43

Д Димитров

преди 11 години

Първо се научи да пишеш на кирилица, или откакто редовно ходиш в анталия да те "обслужват' анадолските турци си забравила българския...

42

dollface

преди 11 години

аз пък искам по-ниски цени на нощувките

41

Анонимен

преди 11 години

В тази държава, нещата винаги опират до крайности.Има всякакви туристи, така че курортите трябва също да са различни, за купонджии, за семейства и възрастни хора и т.н., което разбира се не означава, че не трябва да има ред, а "европейските туристи", да се въргалят, да скачат от прозорците пияни-заляни и други свинщини!

40

младок

преди 11 години

не може да имаш и спокойствие и пълна къща!

39

oko

преди 11 години

Само така! Глоби до дупка!

38

тур

преди 11 години

Няма какво да искат хотелиерите! Да са мислили преди да строят (незаконно)! Територията на курорта не може да събере всички новопостроени хотели и ресторанти, без да се нарушава спокойствието на почиващите. След някоя година по същия начин ще писнат хотелиерите в зимните курорти, ама простотията и алчността ходят по хората.

37

Милчо - морския

преди 11 години

Слушайте кво.Първо тая снимка е бургаския плаж, а не Слънчев бряг. И второ в Слънчев бряг деня започва в 23ч. така че шум ЩЕ ИМА ВИНАГИ!!!

36

Анонимен

преди 11 години

Ако затворят заведенията, след 2 години ще е супер яко и ще се купуват фалирали хотели на корем

35

qwerty

преди 11 години

Курортът си е много як, нощувка 15 лв в апартамент, храна 20 (Джани, Кондор) на ден, пиене 35(Кондор, х-л Диамант+10 лв вход за диско) на ден, къде го има това. В умрялия Созопол или мръсната Варна. Сладайте ми минуси, моля.

34

Анонимен

преди 11 години

Сетиха се там е един кошмар нощем ,лудница

33

Alcoholik

преди 11 години

ot hotel ... reklamaaa prez denq si spq vecharta piq na men ne mi prechi

32

Опинион

преди 11 години

За добро или за лошо Слънчев бряг привлича вече изключително и само млади хора, които не търсят тишина и спокойствие. С това искане хотелиерите могат голям автогол да си вкарат. Вече са си оформили клиентела от "млади купонджии", доста трудно Сънито ще си промени реномето на курорт за "пенсионери".

31

outsider

преди 11 години

До 24: Вярно е, че "Някои отиват на почивка да купонясват, други - да почиват" , но курортистите трябва да получават това, за което са дошли. Не може да им се предлага почивка, а да ги тормозят с децибели и денем и нощем. Така в бъдеще ще загубим почиващите и ще останат само купонясващите.

30

Морето ражда хора

преди 11 години

Ах как обичам да чета неадекватни коментарчета и то на хора, които през живота си са ходили 2 пъти в Сл. Бряг. Това , че във вашите селища няма къде да дивеете (освен в гората) , не означава, че тук ( на морето) трябва всички да ви търпим дивотиите. Сл. Бряг се превърна в долнопробна дупка, приятна само на алкохолизирани селяндурчета и неадекватни наркоманчета. Българите са най-отвратителните туристи на планетата - нагли, арогантни и без пукнат лев! Ужас!

29

киро

преди 11 години

а след края още тая вечер са пияни на ДЪРВО.................от утре ще се знае.

28

Уорлик

преди 11 години

Кога ще организирате шествие за моето изпращане? Толкова години труд положих тук за просперитета на държавата Ви! Привлякох стотици милиарди инвестиции, вдигнах жизнения Ви стандарт в пъти! При следващата мисия на НАСА в открития космос съм се договорил българин да участва в мисията! България ще е основен доставчик на храни за армията на САЩ в Афганистан през следващите три години! Договорът е на стойност над 1 млрд. долара! Премахнах визите! И всичко това постигнах само за 3 години! Не заслужавам ли да ме изпратите подобаващо?

27

amers

преди 11 години

До 27*

26

amers

преди 11 години

До 26 - на теб май кракът ти не е стъпвал в Сл. бряг щом трвърдиш, че открити заведения в коплекса пускат чалга. Ама на лисицата гроздедо все ще и е кисело

25

Анонимен

преди 11 години

Шшшт??? Кой ви пише заглавията бе? ХахахаСигурно е оня, който прати САШО ПОД ВДЯСНО :)))

24

Анонимен

преди 11 години

ШШШШТ УУУУЕЕЕЕЕ РОГАЧИ