113

Анонимен

преди 11 години

Алоооо сбърканите не говорете на Афганистан не са виновни американците, а руснаците с тяхната инвазия през 1979 г. айде да си дойдем на думата, след това кава става бе, мухльовци. Вземете та прочетете историята на Афганистан, бе *** червени. Само да ви светна муджихидите въстават срещу руснаците подкрепени от обикновения народ, после идват талибаните, които връщат държавата в Средновековието и тогава рушат статуите на Буда. Афганистанците не мразят американците така като вие *** глави!!!

112

kireza

преди 11 години

"Дядо",иракските антики се преселиха зад океана,либийските са в натовските педофили,Турция мре да прибере сирийските,но негърчето няма да им ги даде,сам ще си ги прибере!!!

111

121

преди 11 години

Стига ръси простотии че ти се смеят хората .Ястреб ли си кокошкали не знам . Що се излагаш ,маи няма какво да правиш ,седни и гледаи някои мач по телевизията

110

Ястр3б

преди 11 години

117 - Един приятелски съвет - научи се да живееш с нещата, дето не са ти по силата да ги промениш! Иначе жалкото ти мизерно съществуване ще придобие още по-жалка форма!

109

дядо

преди 11 години

я кажете къде заминаха безценните богатства на иракските музеи след "спасяването" муи тези ще заминат натам ако успеят да "спасят" сириятолкова години не ги разграбваха и сега изведнъж аайдееецинична и всебхващата ежечасна пропаганда

108

Мамантос

преди 11 години

Администраторите,Ако не бан-нете наглото нищожество, развяващо омразния кървав ***, тенденциозно залепен до българския флаг, аз ще се постарая да ви подсигуря достойна санкция.

107

Ястр3б

преди 11 години

116 - Ааа, така ли било!? Сории! Понеже четейки някои коментари по-надолу бях останал с впечетлението, че българите са основата на всяка култура - земна и неземна! - та си помислих да ви предупредя да не би швабите да ви изиграят някоя игра! И между другото, там къде стъпи крачето на мирните юдейо-християни, ни култура остава и камък върху камък! Афганистан се управлява по законите на шериата за повече от 1000 г. и тази статуя не беше унищожена .... докато не падна под американско влияние!!

106

Ястр3б

преди 11 години

Заглавието е много подвеждащо и хитрите шваби по коствен начин искат да кажат, че корените на европейската култура са в близлкия изток. Докато всеки интелигентен човек знае, че корените на европейската култура - дори световната култура - са в България и българите. Призовавам всички български патриоти да протестират тази наглонст на дойчландците!!

105

На 110

преди 11 години

Точно това е - грабеж на културни и материални ценности в името на какво? Който няма история и нещо свястно в нея, краде от другите, за да ПРИТЕЖАВА! Като македонците. Каквото и да крадат американците , ние знаем, че в генезиса си тази държава е плод на завладяване на народи от шепа разбойници, престъпници и авантюристи, които позорно търгуват с хора като с предмети и унижават достойнството им.Това е знамето на "демокрацията" по американски!

104

Анонимен

преди 11 години

Където по света има нефт и газ-там САЩ се чувства заплашен и отива да си защитава правата в чуждите страни! Отвращава ме глупостта на философстващите поплювковци!САЩ много скора ще стане още по-нервен и брутален в стремежа да окраде всичките енергийни ресурси, и обезкървява народите, предизвиквайки терористични подобия на граждански войни!Настъпи ли свободата и демокрацията като унизиха африканските народи?Някой да му пука за африканските народи?

103

bg

преди 11 години

Na snimkata vijdame koi razgrabvat cennostite.

102

Анонимен

преди 11 години

Arabska rabota !

101

Анонимен

преди 11 години

Спокойно бе хора, нищо няма да изчезне. Ако сте забравили в Ирак бяха разграбени музеите от едни много лоши хора. След няколко години откраднатите артефакти се появиха в американските музеи. Същото става и в Сирия - бунтовниците за по-добър живот (платените наемници на ЦРУ и МОСАД) сега грабят всичко ценно. След година две пак ще се появят в някой луксозен музей.

100

Анонимен

преди 11 години

Това е културното наследство на цялото човечество. Сега ще потъне за години или вечно в частни сбирки и нашите потомци няма да го видят. Мръсни американски мародери......

99

Анонимен

преди 11 години

Откакто съществува човечеството, войната винаги е била повод за безнаказани убийства и грабеж. Войниците са се записвали в армията с цел плячка. Като пиратите, нищо различно.В Ирак полски и американски войници разграбиха старателно и с години събирани безценни артефакти. Даваха иракски археолози със сълзи в очите разказваха за техните безчинства. Сега е същата работа. Плячка !!!

98

Анонимен

преди 11 години

бог да пази китайцитеруснаците се отърваха на косъм ;)

97

уплах

преди 11 години

Бог да пази цивилизацията ,нещо много грозно започна да става на хубавата ни планета!

96

princess

преди 11 години

a dobro utro!HORA ,OTVORETE SI O4ITE,RAZBERETE,4E V SYRIQ VILNEQT VAORAJENI TERORISTI,PODKREPQNI I VAORAJAVANI OT ZAPADA I PRAVITELSTVENITE SILI SE OPITVAT DA GI SPRAT,NO SA PO4TI S VARZANI RACE,ZARADI POZICIQTA NA POVE4ETO STRANI KAM SYRIQ.ZAPADA ISKAL DA DEMOKRATZIRA SYRIQ...6TO ZAGLUPOST E TOVA,ZA6TO NE DEMOKRATIZIRAT SAUDITSKA ARABIQ?4E TAM KAKVI PRAVA IMAT?JENITE DORI NQMAT LI4NI KARTI,VSE EDNO NESA6TESTVUVAT-BEZGLASNI BUKVI...JENATA E EDNO NI6TO,A TE MI SE ZAHVANALI SAS SYRIQ....

95

Анонимен

преди 11 години

Колко пъти точно може да обереш един некропол? След като вече веднъж е обран какво ще вземеш?За всичко са виновни НАТО, САЩ, Израел и Саудитска арабия, толкова години под управлението на Асад никой не грабеще и не рушеше нищо, сега тия терористи крадат и рушат навред, а от запад продължават да им пращат оръжия и подкрепа...

94

Анонимен

преди 11 години

Аман от простаци! Животът ми няма да ми стигне да ви поправям правописните и граматически грешки, сополиви изчадия! Българи били, патриоти били, а не знаят български! Срамота-неграмотни ще ме управляват и ще ми коментират международна политика!СРАМОТА!Ще ми пише хаус-, това не ти е доктор Хаус от телевизора!