198

НФСБ

преди 11 години

Браво на младежта. Тя ще изхвърли гербавите на *** на историята,, при царя, при костов и станишев.

197

БКП

преди 11 години

развърза кесията,всичките еколози за редовни и за шистовия газ. Едни и същи, млади добре платени,протестиращи комунисти.

196

До алпиец

преди 11 години

Алпиецо я чукни в гуглето и виж колко са като територия Алпите и колко Витоша

195

Анонимен

преди 11 години

Хора събудете се и спрете да търсите политически игри във всеки протест ... то е ясно че се опитват разни организации да извлекат полза от тези които се борят за едни или други каузи но народа трябва да се събуди и да отстоява своето независимо че се опитват да ни стъпчат и да ни затворят устите ... трябва да сме единни и да се превърнем в ръката която да размаже досадното насекомо което ни пие кръвта ... българи нима сте забравил че сме гордо и непреклонно племе .... заедно сме силини

194

Руцифер

преди 11 години

Е точно този татуираният, на преден план е най-големият екоактивист. Виждате много добре, че БСП наема всичко от кол и въже. Вгледайте се в това лице. Неонацист, дефиниран.

193

До 291

преди 11 години

Голяма логика вадиш-типично герберастка.Ония съсипаха Черноморието .А сега да бетонираме и горите и готово.Като милеят толкова за нас да ремонтират всички съществуващи писти, хотели и хижи.Има предостатъчно

192

Анонимен

преди 11 години

Искрено съжалявам протестиращите младежи и девойки защото те играят по свирката на "крадеца които вика дръжте крадеца". За ГЕРБ и ББ може да се говорят много лоши неща, но това че са унищожили природата е меко казано невярно. Има много други знайни и незнайни анти-еко отганизации и активисти които няправиха *** нашата хубава родина, но те са скрити зад протеста който сочи единствено управляващите като мутри, лобисти и т.н. Добре, но така се крие истината за това кой унищожи природата ни.

191

tim

преди 11 години

samo neznam na pravitelstvoto pak li ste vinovna troinata kolicia kato ni nakaje evropiskata komisia za natura 2000 i kato mu vzemat parite za magistralite za globi na bulgaria

190

до Стефанов

преди 11 години

Я да видим при кой започна унищожението на морето - при Кобурга и продължи с пълна сила при Тройната коалиция начело със Станишев ! Кмета на Царево , който направи най-много поразии и направо е/а майката плажовете, дюните и боруните на Лозенец , Оазис , Арапя , Царево и Варвара се казва Петко Арнаудов и е от БСП - праволинеен комунист !

189

Анонимен

преди 11 години

еко-цоциалисти

188

Стефанов

преди 11 години

"Аз лично съм за строежа на писти дори и за сметка на гората, защото искам да ям, да работя и да се чувствам човек!!! Нека се строи и има работа за хората!! Престанете да давате акъл..на сит корем много съвети се дават!" - Прав си, че трябва да ти се дава акъл. Освен това забравяш какво стана с черноморието. Или ти точно това целиш, защото си имаш нещичко и си развиваш бизнеса? За сметка на природата, но тя е на всички, а не твоя бащиния.

187

Анонимен

преди 11 години

Вече не сте ми симпатични, ограничавате ми свободата!

186

алпиец

преди 11 години

Какво им има на Алпите като там са направени хиляди км. ски писти ? Да не би в Австрия , Италия , Швейцария и Франция да няма "еколози" , защо не протестират ??? Сигурно еколози имат , но екоКОМУНИСТИ и изобщо комунисти нямат !!!

185

Професора

преди 11 години

Треперете герберски драскачи,трепери и ти Винету,тикво скапана,защото народът се пробужда и ще измете мафията от властта.Когато журналист попита навремето Борисов защо е нощувал в хотел на Валентин Златев,Бойко се измъкна като каза,че отчет дава само на жена си Цветелина Бориславова.Но когато банката на Цветелина печелеше всички държавни плащания,когато токът се вдига заради нейните зелени мощности и гласуват закон,за да сече Цветелина в курорта й Пампорово,Бойко казва нямам нищо общо с нея!

184

въпрос

преди 11 години

Кое е по- опасно , да се изсечат общо 500 дървета за една ски писта или по 500 на ден от *** дърво-мафия толерирана от БСП и царя !?!?!

183

до dido 381

преди 11 години

Не Дидо не разбрахме , разбрахме само , че Витоша е запустяла и заприличала на замъка на Спящата Красавица , че 2 млн. софиянци не могат да се доближат до планината , а камо ли ски да карат или един чай сред природата да изпият , че планините в България са заприличали на Хиндукуш и само *** и крадливия Кобург се разпореждат там като ги изсичат ! И за комунистите не си прав , организаторите със сигурност са платени комунистически активисти !

182

Професора

преди 11 години

Бравоооо народе гордея се,че съм българин.Отново доказахме,че не сме стадо маймуни под ботуша на мафията и олигархията наречени правителство на Герб.След като отказахме лобистите от шистов газ сега ще го сторим и с горите.Съд за родоотстъпниците.Борба до край срещу олигарсите и мафията.Следват протести срещу готвеното увеличение на ток и парно.Бойко *** си с мир в затвора,за да не свършиш като Кадафи.

181

dido

преди 11 години

Господата и госпожите, дето виждат червени призраци- не разбрахте ли, че това са млади хора, на които все пак им пука за страната ни, независимо от всякакви политически партии?! Стига с тия комунисти, стегнете се, вече ги няма, има социалисти, а ако сте и малко по-наблюдателни в скоро време цяла Европа ще се управлява от тях, тупани такива. За мене всичко е по-добро от един неграмотен пожарникар...

180

Вл. Мурдаров

преди 11 години

Правилното е да се напише не еколози , екокомунисти или просто КОМУНИСТИ !!!!

179

Анонимен

преди 11 години

Имайки предвид представата ти за аватар,означава ли ,че си негов достоен прототип.