12

ИСТИНАТА

преди 11 години

КОГАТО престъпниците са с турски имена в това ЖАЛКО ПОДОБИЕ на новинарски сайт ги пишат само с инициали

11

до 7

преди 11 години

"следствие и прокуратура в България, Полша, Франция и Белгия"А аз пък съм сигурен, че ако не бяха чуждестранните прокуратури да натиснат Бойко и полицията ни да съдействат, тогава никога нямаше да бъдат разкрити тези престъпления.Да благодарим на чуждите прокуратури, че са загрижени повече за българските граждани, отколкото собственното ни правителство, полиция и съд.

10

Анонимен

преди 11 години

Човек като се сети за Митьо очите му става ясно, че с нашето правосъдие това просто не е новина и повод за радост.

9

Останал в ада

преди 11 години

Добра свършена работа от страна на полицията!Но всеки знае как работи съдебната система в Бгпросто загуба на време и пари да ги задържате.

8

Анонимен

преди 11 години

Поръчкова пушилка пак без имена!

7

И КВО СТАа,...

преди 11 години

Всички партии защитават тези свои ПРЕСТЪПНИ----''хранилки'',с всички сили и средства !Бойко им спира КРАНОВЕТЕ,... един по един !

6

optimist

преди 11 години

Пореден резултат от работата на Цветан Цветанов и поредните закопчани другари. Ето затова ще гласувам за ГЕРБ! Смазвайте момчета, България е с вас!

5

.

преди 11 години

Да между другото съм забелязал, че има такава тенденция , когато става въпрос за трафик на хора обикновено героите са *** , но тук ни дават само иницияли , както си е по закон де , виждате ли престъпниците днес имат повече закони на своя страна , отколкото обикновените граждани. А мангалското племе няма какво да го коментирам , какъв човек трябва да си за да те изгонят от място като Индия !?

4

дУ 2

преди 11 години

Бретле ,ДС -*** винаги са добре ,да му мислите останалите Бг--*** ,които не сте били в ДС!

3

кофти

преди 11 години

ШЕФЪТ--/крал Кирил Рашков/,.... е в панделата ,издънка!

2

My name is Inflation

преди 11 години

След като ликвидираха провинцията от къде ще расте населението към София не е ясно , нищо може би Канада ще отпусне малко хора нали е богата на ресурси .... бе да му мислят дс *** .

1

.

преди 11 години

На тия тримата дето са били в България на практика им е вързало , ще ги повлачат по съдилищата 1,2 години пък ще си ги пуснат по живо по здраво. Трафика на хора и педофилията трябва да се наказват с доживотни присъди !