40

Валя

преди 11 години

Каквото и да си говорим, заслугата е изцяло на ГЕРБ. Нека да продължават така и за в бъдеще.

39

Слави

преди 11 години

На Бойко и на Данчето ще сме благодарни още десетилетия напред, че превърнаха София в модерна европейска столица..

38

Самуил

преди 11 години

Браво! ГЕРБ модернизира града. ГЕРБ гради България!

37

Анонимен

преди 11 години

браво много хубаво :) само трябва да направите кпп-та на всички входове на София с денвна винетка за всички пришълци както и зона център с двойна цена и няма да имате грешка

36

сметната палата

преди 11 години

leonsio първо така не се смята за пътища поради факта ,че всеки път си има своите специфики (мостове, естакади, подпори, копаене, канали, осветление, окабеляване и т.н.) Но да речем, че го смятаме по 6 400 000 EUR на 1 км., то тогава тези 600, които си написал ще струват 3 840 000 000 EUR, а не 6,3 млрд. евро. Също така мога да ти кажа ,че Белене щеше да струва около 10-11 млрд. евро. Така ,че стига писахте глупости само и само да плюете там, където е метено! Вечно недоволен народ т.е. ***!

35

leonsio

преди 11 години

44 701 958.68 лева за 3.582 км. път. АЕЦ Белене струва 6,3 млрд. евро. Вярно, че е жега и може да съм объркал някоя цифра, но с тези темпове на Бойчето и с парите за АЕЦ- вместо Белене, ще си имаме към 600 км асфалт?

34

leonsio

преди 11 години

Честит рожден ден, хепи бъртдей ту ю, милионер във еврооо... и всички екстриии... Хепи бъъъъртдей- Тикво, Тикво, Тииикво.....Вдигайте цените горееее... Браво... Крдене, машинации... и продължават- Бойко Борисов и ГЕРБ загробиха АЕЦ Белене! Наздраве за напуканият асвалт!

33

Томас

преди 11 години

Другари - айде срига сте лъгали - минали сме покрай четвърта икономика в света

32

optimist

преди 11 години

до 42 - Другарю, при бай Тошо бяхме 4-та икономика в света, за управлението му може да се поспори, но е факт че имаше множество позитиви за държавата и гражданите. Ако бат Бойко направи и 1/4 от това, което направи Живков повярвай ми ще сме много, много добре.

31

Томас

преди 11 години

40Къде са видимите резултати, че нещо не ги виждам - както аз, така и други хора.

30

Metalex_

преди 11 години

А КОГА ще стане пускането, бе, журналистите? Пускали били.....главите ви изпускат въздух под налягане!

29

Анонимен

преди 11 години

Участакът е готов още от събота, но се чакаше днес, защото вождът има РД. Затворили всичко сутринта, чакаме по 1 час в колоната, защото всички *** са се наредили за Бойко. Живеем пак в диктатура, кога ще го проумеете. Бойко, дясната ръка на Тодор Живков. Бойко, който разпъва чадъри над престъпността. Бойко кухата като шотландска гайда глава.

28

pimpalicious

преди 11 години

45 милиона ми се струват адски много пари за 3.5 километра, дори като добавим и по-високата цена на моста...Това са 45 милиона бе, хора? Злато ли са сложили по асфалта не знам..И пак пичовете от Главблг. са глътнали пачките..Ние даваме 45 милиона за 3 километра шосе, ама не можем да дадем няколко милиарда за атомната централа в Белене, която ще подсигури енергийната ни независимо в следващите 60 години и ще донесе толкова много приходи за хазната??? Е как става тоя номер не мога да си обясня...

27

optimist

преди 11 години

Браво! Реални действия, видими резултати!

26

Томас

преди 11 години

Каяци под наем ще има ли ?

25

Анонимен

преди 11 години

Който е гладен и безработен да ходи да си хапне малко асфалт.

24

unknown

преди 11 години

Г-н Борисов, г-жо Фандъкова може ли в час пик да режете ленти и всички да чакат по 1 час на отцепено движение, за да се появите. Днес изгубихте няколко хиляди гласа !

23

Вожда

преди 11 години

Не си запознат33, Мостът е значително по скъп от процедурите, ама нали ГБС, Трябва да строи,нещо скъпо?...а и виж пък към Симеоново как стана без мост? там да не би земята да е била общинска? пак си отчуждаваха, Като е толкова изгодно защо целия околовръстен не го направят върху естакада?

22

gruh

преди 11 години

Това е добра новина. Колкото и мрънчовците да приказват. Лошото е, че не му се вижда краят в другата посока - след Бъкстон към Люлин

21

Анонимен

преди 11 години

А някой скоро да е минавал по северната дъга???? Там е дупка, вълна,дупка...Или тя няма значение, щото, нали Бояна,Симеоново,Драгалевци все са на юг....