11

14

преди 11 години

Не съм чул някой футболист или фен да се е оплакал .Какво иска тоя, да си направят Западно Шенгенско първенство ?

10

Анонимен

преди 11 години

Доколкото знам, футболът е игра за феновете, а не за бизнесмените. Тъй че засега еврото си е екстра- няколко хубави мача, хубави стадиони, приятна атмосфера, липса на такива туземни простотии като онези вувузели, какво ми пука че някаква шваба не могла да си избие кинтите?

9

Анонимен

преди 11 години

Не ,че защитавам украинците ,но като знам западните бизнесмени с каква неприязъм се отнасят към другата част от Европа... Съм на мнение ,че просто украинците са отказали да плащат на разни авантаджии

8

Анонимен

преди 11 години

И сега какво - да седнем да ревем, че нянакъв баварски пръдльо не успял да изкара кинти, организирайки лиготии за ВИП-***...Футболът не е игра за елит от заможни ***, а е за масите!В това отношение не виждам нищо лошо в организацията от страна на Украйна.Модерни стадионо, сравнително спокойна обстановка... Това е.

7

Анонимен

преди 11 години

Какво очаквате от държава която е била дълги години под руско влияние. Вижте ни нас вижте и тях. В световната история няма държава която да се е обвързала с Русия и да е прокопсала, а нашите политици вярваха и още вярват, че ще сме първите.

6

до 8

преди 11 години

Каква инфраструктура има Украйна бе ??? ти не си в ред ......

5

Анонимен

преди 11 години

Глупости ! Украйна вече има супер стадиони и инфраструктура покрай първенството ! Платена статия от англичаните, които умират от яд, че вече губят позиции/милиони/ във футбола ! Дори няма да излязат от групата си англо-еврейските мафиоти !ПЛАТИНИ Е ВЕЛИК !

4

Анонимен

преди 11 години

А добро утро :)след фиаското на световното в ЮАР, дойде и Украйна.............и вместо да се поучат от грешките си *** от ФИФА и УЕФА продължават да творят малоумия, 2018 световното в Русия, после 2022 в Катар, остава само да направят едно европейско в Косово или Беларусия и цирка ще е на 100% пълен

3

Анонимен

преди 11 години

че у нас нима е по-различно

2

Oх Боли

преди 11 години

Тииии днес пи ли си хапчетата?

1

Вагнер

преди 11 години

Украйна е държавата дала най-много евреи на Сащ.Време беше да и върнат жеста!