24

RUBINAT

преди 11 години

НА ЧУЖДО ДУПЕ И СТО ТОЯГИ СА МАЛКО КАТО НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ВАС ИЛИ ВАШ БЛИЗЪК МНОГО ОБИЧАТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ХОРАТА ПЪРВО РАЗБЕРЕТЕ ИСТИНАТА И ПОСЛЕ ПЛЮЙТЕ *** *** СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ АКО ВИЕ ИМАХТЕ ОПИТ КОЛКОТО ШОФЬОРА НА ЗИЛА МОЖЕХТЕ ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ СЪС СЕБЕ СИ НО СТО ПРОЦЕНТА ДАЖЕ И НА КОЛА НЕ СТЕ СЕ КАЧВАЛИ ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ ЧЕ МОМЧЕТО Е ТРЯБВАЛО ДА НОСИ КАСКА ПОМИСЛЕТЕ

23

shturcho

преди 11 години

Абе хора, защо не си проверявате информацията? Не е велопедистка, а велосипедист. Или за вас това няма значение?

22

tondo

преди 11 години

ALOV TI SI GLYPAK I TO GOLEM

21

баче кико

преди 11 години

ЗИЛ е най-злата машина нема да го обиждате, знаете ли колко път съм ходил да нося бетон на село с него

20

pege

преди 11 години

тоя файтонджия ако е оставил камиона както е казано в закона нямало е да има проблемм а сто процента е знаел че има проблеми с въздуха на спирачките. Отговорноста е изцяло негова. Тоя не става и за каруцар.

19

Анонимен

преди 11 години

Като се обърне колата-пътища много...

18

игор

преди 11 години

Не е имал въздух!!! Много бързо му е паднал въздуха, а и ръчната му явно не е била в изправност. Със сигурност не е бил подпрян или със свити гуми към тротоара, ама поне една камачка да беше натикал под някоя гума. Оня не се е опитал да го свие в някое дърво и да стиска здраво волана. Бе станала тя, ами... дано се оправи момичето.

17

dedi

преди 11 години

selski traktoristi. Ibez vazdux moge da se spre

16

Анонимен

преди 11 години

А колегата , който е бил в ЗИЛ а, не е ли могъл да реагира .......егаси

15

Иларион Макариополск

преди 11 години

До злобните драскачи тук, пожелавам и на вас, и на близките ви подобно удоволствие, и с мъничко късмет да ви блъсне ЗИЛ пред болницата, и цял живот да си спомняте за този миг. Аз съм отвратен от коментарите ви.

14

Алов до 16

преди 11 години

Билял , блял и станала белята.

13

dobrich.info

преди 11 години

16-годишен велосипедист в реанимация, след удар от "Зил"Добрич.инфо научи, че пострадалото момче е Дженгиз Билял, хандбалист от "Добруджа".източник: dobrich.info

12

Алов

преди 11 години

То за това дядо на времето като видеше по улицата велосипедист с тоягата го гонеше и барнеше ли го го съдираше от бой.

11

Анонимен

преди 11 години

Преди 10тина години ми се случи подобно, отново зил си тръгна сам на заден ход и намачка една кола ...

10

с 9

преди 11 години

Мда, нещо и аз не мога да си го представя. За какво ще спасява колегата си първо? Трябва да се качи и да дръпне ръчна, спирачки каквото му е останало на тоя ЗИЛ, а не да спасява колегата си който всъщност е добре защитен.

9

:)

преди 11 години

Ei 7 tova shit happens koi to go kaza?

8

Анонимен

преди 11 години

Не е така, ако всеки мислеше с главата си "shits" могат да бъдат предотвратени. Просто хората трябва да живеем с мисълта, че от нашите действия или бездействия има последствия и те може да са неприятни, опасни, дори фатални за други хора. Затова трябва да се МИСЛИ!

7

Анонимен

преди 11 години

Опитвам да си го представя, но не мога. Значи шофьора паркира машината и оставя в нея свой колега, който не е шофьор. Машината тръгва, а човека не шофьор си стои в нея. При което шофьора идва за да го изхвърли от машината. След това шофьора се качва, но не може нищо да направи. След което се хвърля и се наранява сериозно. Ъ?

6

Алов

преди 11 години

Ех. тези деца .Ами кьорава ли е ,че идва ЗИЛ ? Трябва и за велосипедистите шофьорски книжки и психо .Няма оправия от тях.

5

Анонимен

преди 11 години

"Не започвайте сега да плюете кой бил виновен и кой не. Понякога просто shit happens."Да ама не. Ако камионът е бил неизправен, значи все някой трябва да си понесе последствията.