10

дядо Боцко

преди 11 години

Не може ли ние -БГ да сме следващите ? Не може ли малко парички и на нас ?

9

Анонимен

преди 11 години

otgovora e edin,zarobvane na narodite ,a tova oznachava voini za resyrsi vsichko tova e izmisleno ot oligarsi ordeni taini organizacii kapitalisti koporacii za namaliane naselenieto i zapazvane na lichnoto bogatstvo.

8

КРАС

преди 11 години

Към 31 декември 2011 г. банките работещи на българския пазар имат привлечени 65.6 млрд. лв. депозити. Банкнотите и монетите в обръщение са 8,3 млрд. лв. ЛИКВИДНОСТТА НА БАНКОВАТА НИ СИСТЕМА Е КАТАСТРОФАЛНО НИСКА - 13 % !Какво би се случило, ако в резултат на гръцката криза започне изтегляне на депозити от поделенията на гръцките банки държащи 40% от българския банков пазар??ОТГОВОРА Е *** - ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В ГЪРЦИЯ А СЕГА И В ИСПАНИЯ.Теглете спестяванията си днес, утре ще е късно !!

7

Уорлик

преди 11 години

След като оправих България, сега и Италия ли ми виси на врата! Не е лесно да си отговорен дипломат!

6

Анонимен

преди 11 години

Глупости глупости... "Италия ли е следващата Испания..."? Как държаваta с по-висок дълг е по-добре икономически от държавата с по-нисък такъв?

5

Матейко Европейко

преди 11 години

Нищо не може да ме убеди мен, като един трезвомислещ човек, че икономиката на Италия, чиито корпорации произвеждат всичко от части за международната космическа станция, самолети, хеликоптери до автомобили, кораби, високоскоростни влакове, индустриални роботи, електроника... е с по-несигурна и по-нестабилна от икономиката на една Турция, която не произвежда нищо собствено извън полученото от патентите, лицензите и ноу-хау на чужди корпорации, сред които и италианските.

4

Матейко Европейко

преди 11 години

Терминът "кредитен рейтинг" в устата на еврейските търгаши от Уол Стрийт звучи както навремето звучеше "диктатура на пролетариата" в устата на комунистите, т.е. психологически инструмент за всяване на паника и дестабилизация. В крайна сметка никой не може да отговори какви точно са тези финансови къщи, фирми, "Стандард енд Пурс" или каквото и да е там, какво гарантира тяхната безпристрастност и най-вече според какви критерии отсъждат коя икономика е "задъхваща се", неплатежоспособна и коя не.

3

43

преди 11 години

4eta 4eta stati pak kato obikalliam nema nisho obshta

2

Тонерсон

преди 11 години

Със сигурност! Дълга на италианците е космически, ще стане галактически.

1

Georgi

преди 11 години

Бе какви са тези инвеститори бе,един път не ги назоваха,разни фондове,банки и всякъкви търговци на дългове....нямат ли си имена?И има ли държава без дълг по света?Защо държавите са принудени да задлъжняват май отговорът е ЗАРОБВАНЕ