65

homo ferrus

преди 11 години

Главната цел е света да остане не повече от 500 млн. жители. Българите и *** ще бъдат изтребени на 100%, защото територията е нужна за плацдарм на Турция за пълното ликвидиране на Европа/главен конкурент на САЩ/.

64

Анонимен

преди 11 години

Тия хамбургери и еврейските гадове няма да се кротнат, докато не направят 3та световна. И ние естествено ще сме първите, които ще им оближат . Само се надявам да стане след десетилетия, но надали...Няма толкова гнусна "държава" като Америка, сигурно за времето си и най - големите варвари не са били толкова гнусни като политиката на маймунските хамбургери.

63

умерен

преди 11 години

*** трябва да бъдат държани в 16 век със всички средства..........САЩ еи Израел са защитницит ена бялата раса от кумунази, ***, руснаци и пр. ***

62

......

преди 11 години

Трусовете бяха и на много плитко. Имаше такива на 2км дълбочина. между Перник и Радомир в планината имало голяма дупка която се охранява от военните и имала нещо общо с американците. Вероятно са я направили те с някаква цел , но защо се пази от армията. Със сигурност нещо не е наред около тези земетресения

61

.......

преди 11 години

Имам колеги перничани и всичките казаха че по време на земетресението имало много странна светлина. Приятели от други краища на София ми казаха че е имало светлина когато погледнали по посока Перник. Забелязани са червено светещи обекти в небето над София които преди земетресенията отлетяли към зоната на трусовете. Между трусовете са забелязани над моя квартал отново червено светещи обекти каквито са снимани и в Румъния.

60

Анонимен

преди 11 години

иранският модел може да се приложи един ден и срещу Северна Корея - срещу северна корея не може, там няма компютри, съответно и интернет.

59

Тома Всеверни

преди 11 години

А Еударци, да, точно Рударци е най-важният обект, ударен от ХАРП! И защо, ще попитате? Ами заради къщата на Ани Салич! Там е бил тайният щаб на антиамериканските сили в България, според сведения от ЦРУ.

58

Тома Всеверни

преди 11 години

А за североизточна Италия да не говорим - там най-страшна частта "източна". Няма как да не е свързана с други източни опасности за САЩ, като Русия и Китай. Удряй, смажи източна Италия, нищо, че ти е съюзник, за да се сетят враговете ти какво ги чака тях, ако не внимават!А може и да е имали разположени пускови установки "Топол М" и "Булава" в камбанариите на тези коварни италиански градчета!

57

Тома Всеверни

преди 11 години

Патилане,и аз мисля, че няма как да не е ХАРП! По кого, ако не по непобедимите пернишки миньори трябва да бъде насочено това ужасяващо оръжие! Та пернишки регион е източник на най-голямата заплаха за американските национални интереси! В галериите на старите мини под града се прегрупира и подготвя за изненадващ удар отрядите на Пърава въздушнопреносима Дивотинска дивизия. Не случайно и главният удар беше нанесен по Дивотино и неговата секретна инфраструктура!

56

Патилан

преди 11 години

В село Рударци до Перник, хората говорят(казаха го и по новините), че са видели светлина като светкавица, преди земетресението, но никоя от медиите не споменава, че ХААРП може да е причината и знаете ли защо, защото Страха е сковал цялото човечеството. Лошото е че такива съоръжения се използват не само за промяна на климата и земетресения, но и за психическо въздействие над хората.Това може би не са обикновенни Земетресения в България и Италия напоследък, ако някой е забелязал странни облаци и небето, явно HAARP e бил задействан вече от Илюминатите-Масони. ХААРП като психотронно или климатично оръжие. Комплексът ХААРП работи. Непрекъснато се формират изкуствени плазмоиди.Когато елитът иска да предизвика буря, заметресние, наводнение или рязки климатични промени (всички тях ги наблюдаваме вече доста начесто Sad), те пускат HAARP. Пускат и самолет, който да разпръсне тези субстанции във въздуха. Те действат като един вид огледало, които по-точно насочват влиянието на HAARP в точното място. Всичко е ставало досега и без тези химични огледала, методът е сравнително нов появява се през 1999 година и повишава процента на ефективност на HAARP, а оттам и на желаният краен резултат. Първоначално хората били силно смутени от ставащото. Те наблюдавали самолетите, които минават и следите оставяни от тях. Изглеждали като нормален пушек оставян от самолетното гориво. След малко обаче, вместо да се разсеят, те ставали все по-големи и по-големи. Превръщали се в облак, а по-късно направо (да го кажем) в пелена, която покрива небето. Долу можете да видите сателитна снимка на пелена образувана от самолет над Германия. Става въпрос за нещо много сериозно по мащаб. Нещо, което не може да бъде пренебрегнато. Има и други видове chemetrails. Ако не наблюдаваме явлението от самото начало, спокойно бихме могли да кажем, че това, което виждаме, е обикновен облак. За жалост това не е нищо друго, освен поредният смъртоносен пъклен план на елита. Може да се използва и с цел mind control. По местата, над които е наблюдавано явлението се наблюдава еуфория, необичайна радост и задовленост. Т.е хората не изглеждат много мислещи, а по-скоро реагиращи на нещо. На някакво вмешателство. Всичко е с цел по-лесен контрол. В същото време може да се случва нещо важно в общочовешки смисъл и точно по този начин то се прикрива. Хората просто не обръщат внимание, защото са щастливи и просто не са тук...

55

Анонимен

преди 11 години

*** мръсни

54

до 61

преди 11 години

ХААРП не е сеизмологично оръжие работи на честота 10 херца човешкото ухо долавя от 20-20 000 херца един ден ще разбереш какво е mind control. и медия= 1 human brain.И защо има толкова много символи на илюминати и не знам си какви други.

53

аса

преди 11 години

До 55С техни. Продадоха петрол, спечелиха пари, построиха чудеса.

52

ттт

преди 11 години

А пък аз съм чел за едно оръжие Лоп Нор, което е 4 пъти по-мощно от HAARP. Така че пълно щастие няма!

51

i

преди 11 години

do 666 ako sa viarni po princip flm4etata za konspiracia na naselenieto triabva da namalee s 90% edna voina reshava tova illuminatite sa suzdadeni ot evropeici i 4rez amerika opravliavat a rusnacite i amerikancite si podavat topkata neznam ot koga.prosto si praviat eksperimenti koi siitema she sraboti. nali se seshtata 4e ako resursa na zemiata namaliava niama nikoi da kaje emi mnogo hora sme shotot she stane panika i ne pod4inenie.

50

666

преди 11 години

НАБЕРЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА ФИЛМЧЕТО : "HAARP Климатическое оружие (часть 1)"СИСТЕМАТА HAARP СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА В ОРЪЖИЕ С КОЕТО АМЕРИКАНЦИТЕ НАКАЗВАТ ТЕЗИ КОИТО ОТКАЗВАТ ДА СЕ ПОДЧИНЯТ. ЕЛЕМЕНТИ НА СИСТЕМАТА HAARP ИМА РАЗПОЛОЖЕНИ И В БЪЛГАРИЯ.ТОВА Е ПРОТИВОРАКЕТНИЯ ЩИТ КОЙТО ПРЕЗИДЕНТА ШУМНО РЕКЛАМИРА.ОЩЕ С ВЛИЗАНЕТО СИ В СИСТЕМАТА НА ПРО БЯХМЕ ПОЗДРАВЕНИ СЪС ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ, ПОКАЗВАЩО ЧЕ И ОТВЕТНАТА СТРАНА НЕ СПИ И ЗНАЕ КАКВИ ГИ ВЪРШАТ НАШИТЕ ДЪРЖАВНИЦИДОБРЕ ДОШЛИ В АДАНИЕ СМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ВОЙНА

49

КРАС

преди 11 години

Простичките неща са винаги по ефективни. Едно иранско камикадзе пренесло с раничката си атомна бомба в Манхатън или в Тел авив струва много повече от разни програми за кибернизация. ИМА ЛИ АМЕРИКАНСКИ ПОЛИТИК ИЛИ ДЪРЖАВНИК КОЙТО ДА ГАРАНТИРА , ЧЕ ТОВА ЗА КОЕТО ПИША ВЕЧЕ НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. Звучи ужасяващо , но на война като на война. Всички методи на унищожаване на противника са позволени. АКО САЩ И ИЗРАЕЛ СЕ ПОРОВЯТ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЪРЖАВИ ЩЕ КОНСТАТИРАТ, ЧЕ СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ В МИННО ПОЛЕ.

48

Blizak Iztok

преди 11 години

До ТулскиКато казваш бялата раса имаш предвид Барак Обама или иранците арийци, че не разбрах!??

47

Анонимен

преди 11 години

До 54 изобщо не си прав , едно е борбата за свобода и съвсем друго нещо избиване на невинни хора с цел постигане на медиен ефект рекламиращ твоите цели , никой никога и никъде не е оправдавал тероризма.

46

Анонимен

преди 11 години

до 52 браво усещам комсомолски плам в очите ти , я ми кажи чудесата в арабския свят с чий пари са построени , там разни изкуствени остррови , кули , формули и тем подобни , егати експлоатацията , горките шейхове и да знаеш прав си за дрогата напълно , видях да я товарят в атомните подводници , но не им стигна мястото а и много натежаха не ставаха за бутане от Кандахар до океана , ще се скъсам от смях с вас ***.