31

лай-лай кучка

преди 11 години

Разумните същества общуват помежду си разумно .Не приемам насилието под каквито и да е форми и цели. Насилието води до насилие, а липсата на ласка към децата, до безчовечност. Да не забравяме - децата са наше подобие.

30

дарвин

преди 11 години

според опита ми в новините на ДнесБГ - зад инициали винаги стоят 'етноси'. Щом не е с пълни имена значи не е от нашите, спокойно за *** това е ежедневие.

29

РРР

преди 11 години

Бе да бе... Даже малко ме е бил баща ми... Бой си трябва!!! Бий дупенце, за да не биеш дупище са казали мъдрите хора!!!

28

Анонимен

преди 11 години

tozi cigan ili balgarin vav zatvora da mu prasnat dupeto

27

Анонимен

преди 11 години

"Знам го това село Каменар... Там 99% от населението са.... *** "Проблема е, че повечето села са така. Не го виждате, защото стоите в града. Това е големия проблем и държавата трябва да го разреши. Затова получава пари от моите данъци и такси.

26

Анонимен

преди 11 години

А кога държавата ще вземе мерки?Принципът е *** - има ли престъпление - затвор или обществено полезен труд.Това е престъпление.Престъпление е:- Да крадеш водата и тока- Да спиш с непълнолетни- Да вдигаш шум - Да осакатяваш деца- Да участваш в просешката мафия- Да си джебчия, проситтуткаИ т.н.Аз не мога да разбера как така една *** получава 800 лв./месец мои пари, а моите пари не могат да отидат за това да ги приберат в затвора и да ги държат там. Имам предвид само престъпниците

25

1811

преди 11 години

Преди четох новина как момче пребило майка си. Предполагам се досещате какви са били коментарите. Ето какво става когато има насилие в дома. Какво очаквате да научи това дете - да таи злоба срещу хората, които би следвало да го защитават, а да не говорим за останалите. Каквото и да е направило "хлапето", то е дете, а ние възрастни и "умни". Да, накажи го, обясни ме, може да го удариш, но да го пребиеш?!!! После ще се обънеш към него на стари години с думите "отгледах те".

24

онбашията

преди 11 години

сигурно хлапето е чуло някой толерастки лаф на улицата и баща му го е върнал в правия път. ако и аз чуя моето да каже "насилието ражда насилие" или "аз си знам правата" същото го чака :)

23

bg

преди 11 години

da vmetna samo poneje sum rodom ot razgrad, no ot godini jiveq v kralstvoto na neino veli4estvo the queen, 4e v kamenar nqma turci nito bulgari, ima samo turski ***, imat si tehni obi4ai i religiq koito sa po razli4ni i ot na bulgarite i naturcite ili kakto nqkoi be6e pisal kulturni osobenosti na ciganskiq etnos ;)

22

Анонимен

преди 11 години

Малките деца са като животни. Те трябва да разберат каква е йеархията в живота, както и че грешките им водят до сериозни и болезнени последствия.

21

тихата_стъпка

преди 11 години

Минавал съм много пъти по пътя покрай това село, не съм виждал нищо по- различно от *** там, така че няма нищо изненадващо.

20

Анонимен

преди 11 години

Знам го това село Каменар... Там 99% от населението са.... ***

19

do 12

преди 11 години

ami to balgari imali v taya darjava ce *** da nameryat hahaha

18

Az

преди 11 години

Насилието не е начин на възпитание. Интелигентен и психически уравновесен човек не би нанесъл побой над детето си.

17

Библията

преди 11 години

Който люби чедото си овреме го наказва!

16

Анонимен

преди 11 години

Четворки ще ми носи вкъщи, а?

15

Макаренко

преди 11 години

Бащата е искал да покаже на сина си,че това с което го бие требе да го събира и носи за скрап.Един вид набиване на обръчите.

14

гурбетчия

преди 11 години

Не е трябвало чак да го пребива ,а да го набие ,все пак браво на *** или турчина, когато децата не слушат трябва да се прибегне до по-строгият вариант ! А вие не си биете децата и затова децата ви са гевезета и разпуснати , дори и студентите ви са глезльовци ,като оня дето се е опитал да изнасили англичанката ! Просто вината е ваша ,не знаете да възпитавате деца ,децата ви нямат страх от наказания ,затова генерирате престъпници !

13

Българин

преди 11 години

Поредният гнусняв ***, нали?Сега ние ще плащаме лечението на мангалето, защото тоя *** никога не е плащал осигуровки... нали?

12

Анонимен

преди 11 години

После детето ще порасне и ще стане същото. И ето го цикълът и защо ни е толкова скапана държавата.От хората е.