56

wilhelm mohnke

преди 11 години

Тази на кого е любовница? На кое ченге или кратуна- на пашата, жабата, очите, маймуняка...главата...тиквата....на кого? Щото иначе няма как да стане!!! Друг въпрос е, че институцията в която ще работи не е нищо друго, освен място за почивка, където се вземат по 20 000 евро месечно....минимум!!!!!

55

фотограф

преди 11 години

поне една актуална снимка да бяхте избрали,не архив.

54

Анонимен

преди 11 години

Типична герберка.

53

Чавес

преди 11 години

Поредната Калинка....

52

Анонимен

преди 11 години

И тя ли няма минало преди 89 година.Чиста пгичка

51

Цветан Караилиев

преди 11 години

До българин-И аз съм от същото тесто,приятелю,внук съм на един от близките съратници на Н.Петков.Сега червените гадове ги стяга шапката,ясно им е какво ще се случи на все по-наближаващите избори.И анонимни(това е в техен стил)да изливат помия.Нека лаят безродните червени ***,ама кервана си върви...

50

мими

преди 11 години

тая съм я слушала какъв промит герберски мозък има-не се ли свършиха политическите ***-за да стане евродепутат и да *** е от гроб,после за да *** още 6 год. вечеяма да бъде от гроб крайно време е евлосъюза да изчезне -за какво е да храни такива .....дано го прочете това и всичко написано за тая... майка и.

49

Анонимен

преди 11 години

това от снимката ли е или така си гледа - малко бангьоз?

48

Анонимен

преди 11 години

Da ja popitat koga, kak i chii pari e zaminala i ostanala v USA?

47

хохолан

преди 11 години

охоооо хванах я -аризонския университет-понеже съм бил там веднага ви светкам лампата-това е се едно да сте завършили помощно училище -6-7 са големите университети в сащ -но аризонския и лас вегас университетите само вие и аз не сме ги завършили щото не сме се записали-има го и онлайн-от тук без да ходиш до там-абе почва да намирисва на (КАЛИНКА)

46

хохолан

преди 11 години

първо -проверихте ли дипломите на този ценен кадър или после пак някой ще си извива шапката и ще ни обяснява глупости-или като калинка откраднала млиони и тя с условна присъда-а тези недоволните по надолу -има площади бе гълъбчета там ви е свободата и правдата не тук

45

румен221

преди 11 години

НЕ МИ ГИ ХВАЛЕТЕ...,САМО КАЖЕТЕ ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛА "... международни икономически отношения във Варна ..." И ПОВЕЧЕ НЕ МИ Я ХВАЛЕТЕ...- ПОРЕДНАТА "ВАРНЕНСКА" МУТРЕСА... ГОТВЕНА ЗА ВНЕДРЯВАНЕ В КОНТРОЛНИ ОРГАНИ...

44

Анонимен

преди 11 години

"А в кой университет е учила - Икономическия или Свободния? А задочно или редовно? Питом, понеже съм същия набор и съм учила редовно в Икономическия, ама тая не я помня изобщо да се е мяркала."Какво значение има? Щом Бойко и Цецо са казали, че става за Европата, значи става!

43

НФБ

преди 11 години

големите манипулатори...да се върнем към една тема подминавана от родните медии..задължителното застраховане на жилища което се въвежда от Герб!предложението влиза утре сряда в НС от министър Павлова!подобно на гражданската застраховка на колите трябвало и жилищата да се застраховат задължително!без застраховка не може да напускаш страната!глобите ще са космически до конфискация на жилището и пак ще се плаща сумата невнесена в застрахователно дружество Герб/Ипон през банката на цветелинка б

42

Анонимен

преди 11 години

А в кой университет е учила - Икономическия или Свободния? А задочно или редовно? Питом, понеже съм същия набор и съм учила редовно в Икономическия, ама тая не я помня изобщо да се е мяркала.

41

до 45

преди 11 години

Илиана Йотова е от Сливница, съседно село на Банкя в Софийска област, и няма нищо общо с Враца.

40

Руски музикант

преди 11 години

Поздравявам всички членове и симпатизанти на партия ГЕРБ с песента ... "Калинка, калинка, калинка моя..."Иначе дамата е симпатична!!!

39

Анонимен

преди 11 години

Поредната калинка на ГЕРБ, която има професионалелен опит с мутренски фирми.

38

бивш от БСП

преди 11 години

Другари нашите кадри са много по зле от тези на ГЕРБ. Пример - Илиана Йотова/ бивша любовница на Р. Овчаров и т. н. / Баща и беше убит насред Враца, защото откраднал къщата на един човек. И тази жена сега е евродепутат . Не е необходимо повече да изреждам, защото другите са още по зле.

37

Безсрамна пасмина

преди 11 години

Какви подли хватки измислят за да се облагодетелстват отвсякъде! Та нe e ли замразяването връх на идейно = партийно лицемерие? Значи, щом има аванта не си член? Замразяваш идеята си?! Тя ще оживее ли, когато я размразиш? Ха-ха-ха! Долни, алчни плазмодии. За жалост сте на върха на тъпата ни държава, ***, защото ние, ***, ви избрахме. За да ни убивате и се гаврите с нас. Хората *** от глад и без лекарства, вие се чудите откъде да грабнете поредната аванта. ПОЗОР. Да замръзнете навек дано!