25

fee

преди 11 години

nikade ne pise imeto na akuserkata ???

24

fee

преди 11 години

bravo na akuserkata tova e rabota .as mnogo sam dalec ot bg.ama se takiva hubavi *** iskam da ceta radvam se mnogo

23

засегнат

преди 11 години

къде сте журналисти - защо мълчите похвалете тази героиня-стига с вашето нагло поведение

22

Анонимен

преди 11 години

Едва ли има смисъл да се прави проверка по случая, след като резултата предварително е известен резултата. Няма да има виновни лекари,а детенцето,което е починало е виновно за неоткритото си заболяване и за това ,че не е било лекувано.Тежко и горко на родителите.Системата вече ги е смачкала като им е отнела най -скъпото-собственото им дете.Но това не е всичко-сега ще им се втълпи , че те са виновни за смъртта на детенцето.Няма никога виновен лекар в тази скапана и обречена държава.

21

Мибена

преди 11 години

Защо вместо снимката на акушерката са сложили снимка на министърката.Наистина медиите се слагат унизително на властта. А като слушам за новите идеи на министърката хората да се лишават от право на наследство ако не са здравно осигурени се питам дали и тя не е КАЛИНКА с продупчена правна диплома...Жалко за нас, че допускаме такива да ни управляват

20

!!!!!

преди 11 години

Една птичка пролет не прави! Другите къде са били? Неколкократно се коментика как в чужбина дори си проверяват дори съседите, ако не ги видят да излизат заедно стях. Култура! Тука сигурно ще и се подиграват. Простаци и помия диктуват ценностите на хората, което значи че държавата не е нормална.

19

До 14

преди 11 години

Ета нещо за вашата "тежка артилерия" но публикувано не в "Дума",а в zdrave.net . още на 23,05,12 "РЗОК Русе е започнала проверка на многопрофилната болница в Русе за източване на средства. Според информацията щетата за здравната каса е за около 500 000 лв., като в скандала е забъркан и настоящият зам.- министър на здравеопазването и бивш директор на лечебното заведение в Русе д-р Минчо Вичев, а юрист консул г-жа Атанасова. Болницата прилага на пациенти озонотерапия, но я отчита към касата по пътека 205 Гръбначни и гръбначно-мозъчни оперативни интервенции

18

до прасчо

преди 11 години

До чужбина стигаш ако не си спешно болен.Ако си-няма да можеш да стигнеш,та колкото и да си заможен.Извод-тази дейност и тук трябва да е на ниво.А понякога и смного пари пак нищо е става.Спомни си за Лучано Павароти и Стив Джобс.А на акушерката-свалям шапка!Ето това е герой.

17

а снимката

преди 11 години

защо отново сте курдисали не снимклата на въпросната акушерка, а мазната фасада на тая дългоноса кифла

16

тихата_стъпка

преди 11 години

А тази акушерка съществува ли, или е художествена измислица и литературен герой?

15

Теxas

преди 11 години

Как се казва акушерката спасила бебетата ?

14

Въпрос

преди 11 години

Не се ли намери поне едни журналист да попита министърката как се казва акушерката и да направи необходимото, за да видим и нейна снимка, не само на "тежката артилерия" на властта.

13

до №1

преди 11 години

В един вестник четох...--------------------------------------Супер,убеди ме!Това е истински аргумент!Вестник "Дума"-нашият вестник!

12

прасчо

преди 11 години

Да ме прощават малкото останали свестни хора в тази система...Искрено им се извинявам...!!!

11

прасчо

преди 11 години

Не знам какво,кой е направил.Но медицината ни върви стремглаво надолу,лекарите станаха толкова меркантилни и кьорсурати,че нямам думи....Отношението на средния медицински персонал към пациента е отвратително грозно,а санитарките не им ли пуснеш в касичката,могат те остави изгниеш...Да не говорим за надписванията към здравна каса и фиктивните операции.Затова Истанбул,американската болница или Австрия и Германия за по-заможните.Другото е 'тука има,тука нема'.

10

tanio

преди 11 години

е хубавица е

9

Валя

преди 11 години

"По думите й проблемите в спешната помощ са финансовите средства, материалната база, отношенията лекар-пациент, бързината на достъп и адекватната реакция на екипите. "Проблемите в болниците идват от НЗОК. НЗОК е туморът на българското здравеопазване. Начинът на работа, който изисква НЗОК предпоставя късно поставяне на диагноза, ненужни манупулации, предпоставки за източване на парите по едни направления, като същевременно други остават нефинансирани и болниците трупат дългове.

8

Анонимен

преди 11 години

"Много гърмел,малко дъжд!"-българска поговорка!Това са ТИКВИТЕ!По делата им ще ги познаете!

7

Анонимен

преди 11 години

нямам нищо против красивата здравна министърка. но - защо нейна снимка? пуснете снимка на акушерката...поне това направете за нея ! и без това за нея нито награда,нито бонуси ще има...поне една морална награда - името и снимката.

6

МD

преди 11 години

A, и между другото, хич не ми пука дали ми харесвате мнението или не!:)))))