258

Урко

преди 11 години

И защо все още няма оставки и уволнения? Докога бе....скапани управляващи, щом царя ни крадлив на поразия, какво да очакваме от селяните на власт.

257

Ха ха хаааа

преди 11 години

Че нали манолова е от кюстендил? Тя с гоце и галевите си пиеха ракията. Никой не е изненадан от поредната изненада за някои.

256

Анонимен

преди 11 години

А дали не са командировани от главната ТИКВА ,за разработване на нови пазари за дрога????

255

Демон

преди 11 години

Журналистите, я проверете дали наистина братя Избегалеви са обявени за издирване от Интерпол и след това попитайте Кратуня защо не са обявени за издирване!!!

254

СМЕЕЕЕХ?

преди 11 години

"Първоначално Борисов поиска законови промени в НПК, които да позволяват, щом "съдията тропне с *** и каже: От днес, от този миг, ти вече си затворник", полицията веднага да арестува обвиняемия. Още тогава обаче правосъдният министър го разубеди с аргумента, че ще се нарушават човешки права." ТАЗИ Е *** ТЪПАТА ОВЦА...

253

ТЪПА ОВЦА Е ТАЗИ

преди 11 години

"Тя чак сега научила, че Братя Галеви не са с мярка за неотклонение "парична гаранция", както Ковачева си мислела." ХА СЕГА КАЖЕТЕ, ПРАВОСЪДНАТА МИНИСТЪРКА КОВАЧЕВА НЕ Е ЛИ ТЪПЪ УФСЪ! САМО ЕДИН НАПЪЛНО НЕКОМЕНТЕНТЕН МОЖЕ ДА СЕ ИЗКАЗВА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ПО РЕД И ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ И НАКРАЯ О УЖАС! АМАН ОТ "КАЛИНКИ" В ТАЗИ ДЪРЖАВА И СА ВСЕ НА РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ. А НА ПРОКУРОРЧЕТО И СЪДИЙЧЕТО ДЕТО СА НАПРАВИЛИ ТАЗИ КАША ДА СЕ ПОИСКА ОБЯСНЕНИЕ, ДА СЕ ОГЛАСЯТ ИМЕНАТА ИМ И ДА БЪДАТ ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН

252

Анонимен

преди 11 години

Обаче лошото е , че преди да почнат от нулата , някой и то българин е докарвал България до нулата , че някой път и под нея !

251

Анонимен

преди 11 години

Изводът е един единствен : Не завършвайте ФИФ, ако не искате всички да са ви виновни ! Родители , внимавайте ! Пазете децата !

250

Анонимен

преди 11 години

Като извадим от 1300 500, 200 и 50, ще останат 550 години с прекъсвания, което означава, че няма традиция на държавността, а всеки път де е почвало от нулата и се е стигало пак до никъде!

249

Анонимен

преди 11 години

Много ги е страх да не би да нарушат човешките права на престъпниците! Правната система защитава тях, а не жертвите и държавата! Затова и държавата е на изчезване.

248

NIKOI

преди 11 години

Били сме близо 2 века под Византийско робство! Били сме 5 века под Турско робство! Сега сме под Българско робство! Незаслужаваме да сме държава! Заминавайте за европа! Да се чака нещо хубаво да дойде си е чиста утопия!

247

МИРО

преди 11 години

МУТРИТЕ ЗАПОЧНАХА НАПОСЛЕДЪК ДА СТАВАТ ПО-БРУТАЛНИ.ДНЕС СЛЕДОБЕД ВЪВ ВАРНА СРЕБРИСТО АУДИ 8 С НОМЕР В 9999 НАЙ-БРУТАЛНО ТЕРОРИЗИРАШЕ ШОФЬОРИТЕ КАТО ИМ СЕЧЕШЕ ПЪТЯ НА САНТИМЕТРИ,ИЛИ БЯХА МНОГО ПИЯНИ ИЛИ ДРОГИРАНИ.КАМЕРИТЕ СА ГИ ЗАСНЕЛИ,НО ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ИМ ПОТЪРСИ СМЕТКА

246

Анонимен

преди 11 години

Представям си ги сега на някой слънчев остров как слушат песента "Дим да ме няма"...

245

Анонимен

преди 11 години

До всички подоотстъпници в чужбина с мнение то че България е к.***,значи те са едни л.***,които се срамуват с произхода си.Да не се връщат.Такива *** не са ни нужни.Нужн.ци

244

Анонимен

преди 11 години

Тия двамата имат вид на престояли и лекувани продължително в някой психодиспансер! Обаче какво да кажем за Цеко ,Калинчо и подчинените им ........! После съда им бил виновен ! Охлюви-и-и, охлюви , нека сега Веско Потния да ви посвети още една песничка за наближаващия празник! Ако Весо не ще извикайте Икебаната ,ще ви прилича !

243

outsider

преди 11 години

Отпътувайки от страната Галеви са изпратили пожелания за мир и благоденствие на българския народ. А са си прибрали и гаранцията! Ще им хванат сега дърмите.

242

Българин

преди 11 години

Приятели,Не се ли срамувате ,че живеем в такава държава ?Не ви ли е ясно ,че всичко това е евтин театър?

241

Тexas

преди 11 години

Заминали са за Макао да научат кое бие терца майорна.Aбе тези нямат ли сметки за запориране ?

240

Пешо

преди 11 години

Тая пък чак сега разбрала да ги плаща сега тя тези пари!

239

Аз Казах!

преди 11 години

Ехххх тез човешки права бе майка му стара ... излиза че само престъпниците са хора ... Когато някой влезе в съда да го съдят , оп изведнъж почва да се говори за права на човека. Когато някой го крадат от всички възможни страни + държавата ... никой не споменава думата човешки права ...