20

с.

преди 11 години

Вечна слава на тоя човек!Така да изплющи гадната банка!Евала!И да полежи 5 годинки голям праз!После цял живот ще си живее екстра!

19

...

преди 11 години

Хващам се на бас за 21 милиона лева, че на тоя ще му се размине най-много с 2 - 3 години условно! :)

18

бай Курти

преди 11 години

Дайте ми на мен 21 млн лева и обещавам сам да се държа под домашен арест, че ако парите са по-малко ще ме вкарат в затвора...

17

сарач

преди 11 години

Да каже касиера на коя партия е носил чантите с парите. За куфарчетата знаем, ама за чантите...

16

номер 3

преди 11 години

номер 3 ви разясни ситуацията. какво да се коментира ?

15

Аз

преди 11 години

Моят нов герой, ще се разцепя от кеф ако го оправдаят поради липса на доказателства. Хахаха ей такива новини ми пълнят душата

14

Анонимен

преди 11 години

търся работа като пазач на 21 млн. лв. няма да бягам от БГ ! ще си стоя под домашен арест. ще си викам румсервиз и мацки на повикване във вила с басейн и палми. до като ми съберат доказателства вече ще имам нужда само от един голям венец с голяма панделка....ама не съм взискателен,мога и без него.

13

"Хейтър"?

преди 11 години

#14, я ми кажи едно име на престъпник, който е откраднал милиони и лежи в затвора? То ненапразно имаше една карикатура, където мазен дебелак с ланци се е излегнал на шезлонг, на морски плаж, с коктейлче в ръка, а в съседство друга картинка, където кльощав очилатко гледа през решетките на затворническа килия. Под първата картинка пишеше "източил 5 милиона от ДДС", а под втората - "Източил 5 MP-тройки от интернет".

12

13,

преди 11 години

А бе, читателю - това е касиер, не е мафиот или политик. Ще си го осъдят като стой та гледай.Даже ще го отнесе за всички далавери на крадливата банка.

11

читател

преди 11 години

За какво му е да офейква, ще си посиди малко в къщи, независимият и справедлив български съд ще го оправдае и тогава съвсем законно ще си доживее старините на остров Аруба или друга подобна дестинация.Без да се страхува че го издирват с червена, зелена, кафява бюлетина...

10

Анонимен

преди 11 години

Само му се чудя защо не е офейкал навреме с милионите.

9

Анонимен

преди 11 години

Куче влачи рейс ... диря няма

8

тинтири минтири

преди 11 години

Тази новина е миризлива партенка . К'ви 20 милиона марки ве ей ай сектир ве кви 20 милиона марки ве ей шшшш ш са оправяш .

7

Мистър Пръц

преди 11 години

"от дет дошло там отишло" - крадеца откраднал от крадците

6

али баба

преди 11 години

точно така -разправям ви -като крадете така че да има повече от алибитата за да сте невинни и като другаря митевски -не се занимавайте с кокошкарски работи -колкото повече толкова повече алибита -

5

Анонимен

преди 11 години

Екстра. Крадеш си 21 млн и после си живееш живота- в БГ няма да те съдят, няма доказателства.Ще поседи малко вкъщи сега и после ще бъде тотално оправдан поради липса на каквато и да е връзка м/у този човечец и липсата на тези милиони... униклно гадна държава,където печеливши са наглите и безскрупулни хора. Земетресението трябваше да ни затрие!

4

sole

преди 11 години

da gi varne-vednaga

3

ined

преди 11 години

След като съда се запозна с предоставените от Митевски пачки с доказателства реши - Митевски е невинен, виновни са тези дето са си държали парите в Алфа Банк.

2

Анонимен

преди 11 години

Гърците колко откраднаха , колко милиарда откраднаха , колко пачки изнесоха , колко ?

1

Анонимен

преди 11 години

Щом е крадял от банка, човека е невинен!