422

курабийка

преди 11 години

Ми няма да ходим по заведенията вече щом няма да се пуши. Ще го ударим на битов алкохолизъм..ха ха

421

Анонимен

преди 11 години

Всяко търпение си има граници!Всеки народ граници на издържливост и праг на търпимост!,,Елита ,,май не осъзнава, че търпението и издържливостта на българският народ свършиха!А омразата трупана с години и родена от мизерията, ражда скотове и се храни само с кръв!Който сее ветрове жъне бури!До края на годината държавата ще фалира!Защо отклонявате вниманието на народа, хазната е празна!Този път народа ,ще ви плати с лихвите за мъките ,глада, рекета, мизерията и отчаянието.

420

Хехехе

преди 11 години

Аз пък не пуша по принцип, отказах ги преди няколко години. Но специално днес, съвсем напук, запалих цигара. И честно да си кажа, откак върви това плямпане против пушенето взе да ми се пуши пак. Всъщност истината е че няма да пропуша отново, на съм против забраната.

419

Недоумяващ

преди 11 години

Хайде и тук да го напиша-искам да разбера от някой умник защо след като всички кратуни ни обясняват, че в Европа не се пуши вътре и там било забранено ми дават за пример Италия?А какво става с Австрия например?Или тя не е в Европа?Или е малко по-малко в Европа?Бях във Виена преди 2 седмици и лично пуших в 5 заведения(вътре),включително и в ресторант(имаше си огромно помещение за пушачи и беше пълно).Кой от тия дето обясняват за Европа къде беше ЛИЧНО?

418

Анонимен

преди 11 години

Боли ме за вас, аз не пуша и се кефя, че няма да ме тровите и да смърдя след заведени. И е голям мит че щом ходиш да пиеш, непременно трябва да пушиш.

417

Анонимен

преди 11 години

Да глобяват честните и съвестни данъкоплатци, защо??? (ПРОВЕРЕТЕ АКЦИЗА НА ЕДНА КУТИЯ ЦИГАРИ КОЛКО Е И НЕ ПЛАЩА ЛИ ПУШАЧА НА ДЪРЖАВАТА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ АКЦИЗ???)

416

Петко Гробара

преди 11 години

А у Централнио Софийски Пандиз , че може ли да се пуши ?

415

Анонимен

преди 11 години

искам да се забрани говоренето на обществени места. дразни ме много шум , всеки ще си мълчи

414

kiki

преди 11 години

като трябва да се спазва къде са ви европейските заплати хората измреха от глад

413

Bob

преди 11 години

Хора пушачи, собственици и наематели на заведения, `айде на протест, да смажем наглеците! Мръднете се всички, тия смешковци по главите ни лазят!

412

Anonimen

преди 11 години

Praim sa na golemie Evropeiici zakoni ne znam si oshte kvo puk zaplatite sa po 200 leva samo se 4udat kvi zakoni da slagat a da ovelichavat zaplatite ne mislqt

411

deni

преди 11 години

komunizma se zavrashta kakvoto na naz ni haresva i za horata e dobre....glasuvaite pak za gerb

410

Bob

преди 11 години

Ще се набутам с нек`ви пари, ама едно дело за дискриминация ще ви организирам; вие там за какви се имате, да ви в отрепките.....Аз в две заведения ходя, дето няма никакви непушачи... Що не си го начукате тоя закон у празните тикви, а, борисов, а, пленев, а що ви не тегля една питка майна, да се гръмнете, деаа жертвите несретни...

409

Анонимен с име

преди 11 години

Това беше брилянтно изпълнение на "Разделяй и владей". Ще ги преследваме пушачите, ще ги докладваме, ще ги глобяваме, ще ги съдим на 3 инстанции, ще си живеем като в роман на Джордж Оруел, ще бъдем европейци, ще сме живи, ще сме здрави, ще сме по-щастливи и от свободно отглеждани кокошки. Честито! А и децата ни вече не пушат цигари, пушат дрога, на всеки ъгъл и в почти всяко училище си я купуват по-лесно от семки и бонбонки, но на кой му пука!

408

Bob

преди 11 години

Ще си направим 2-3 частни клуба, с ограничен достъп. Ни кука, ни кифла инспектор ще може да влезе. Ай ,друм, дано се надишате на свеж въздух по сладкарниците.

407

471

преди 11 години

След приемането на тоя закон ще бъдем свидетели как заведенията ще се напълнят с бебешки колички, жизнерадостни майки и дечица, които най-после са се отървали от гнусните пушачи и се радват на пречистия градски въздух, пълен с емисии и изгорели газове, дишайки го с пълни гърди в захлас.Ураааааа!!!!

406

Bob

преди 11 години

Вие един път да успеете да ме глобите- такова дело ще ви организирам, че ще има да мигате, неграмотни гейберски маймуни!

405

Bob

преди 11 години

Вие, непушачите, няма да напълните заведенията, защото, освен, че не пушите, не сте консуматори, вие пиете чай, шоколад, кафе, мин. вода. А сега на боковщината вие ще правите оборот. Имахте си зали за непушачи, празни, какво ви пречим ние?

404

Анонимен

преди 11 години

Прочетох хубави и смислени коментари и от пушачи и от непушачи. Посмях се дори с черният хумор на Go. Само едно нещо ще допълня: Пушачите, цигарите няма да ви оставят, ако вие не ги оставите. Иначе всеки има право да си избере от какво да умре. :)

403

Анонимен

преди 11 години

Не се забранява тютюнопушенето изобщо, разпространението на цигари или нещо подобно, само извършването му в обществени сгради. Това няма нищо общо с черни борси, *** или бандероли.