57

Анонимен

преди 11 години

На кьде си трьгнала Бьлгарио? Какво стана с добрият стар морал, който оцелява и в най-тежки времена? Отварям вестника и какво да видя: Син пребил майка си, сьпруга убила сьпруга си след скандал, абитурентка изглеждаща като продаващо се момиче и удоволствие затварям странниците.

56

Сакраксичния "е

преди 11 години

Така е килъре, не напразно ви казваха Рейгън враг 1 на Тутраканска селищна система, ама кой да слуша!

55

Анонимен

преди 11 години

Do 59 lo6oto e 4e, tam nqma ni *** ni turci .

54

до 58

преди 11 години

Да, така е.Има различни родители,защото има различни хора,като мироглед и възпитание.Но струвами се, въпреки всичко, е недопустимо да вдигнеш ръка срещу родител , най-малко защототе е създал. Има изход от всички ситуации в случая просто се отделяш от близките си и се бориш сам .

53

ХА ХА ХА

преди 11 години

И ПАК ***(турци)

52

Анонимен

преди 11 години

Народо на България супер *** щом още се връзва на глупостите на бащицата. Е както очаквате от един премазан, беден и *** народ.Браво 51 уви и това което пишеш е истина. Има зли родители ама много гадни и зли. Но като е такова положението човек се маха мъчи се но се маха.

51

kotarak

преди 11 години

До 51 ... Браво Кали.... Всеки си има личен живот какво ще коментират и определят кой какъв е. Щом не пречиш на другите, пък особеноно ако си някоя усмихната мацка значи си права за себе си.А тоя селянин сигурно е свършил ракията и е изпаднал в депресия и затова е потрошил майка си, е навремето освен ракия имаше и работа, ама сега по провинцията е така.....

50

Даола

преди 11 години

Проблемът е много сложен. Има непоносими деца, но има и много лоши родители.Все пак най-добре е, никой да не посяга на бой, защото рано или късно ще съжалява.

49

Анонимен

преди 11 години

Селото се казва Бараково, умници! Село Бароково няма :-) :-) :-)

48

Темерут

преди 11 години

До 51: Ама, това сериозно, ли!? Та, нали точно *** те е родила на 38... Що за поведение от нейна страна? Явно, че не е никак добре жената!

47

!!!!!!!!!!!

преди 11 години

"И това да знаеш,че в последните дни ще настанат усилени времена.Защото човеците ще бъдат себелюбиви,сребролюбиви,надменни,горделиви,хулители,непокорни на родителите си,неблагодарни,нечестиви,без семейна обич, ..... ,които всякога се учат,а никога не могат да дойдат до познание на истината." - 2 Послание към Тимотей 3.1-7

46

Анонимен

преди 11 години

село Бароково или РенесансовоЕхо, журналистите от ДнАс селото се казва БарАково

45

кали

преди 11 години

Аз съм на 30 год. Работя, не съм омъжена. Имам успешна кариера. Излизам с приятели. Късно родено бебе съм. Мам е на 68 год. Когато отида да видя мама, тя ме обижда, че съм ***, *** и ме удря. Щом не съм омъжена на 30 съм ***. Да ме прости Бог, но когато ми счупи преден зъб в съчетание с разцепена устна я шамаросах. И до сега ме бие където ме срещне, а аз седя с костюма и плача, защото ако я ударя, ще я убия. Зла жена, болна. Ще бъда най - милата майка за моите деца.

44

Килъра

преди 11 години

1.Няма значение представител на кой етнос го е направил.2.След промените 89-та година първо и основно се направи населението да затъпее и сега с чалга културата процеса действа още по-яко! Какво да се прави от Вашингтон са такива нарежданията.3.Ще става и по-зле, защото морала вече го няма - нито хората вярват в Бог и т.н. и самия ни елит, който държи икономическата и всякаква друга власт не прави нищо да подобри нещата в тази насока и в един момент ще стане мазало и дори елита ни ще съжалява.

43

bez

преди 11 години

Za tova sa vinovni ulichnite kucheta.

42

тр

преди 11 години

културни особености на българскич етнос

41

Идиоти форумни

преди 11 години

Бас държа че е комунист пребил майка си заради лошото управление на ГЕРБ а лично Цветанов е държал женицата!!!

40

do 37

преди 11 години

OSHTE KATO VIDQH ZAGLAVIETO RAZBRAH, 4E GERB E VINOVEN ZA TOVA. O4AKVAM DA 4UQ 4E BORISOV MU E NAREDIL DA NABIE MAIKA SI I SIGURNO TZVETANOV MU E POMOGNAL.

39

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРСКА РАБОТА

38

Анонимен

преди 11 години

37,spri drogata!!!