110

АЛЕК

преди 11 години

БРАВО НА АНЕЛИЯ

109

ВАЛЕК

преди 11 години

ДО ТЕОРИСТА.ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА НА КАКВА ДЪЛБО4ИНА СА МИНИТЕ И ДЪЛБО4ИНАТА НА ЗЕМЕТРЪСА НАИ МАЛКО 20

108

georgi kirilov

преди 11 години

vece komentirah i to po vreme na zem lesno e posle da se koment ima priaka vrazka sas itali. prognozite sa mnogo elementarni. ima dve ploci afr i evr i skorostta e 6 mm god podhlazgane kakto tihookeanskata az sam geolog ot 45 g no v b. se viarva samo na vracki i politici. ta 100g po 6 mm sa 60 sm koeto si e goliama sila i tia deystva i v garcia turcia i v marishkia shev i v strumskia graben i rilskia horst. ta cakame oshte no triabva da se ixsl min voda v saparevo kostenec i kniag. 7 stancii no

107

Анонимен2

преди 11 години

Земята е самостоятелен жив организъм, притежаващ разум, интелект, имунна система и защитни реакции. Тя ни отправи доста предупреждения, но не се вслушахме в нито едно от тях. Защо смятате, че ние сме нещо по-различно за нея от това което са за нас собствените ни *** живеещи в телата ни???

106

Анонимен

преди 11 години

А не мислите ли, че е ХААРП, които много добре си измиват ръцете с прогнози за катастрофални явления предшестващи датата 12 декември 2012? Не е земетресение с обичайно поведение. Много много съвпадения накуп. Да ни е честити Тройния щит, апропо!

105

е1

преди 11 години

Днес бях в социални грижи за подаване на молба за еднократно изплащане на 325 лв. помощ, които според Тотю Младенов се изплащат на всички с пострадало жилище независимо дали им е първо или второ. Но не е така, там даже не приеха документите с обяснението, че парите се изплащат само за постоянен адрес,дори и да живееш на друго място. Аз имам постоянен адрес, но не живея там, проблемът ми е с настоящето жилище, което е моя собственост и което е пострадалото.

104

Анонимен

преди 11 години

Не е първото земетресение в София. Просто София и Перник не ги имало по турско, а е имало турски села и затива не се отчита като софийско земетресение. Иначе Софийска област е много опасна земетръсна зона и в миналото. Имало е и доста по-тежки като това през 1856 г., което срива 80% от турските софийски и пернишки села, защото тогава не е имало София и Перник като градове, а е имало главно турски къщи, турски махали, турски казарми и турски джамии в турските села формиращи днес София и Перник.

103

teorista

преди 11 години

Според моята теория труса в Перник е заради дългогодишната миньорска дейност, което е причината е довела да това земетресение. Копан между два пласта с различна плътност и това е резултата...все пак има специалисти, но според мен и това е вариант за разсъждение....

102

Топ кавал

преди 11 години

Приказките и теорите след земетресение са много...ами преди това му е е цаката.Истината е явно че не се знае.

101

Анонимен

преди 11 години

Е това ме утрепа- голата истина.mirootkrovenia.blog.bg/politika/2012/05/30/ebati-dyrjavata-2.961124

100

феодален старец

преди 11 години

Много убаво земетресенийце!

99

....................

преди 11 години

Феномен е да. Земетресение със същата сила взе 15 жертви в Италия, а тук има само незначителни материални щети в Перник и в София.

98

до 115

преди 11 години

проблем имат някои с точността в изказването на твърденията си и невярно позоваване и непознаване на източника, в случая Библията. да не се опитваме да откриваме топлата вода в теологията, без познаване на материята.

97

До 112 и 113

преди 11 години

Значи имаме проблем с боговете! Моя може да е един, твоя друг и да ги наричаме с едно и също название "бог". А тогава възможно ли е тези, които ни управляват да имат съвсем различен бог, без да го назовават? И да ни причиняват всичко това в името на техния бог? И ние да си мислим, че сме равни пред бога... пред кой точно? Да не се окаже, че ние хората си създаваме богове и ги премахваме след време? Ние създаваме богове, защото сме създатели или?

96

до 106

преди 11 години

все едно да кажеш, че гравитацията наказва, или не наказва. тя просто ДЕЙСТВА неумолимо на всички, независимо дали са деца, майки с деца или е празник

95

до 106

преди 11 години

"По всички теории, Господ не наказва!"ама от къде си ги измисляте тези неща, след като във втората Божия заповед е казано много ясно:.... Аз Господ, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят, а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.

94

до 111

преди 11 години

коя е тази Библия, в която Бог е в множествено число?! след като първата Божия заповед гласи Аз съм Господ, Бог твой; да нямаш други богове освен Мен.

93

до 103

преди 11 години

Има теории, че извънземни вече са се правили на богове тук на земята. Странно, че в библията бог е в множествено число. Аз се чудя човек има ли по-голям съдник от себе си? Като направим нещо непоправимо не кипим ли в собствен сос, не е ли това ада? Кой тогава е бог? С какви технологии разполагат новите "богове"? На бог не му трябват технологии, освен ако не е получил амнезия! Вие знаете ли си историята? Кой пише историята и какво крият от нас? Колко спътника са необходими за прогноза на времето?

92

сеизмолог

преди 11 години

Моля вижте това: youtube/watch?v=5B2t68yoYy8Същото нещо което предизвиква земетресенията stophaarp.tripod/

91

Фидосова

преди 11 години

Какъв Бог, какъв ХААРП ? Това бях аз. Просто много обичам да скачам на въже, е вярно понякога се случват и такива неща, но какво да се прави.