919

субкултурата

преди 11 години

Налагането на субкултурата на катуните, кючеците и чалгата руши националната ни култура и имидж и е причина да ни поглеждат с ирония и пренебрежение навсякъде по света!

918

bella

преди 11 години

na men puk mi haresa rokliata i, a vsi4ki maje deto piaha tam biaha pedali

917

???

преди 11 години

"Просто в Европа никой, освен българските мутри, не толерира чалгарите !"***************************************************************Наистина ли? Ами тогава защо ужасният полуфабрикат на Румъния се класира без проблеми? За справка: Автор на музиката: Кости, написал почти всичките песни на Андреа и още няколко на Преслава, Мария и т. н. А иначе браво на Софи, която въпреки притеснението пя чудесно.

916

Анонимен

преди 11 години

Мога да кажа с гордост, че Софка се изправи пред огромната аудитория с усмивка и се справи чудесно, а относно авторите, които чрез намеци й се подигрaхa бeшe много жaлко от тяхнa cтрaнa (родaтa нe можa' дa cи кyпи вayчeр' товa вeчe e върхa!) cрaм и позор:

915

НУЛА точки

преди 11 години

Да оставим другото, но Софка получи НУЛА точки от журито и незначителна подкрепа от SMS така, че сами си правете изводите! И понеже все пак конкурса се казва "Eвро-визия", кое точно беше европейското и къде беше визията??? Ботуши хард порно, кожена рокля- златна тип "извънземните идват" от филм от 67 година, никакво шоу на сцената, нищо интересно, скука! Песента *** и не става за фестивал - две огледални повторения на куплет и рефрен с някакъв смешен аранжимент и квиченето с вибрато на Софка!

914

?????

преди 11 години

А аз да питам: "Защо македонците крадат българската история? ". Първо чети и после коментирай!!!!

913

до анонимен 1007

преди 11 години

Ами като не ги интересуват европейците нашите песни, и ние няма да се интересуваме от техните - мен не ме интересуват индиректните подигравки на Русия с изпращането на хора от бабички, не ме интересуват и шоу-"песните", които чух снощи...За справка - не слушам чалга.

912

!

преди 11 години

Е гати манипулативното заглавие. Ами не е вярно, че пак е "нищо". Преди години песента на Елица и Стунджи за малко да спечели, а не спечели по същите причини, поради които и снощи не се класира песента на Софи Маринова. Не зная, може би от БНТ трябва наистина да направят някакво социологическо запитване дали хората искат да се изпращат участници на този "конкурс".

911

Анонимен

преди 11 години

Реалист, никой не мрази България бе, просто сме им безразлични и сами сме си виновни за това - просто песента ни не беше привлекателна за по-голямата част от населението на Европа, където вкусовете са различни от нашите; и не е вярно, че само емигранти гласуват за собствените си страни

910

Изводът

преди 11 години

Не е виновна Софка ! Просто в Европа никой, освен българските мутри, не толерира чалгарите ! Иначе всички виждат, че този "конкурс" в голяма степен е манипулиран и изопачен. Гласува се на регионално-свойски принцип. Бившите Югорепублики, бившите Съветски републики, Скандинавските и прибалтийски държави, тюркоезичните, гръцкоезичните и пр. държави като по правило "взаимно си повдигат класацията" на своите песни !

909

кк

преди 11 години

с тея ботуши все едно пее в някоя кръчма и после срещу някой лев малко плътски удоволствия

908

Изводът

преди 11 години

Не е виновна Софка ! Просто в Европа никой, освен българските мутри, не толерира чалгарите ! Иначе всички виждат, че този "конкурс" в голяма степен е манипулиран и изопачен. Гласува се на регионално-свойски принцип. Бившите Югорепублики, бившите Съветски републики, Скандинавските и прибалтийски държави, тюркоезичните, гръцкоезичните и пр. държави като по правило "взаимно помеждзу си гласуват" своите песни !

907

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е пак да изпратим Лили Иванова.И без това,когато участваше в конкурси по света и у нас обираше наградите,защо да не опита пак.Щом бурановските баби отидоха на финал ,ако Лили се яви първото място и е в кърпа вързано.

906

до Николас

преди 11 години

Е, вземи си и партакешите и се изнеси към ФИРОМИя...

905

high

преди 11 години

Ето, Полша и Чехия напуснаха ЕВ-не им е лошо, не са ги исгонили от ЕС, видяха, че там не се оценяват песните по музикалните достойнства...Редно е и ние да напуснем псевдо-конкурсчето, да се пънат "югославиите", да се кефят и да се вземат насериозно

904

Щастлив

преди 11 години

Европа каза не на чалгата и ***.

903

kastriot

преди 11 години

944 G/N FILOSOF GOMNYAN ....KOY SI TI 4E DA MI GOVORI6 ZA KOSOVSKI KA6TI??? DOBRE 4E BE6E VOINATA 4E DA SI NAPRAVIAT TAKIVA. SPIAHA VSI4KITE V EDNA STAIA.NE RABOTIAT NE SI RPA6TAT DACATA NA U4ILI6TE.IZOB6TO GIVEIYT V MINALIA VEK.TAPI KRIVI KOSIVSKI MUTRI. ILIRI NE6TO DRUGO DA IZMISLI6?? NA BALKANITE SME TOLKOVA SMESENI....VIE G/NE ZNAETE LI OT KADE IDVATE KOI SA DEDITE VI.

902

Реалист

преди 11 години

Пак конспирации, пак политика...все някой друг е виновен, само не и ние! 1. Няма къде да направим Евровизия - напротив, вече има подходяща зала, която е идеална за случая!2. Евровизия е политически конкурс - пълни глупости! Държави като Азербайджан или Сърбия никога не биха спечелили в такъв случай. Азерите се управляват от президент с авторитарен начин на управление, а сърбите не признават Косово, което е огромен проблем за "демократична" Европа!3 Всички мразят България!...Без коментар!...

901

anonimen

преди 11 години

mnogo si prav

900

VAZMUTENA

преди 11 години

Ne e vinovna Sofika a kompozitorite koito pishat pesenta - nqmame si dobri kompozitori i tova si e - az naprimer slushah edna pesen na Nora/NoraDoncheva/ ot XFactor - "Ako me chakash" s koqto e spechelila Zlaten Arlekin v Pleven - strahotnsa pesen i sama si e pisala i sama si q izpalnqva - imame dobri mladi kompozitori no vse im pravqt secheno i nakraq izbirat nai-kalpavite pesni da pratqt na Evrovizia - skapana durjava sme i tova si e - vruzkarstvoto produljava kakto pri komunizma.