336

Мамантос

преди 11 години

Вгледайте се в небето. Да ви прави впечатление нещо? Тия неестествени, ниски, черни облаци, 2-3 седмици дъжд и студ в края на май, когото обикновено е към 30 градуса през деня -- как ви се вижда? България е предадена от страна на управляващата колониална клика на САЩ за опити с климатично оръжие. Готвят се за голямата война с Иран, а вие сте техен опитен полигон. Защото сте глупави и нереагиращи. Идеален експериментален матриал, както би се изразил любимият ви вожд.

335

Пешо

преди 11 години

Борисов тъпчо я по добре оди да присаждаш блатни кокичета на магистралата!

334

Анонимен

преди 11 години

"премиерът обясни, че е имал поне 15 разговора с професора през нощта, когато стана силното земетресение, на 22 май." - този какво лъже кат дърт ***.Я му прочетете изказванията на 22 сутринта.

333

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ ни управлява с ПР и мегафони, защото не може с друго.

332

Малко ви е

преди 11 години

Много *** натискат копчетата днеска. Става дума да няма паника и хората да са по-спокойни.Лещански хвърли боба и цяло Хасково спа навън, нали...Като си заспал - ни мегафон, ни барабан ще те отърве.

331

Анонимен

преди 11 години

Интересно какво ще стане при едно силно земетресение, когато половин град се срине? Затиснатите от отломките хора ще бъдат много по-спокойни, когато някой полицай им каже, че е имало силно земетресение. Боко, не унищожавай съвсем полицията с твоите дебилни приумици! Хората не са виновни, че за шеф имат ***!

330

ови

преди 11 години

като спре тока гледай интернет и тв)))вкарайте малко мисъл..ако имате

329

Анонимен

преди 11 години

Премиерът удари дъното на малоумието.

328

до-420

преди 11 години

Аз съм на същото мнение.Вярно в началото излъга народа и той гласува за него,но после всеки нормален човек ще си даде сметка какво прави този.И още се чудя колко трябва човек да е *** за да продължава да го подкрепя

327

до 420

преди 11 години

Предполагам, че си ***. Даже не ти е ясно за какво иде реч. В нашата БГ управлявана от комунисти, агенти на ДС и КГБ, популисти ...вече има и мафиот-***. Срам за всички, харесван от всички българи. Ето това е тъжното..че българите харесват човек, който е на интелектуално ниво на ливадите в Банкя.Тъжно ми е не за ББ, а за мен самият, защото и аз съм българин и живея тук. И недей да ми повтаряш ,като ***,че който не харесва ББ е комунист....Който не харесва ББ е нормален човек.

326

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 11 години

414 -------------------- ЧАКАМЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА ТИ

325

123

преди 11 години

И Чудомир е писал по този въпрос - Пунтовете.

324

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

418Поплачи си, но със сълзи няма да върнеш *** на власт... - плачете дрОгари, дано това ви помогне...

323

ined

преди 11 години

Внимание!!! Внимание!!! Фидоска се готви за фитнес - дръжте мебелите да не ви паднат на главата.

322

ужас

преди 11 години

Ужас.Направо ми се плаче понякога.То бива ,бива,а ама чак толкова......

321

anonimen

преди 11 години

ТИКВО ТИКВО ТИКВО ПРОСТА ТОВА ЛИ УСПЯ ДА ИЗМИСЛИШ

320

СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ

преди 11 години

до 414 , до 414 , до 414 , до 414 , до 414 , до 414 , до 414 , до 414 , 414 - кои трябваше да спечелят изборите СПОРЕД ТЕБЕ , за да сме по-добре ? конкретно се изказваш конкретно те питам конкретно отговори

319

assen.alekov

преди 11 години

Като се вземе хляба на хората, зрелищата сами се появяват.

318

Гледайте внимателно!

преди 11 години

Гледайте внимателно алабашите на снимката ( без кмета на Бургас). Не се ли срамувате, че ги избрахме да ни управляват ? Първо избрахме пазача на бай Миле, после той събра останалите льохмани по разклони и кантони. Жалко, че и днес има над 1,5 млн. глави ***, които лелеят за тези балабурници. Разгледайте още веднъж снимката, имате време, днес е почивен ден. След това пуснете телевизора и гледайте БТВ, там отново ще се радвате на главния циркаджия на републиката. Честит ви Първи май !

317

тома неверни

преди 11 години

а бе,таки няма един за свяст в екипа на боко,та да му поепне-поспри се,що от сините буркани,хората да разберат,че има земетресение,нали са го почувствали?*** тои народа е казал-луд умора няма...