20

Анонимен

преди 11 години

neka svinstvat :)

19

Анонимен

преди 11 години

Добре като сте загрижени толкова защо не превозват абитуриентите с автобуси на отиване и на връщане няма да има инциденти и шоуто в автобуса ще е много по голямо

18

O4evidec

преди 11 години

Abe tupaanri vie ste za poleto pri Todor jivkov vuob6te snimkata e izvadena ot konteksta na subitieto, tui 4e vuob6te ne deite da komentirate

17

eмигрант

преди 11 години

Какво има да предупреждава полицията.Засилено полицеиско присъствие,глоби,дрегери,задържане под стража,изтрезвител.Не на другия ден в съда,веднага и ефективни наказания за хулиганство.То бива *** ама наще се осират.Само ми е чудно камерите снимат ли абитуренти или те си минават с 200 излезли до кръста от прзорците.Само глобички ще оправът палавите пубери, тря да има някаъв порядък.

16

До 11

преди 11 години

Аз благодарение на твоя коментар осъзнах, че пишело "Внимателно, абитуриенти!".

15

Пълна трагедия

преди 11 години

Тези пияни *** заслужават за по една тояга и да ги пратят на полето.Само Тодор Живков ги оправяше навремето, учиха се и на акъл, и на работа ,и на уважение.После в казармата и ставаха хора. А сега са едни палячовци ,*** за зеле не става от тях.Навремето се възхищавахме на Левски и Ботев а те се възхищават на Азис и Елза Парини,мъкааааа,мъка.

14

VENCEREMOS

преди 11 години

А бе издайте заповед на 24май се забранява движението на пешеходци и мпс-та по еди кой си улици на градовете и учениците да си карат,както си знаят и да си пируват на воля,инак в тая дива балканска идиотска страна ред не може да се въдвори никога...

13

луда работа

преди 11 години

Това е събитие на парадоксите. Семейства без пукнат лев дават сума ти пари да облекът Иванчо и Марийка така, все едно получават по 2 000 евро на месец. А истината е дале далеч по тежка. Гледаш го Иванчо с костюм за 300 лева с обувки за 200 с кола под наем за 1000 лева вечерта, а накрая вилнее в чалготеката като първобитен. Странни традиции са се зародили в страната ни.

12

Анонимен

преди 11 години

Само не ми е ясно за какво се радват толкова?Да завършиш училище не е чак такова велико постижение! Пък и като знам какво ги чака после, наистина не виждам чак такава причина за радост. ОК, нека си празнуват, ама чак пък такава селяния и крещене по цели нощи... не си струва!

11

Анонимен

преди 11 години

Това,че днес бала е кич,свинщина и комплексарщина, е защото цялата държава в лицето на висшето ръководство е мутренско-чалгарска.И не злобейте комплексарчета.Това какво чака абитуриентите след бала,зависи от това какво възпитание имат,какъв манталитет са оформили и в крайна сметка какво искат от живота.Ако искат да станат хора ще учат,ще се усъвършенстват и няма да позволят на мутренско-чалгарската мафия да ги експлоатира за жълти стотинки.Бели хора в бели държави.GOOD LUCK!

10

Анонимен

преди 11 години

Готини съвети, ама хич не ми се вярва, че точно абитуриентите ще се вслушат в тях! Нали се сещате, че в деня на бала, той/тя се има за най-великия и дори и през ум не му минава, че нещо може да помрачи празника. Що глупости се правят в деня на бала само от гъзария. И за какво? За да се покажеш, че си най-великия! Простотия, ама какво да правиш! Такава била традицията. Да се напиеш и да правиш глупости.

9

Дразнят ме!

преди 11 години

Адски много ме дразнят наглите чалгирани ***! И аз съм бил абитуриент, но такава простотия като сега не е имало. Не че не сме се забавлявали. Но не е било така извратено както сега.

8

има изход

преди 11 години

Да се забрани движението,... в широкия център на големите градове!

7

Анонимен

преди 11 години

Аман от пишлемета!

6

Инструктура

преди 11 години

Да се чете : Внимание ! Абитуренти.

5

Анонимен

преди 11 години

ГРЕШКА !!! Трябва да е: Полицията съветва: Внимателно, *** !

4

Реалист

преди 11 години

Ако знаят какъв *** ги чака след балната вечер просто им е бедна фантазията, тогава няма да има броене от 1 до 12 и смехът ще се превърне в плач до 100.

3

Митю Пищоа

преди 11 години

Аз убичам абитуренткии, мабитуренткии... Снощи двечки ги къпах в жакузитуу, макузитуу... Викат ми Митьооо, ще се оправим ли в животаа, мивотааа... Аз им викам пиленцаа, миленцааа, бат ви Митю ще ви оправиии, моправиии... с 28-сантиметра либовна писалкааа, мисалка... Ще ви жасъм, жасъм, доде не изпликам водата от жакузиту. Те ини убавии, с дупита като детски барабанчетаа, марабанчетааа... Абе яко!

2

с.

преди 11 години

Наистина са малко досадни,но и ние сме били същите някога!Макар,че абитуриентския бал тотално се опорочи през последните години,както и много други неща в България!Бала е сбогуване с етап от живота,учители и съученици!В момента обаче,бала е кич,свинщина и комплексарщина!В интерес на истината в гимназията си е екстра и буйната радост не я разбирам!Навлизаш в живота на възрастните,който не е розов!

1

ии

преди 11 години

Милите, Аз не бих се радвал толкова много сега започва мъката. Ще опъвате некаде по 8 часа на ден (ако имате късмет да ви вземат на работа), за едно портомоне с парички. Терминал 2 е решението.