35

ellin

преди 12 години

като сме *** защо използваш гръцко име? Между другото малко инфо.. Ако човек отиде до една градска болница в Гр ще види че по коридорите е пълно с български роми, който се лекуват безплатно за каквото се сетите. Добре че вече в Гр ги различават от българите! За разлика грък, с осигуровки в Гр пострада преди 2 години. В голяма Софийска болница лечението му излезе 12 хиляди лева защото "не били на ясно как ще си получат парите от европейската здравна карта"..

34

Тодор Б.

преди 12 години

Като чета коментарите по-долу болезнено ми стават ясни следните неща: - твърде много хора разполагат с твърде много свободно време за незначителни неща - гърците и българите са еднаква "калпава стока" - НЕ СТАВАМЕ за нищо - не бива да се занимаваме (по форумите) с неща извън нашите компетенция и възможности, най-малкото защото не може да се отрече, че с приказки нищо не се променя.

33

bg

преди 12 години

a dali e taka ili e izgodno da se govori taka. zashto n ego izlekuvaha,vzeha parite za izlsedvaniya i go varshtat, a nasjite za shto go vzemat,a dali sa go lekuvali pravilno? offffffffffffff

32

Пантократор

преди 12 години

Тук не става дума ,че българина в случая е ***,а за това ,че всички гърци без изключения са *** !

31

Анонимен

преди 12 години

Ако този *** си беше останал в България, сега заглавието щеше да бъде "Намерен труп на клошар"...и коментарите...ооо коментарите повярвайте нямаше да бъдат призиви за Хелзински комитети и прочие...а съвсем други!

30

Пантократор

преди 12 години

Клошар или не е човек,от сливенско село или от Печенегска шопландия е българин . Дори и сред най *** махала в БГ щеше да се намери ЧОВЕК,който да му даде една *** хляб !!!!

29

Анонимен

преди 12 години

само дето в днес.бг не е цялата информация!Същия този човек е бил клошар в Гърция и е злоупотребявал с алкохола.Нима в България би бил по-добре?Той не е бил в Гърция за да работи, както отиват много наши съграждани!Бил е за да проси и краде!*** от сливенско село!Вземете му съберете парички за социална пенсия, както сте го оревали!

28

пантокрарор

преди 12 години

Гърците са добри хора,........по човечни дори и от нас българите ! Надявам се св. Богородица да ги възнагради за състраданието им и човеколюбието ! Амин и дано ЕС спре да подтиска това балканско финансово чудо наречено Гърция !

27

до 18

преди 12 години

същото важи и за българите в българия,на тях пък рибата им я плащат българите от чужбина,как не ви е срам да говорите на принципа присмял се хърбел на щърбел,я вижте първо себе си и тогава съдете гърците

26

Охранител

преди 12 години

Ако закона не е еднакъв за всички и не се прилага с еднаква сила за всички в една държава...то тогава престава да бъде закон...и това е основния проблем на нашите закони, не че ги нямаме...и не че в по-голямата си част не са по-строги дори и от европейските още от време оно...основният проблем е, че се прилагат избирателно...според човека...за съжаление в повечето случаи човека е комплексирана мутра, без никакви качества, но наш човек...!!!

25

Анонимен

преди 12 години

Кузманов е бил клошар в Солун. Той се е прехранвал от кофите за *** в града. Неговото състояние в момента е твърде тежко. Той припаднал след прилошаване, след което бил откаран в болницата в гръцкия град, където му е оказано скъпоструващо лечение. Връщането му в България било наложено от факта, че Йордан се превърнал в социален случай, тъй като не можел да си позволи да плати лечението си.Според лекарите от благоевградската болница, Кузманов е приет с бъбречна недостатъчност, с високо кръвно, в тежко общо състояние. Той говорел несвързано и неразбираемо. Лекарите твърдят, че е злоупотребявал и с алкохола. При изследванията му се установило, че Йордан страда от кистозни бъбреци и животоспасяващо за него е да бъде подложен на хемодиализа.

24

ivo

преди 12 години

Mai po-golemi galfoni ot bulgarite nqma.Na nas v Gurciq ni vikat-nekadurnici.

23

1

преди 12 години

***-клошар, КОЙ е длъжен да се грижи????

22

муспи

преди 12 години

Гръцката Академия на Науките е установила че Акропола наистина е бил строен от траки, но България е длъжна да се разплати за подръжката му през вековете. Липсата на валута не е оправдание - може с агнешко, сирене и кашкавал.

21

Използвачи!

преди 12 години

Да ги оставим сами да си гледат опиканите баби и дядовци, и да си работят земите! Гърците не заслужават труда на нашите сънародници! Българи, не ходете повече там!

20

Престъпно отношение

преди 12 години

Държавата най-после да се заеме с тези случаи и да поиска помощта на Международните организации за защита на човека. Външното ни министерство също да се намеси. Има начини да се установят причините за долното отношение към нашите работници в тази съседна страна. Държат се с българите като с животни. А ние си траем.

19

вън от ЕС!

преди 12 години

Пак ли гръцки простотии!? Ей, дия диви гърчоля никога няма да порастнат! Аман от тия ***. Най-добре да ги изгоним от Европа тия *** и мошеници.

18

Анонимен

преди 12 години

Според най-последните изявления на комуниста Ципрас, гърция не желае да излиза от Еврозоната, желае да продължават да я финансират, а Меркел е виновна за всичко.

17

Анонимен

преди 12 години

Готварска рецепта-риба по гръцки:Изяда се една голяма риба и се чака да я платят немците и французите.На днешно време най-добре живеят гърци и ***.

16

Анонимен

преди 12 години

Ципрас тръгнал да напада и да плаши едва ли не Меркел ... Никoй вече не вярва на гърците и никoй никога повече няма да им даде пукнат цент. Само след няколко месеца ще свършат парите за пенсии, заплати и всичко останало.