196

Анонимен

преди 12 години

Съд за продажните червени ***!

195

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ , НЯМА ТАКОВА ПЛЕМЕ КАТО КОМУНИСТИТЕ ...ОКРАДОХА ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПИПНЕ,ДАЖЕ И ЕВРОФОНДОВЕТЕ ОКРАДОХА МАНИПУЛИРАХА ИЗБОРИТЕ , ПЛАТИХА НА *** , ХВАНАХА ГИ И ПАК КОМУНИСТА КАЗВА - "НЕ СМЕ НИЕ ... ГЕРБ СА ВИНОВНИ"... ПРОСТО ТАКОВА ПЛЕМЕ НЯМА ПО СВЕТА ...

194

Анонимен

преди 12 години

Крадецът вика: "Дръжте крадеца!" Бойко, Тикво, ГЕРБ е най-големият купувач на гласове - Киро *** вместо да го запрете след бунта в Катуница, крихте го по курортите, за да си осигурите *** гласове! Кой да разследва ГЕРБ за купуване на гласове! Когато "избирахте" Плевнята, разнасяхте чувалите с бюлетини на гръб, а какво се е правило с бюлетините междувременно - върви гадай. Ако това бе нормална държава, трябваше изборите за Плевнята да бъдат анулирани и да се гласува отново.

193

Анонимен

преди 12 години

Както е казал един именит Ямболлия - в Сливен има само един Българин и той се казва Иван-***.

192

Анонимен

преди 12 години

За БСП е много важно изборите в България да са честни и по волята на гражданите - СМЕХ...

191

ТИКВЕНИК С ЛУК

преди 12 години

Нали всички разбраха - ББ на думи се разграничава от Лечков, но не и от парите му. Не е казал че няма да купува гласове, и че депутати няма да насят чувалите с бюлетините.

190

Загрижен

преди 12 години

Само ВОЙВОДИТЕ( б.а. Сливналиите), имаха смелостта да направят разкритие...Приятели, това се случва Н-А-В-С-Я-К-Ъ-Д-Е! Цялата политическа върхушка е пропита от корупция!КАК ДА СЕ ПЮРОМЕНЯТ - НИКАК, само може да ги изведем на стадионите и да им изсвирим химна на най-известния музикален инструмент калашников!!!!!Ха със здраве!

189

exaa

преди 12 години

и аз съм възмутен как Герб купуваха избори няколко пъти ! Възмутен съм и как никой не иска да е срещу Лечков защото е човек на Борисов и е ощетил общината с милиони левове... за това не е ли възмутен Боко ?

188

v

преди 12 години

Щом това е било в Сливен, представям си какво е ставало във Варна, че да оставят тоя *** Кирил Йорданов!!!!!!

187

електро каска

преди 12 години

ако можеше да се реши нещо с гласуване - щяха и него да ни забранят. цирк е тая система, аре че бачкам да има с какво да се плащат *** гласове догодина... всичките са маскари, да *** и да се връщаме на родово-общинния строй. по-добре да кретам 1 племенен вожд от колкото хиляди крадци/депутати, чиновници, банкери.../

186

язе

преди 12 години

черна кръв от червените редици ... сега ще се правим че не сме го прочели, инак лошо ни се пише по досието!!!

185

Изборджия

преди 12 години

Тия ,от ГЕРБ , се *** със своя "голям " кмет Лечков и сега гузни негонени бягат ,защото същия този повлеканко Лечков е в дъното на така наречения скандал с БСП в Сливен . Борисов как бързо само се разграничи,като че ли той лично не притискаше кандидатите за кметове в различни градове ,да внасят пари в ГЕРБ , в навечерието на изборите. Във Варна беше същото и само Йорданов /и още двама трима / си знае колко пари обеща и даде -май беше около милионче .

184

БАШ РАЗУЗНАВАЧ

преди 12 години

БСП Е ПАРТИЯ , КОЯТО НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ СТАНИШЕВЦИ,ПЪРВАНОВЦИ И РАЗНИ *** -МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ГЕРБ ! НИЕ ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ЕДИННИ И НА ПУК НА ДЕМАГОГА БОРИСОВ ,ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ПАК ТАКИВА ! ТАКА ЧЕ ,РАЗНИ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА ПРЕД КОНГРЕСА ,НЕ НИ МИНАВАТ ! ТОВА ДОБРЕ ДА ГО ПРОЧЕТЕ И ЕДНО ДРУГО ЧЕНГЕ ,НАРИЧАЩО СЕБЕ СИ РАЗУЗНАВАЧ ОТ ДС И ПАДНАЛО НА КОЛЕНЕ ПРЕД ГЕОРГИ КОРИТАРОВ - КАЗВА СЕ КРАСИМИР РАЙДОВСКИ ! ЯСНО ЛИ Е , ГОСПОДА "РАЗУЗНАВАЧИ" ?

183

Вагнер

преди 12 години

И СКАТ е с БСП се разбра от разговора.Честито на членовете на НФСБ и на моя комшия също.

182

Анонимен

преди 12 години

Айдеееее, Хамстера Станишев взе да мънка! Какво стана бе, СОЦИАЛИСТ? Нали ГЕРБ това, ГЕРБ онова? Аз слушах два часа записи на твоите бабаити в Сливен, въртящи на това ниско ниво далавери за милиони (единия нарече 80000 кредит "дреболия") и макар че всички се сещахме толкова години как стават нещата, сега има ДОКАЗАТЕЛСТВО! Пазарлък, едно към едно описан преди век от Алеко в "Бай *** прави избори", но на живо с червени мутри в ролите. Те си и говореха как да вкарали мутри в изб. комисии!

181

Анонимен

преди 12 години

Да направим равносметка от записа. Следните субекти играят в един отбор:- БСП- ***- някакви мутри- подсъдим на име Алексей Петров- "Галерия"Чудна дружинка! Червената *** в действие :)

180

Анонимен

преди 12 години

Червената *** по долни *** - БЕЗЦЕННО! :)

179

vannav

преди 12 години

крадецът вика - дръжте крадеца . бойко бил възмутен , той знае ли какво е възмущение ?

178

Гошо Тъпото

преди 12 години

Полето...раждало тикви,а Балканът...хайдути.(сливенски...лаф,като имат в предвид съседнияград Ямбол)То тези...хайдути са се...изродили,в най...обикновени партийни...разбойници,под...прикритие.

177

АГЕНТ Гоце

преди 12 години

Станишка, предай се ! Ако не се откажеш на конгреса , смятай че няма да те пожаля , ако ще партията в дън зема да потъне с тебе !!! За Бойко се радва кога ти ударих рамо със изфабрикуваните "СРС-та" , но ще идеш в панделата ако те изтипосам и тебе !!!----------------червените *** да се снижат и да затраят че кога се ритат атовете червените магарета го отнасят !