17

Питащият

преди 11 години

А защо трябва да има лидер в един глобализиран свят? В САЩ има срастване на икономическата с политическата власт,което става все по-видимо за обикновения американец, който го усеща по джоба си.

16

Marvel

преди 12 години

"Сащ притежават най-модерните технологично и мощни въоръжени сили"- като например Spiderman, Ironman, Hulk и победителят в ВСВ самият "капитан Америка".

15

МакДо

преди 12 години

"Време да започнем да мислим"- сигурно са направили хамбургер с Гинко билоба

14

Анонимен

преди 12 години

БРИКС ще са определят бъдещия свят. Вижда се като бял ден ... :)

13

Кам пей

преди 12 години

Тази къщичка на снимката ще става лятната вила на другаря Ху Дзинтао.

12

Bank of China

преди 12 години

Уцете китайски, щото доларът като рухне и го заменят с амеро, а и еврото както издиша, юанът ще превземе света.

11

Калифорния

преди 12 години

Ние обичаме културата. И бахура...

10

Анонимен

преди 12 години

Без значение дали ни харесва или не, всички ние живеем в света, създаден от САЩ.да си го начукате грозни *** *** !

9

Найденов

преди 12 години

Статията е правдива,но има едно голямо НО!!!! Днешните САЩ са точно копие на най-великата някога империя в света- Римската!Дори гражданската им администрация е копирана от древноримската. А краят на Римската империя е фатален!!!След близо 6 века величие и власт над тогава познатия свят,сгромолясване!И Испанската империя просъществува 3 века,но и тя се разпада.След нея и английската има подобна съдба. А в най-нови времена-съветската! Вечни неща във Вселената няма!Всяко нещо си има начало и край!

8

RT%

преди 12 години

Епохата на една отслабена суперсила САЩзадава се обаче нова суперсила - Герб!

7

Анонимен

преди 12 години

Каква ще бъде ролята на САЩ през 21 век? гражданска война, глад, мизерия, безработица и.....мн.демокрация...дето се вика накорем... Ако всички откажат от раз да ги хрантутят, са живи за оплакване суперсилата....

6

гей

преди 12 години

щатите са върха! Уважават различните дупки, а и жените им не са като секретни брави да се отключват само с един ключ!

5

Анонимен

преди 12 години

САЩ са длъжни докато имат сили да смажат колкото се може повече от враговете си, положението, в което са, ги задължава. И всяка друга държава в подобно положение би действала по същия начин. Ако виждаш, че отслабваш, а хиените наоколо стават все повече и по-силни, нормално е да почнеш да ги трепеш, преди те да са те нападнали и разкъсали.

4

факт

преди 12 години

цивилизацията никога не е била в щатите. винаги е била в европа и тук ще си остане.

3

Нерез

преди 12 години

Ако бях евреин бих се почувствал заплашен от Иран. Като български гражданин не чувствам подобна заплаха.Ако трябваше да реша къде да живея - Китай, Русия или САЩ аз бих предпочел САЩ.Но ако имах избор между САЩ и примерно Финландия бих се отказал от САЩ.

2

Нострадамус

преди 12 години

америте съвсем скоро ще ядат голямото дръвце. Имат потенциал, но сътвориха и толкова глупости, че крахът е неизбежен. Просто посетете usdebtclock - с разширение org.

1

тихата_стъпка

преди 12 години

Съгласен съм с написаното в статията, но както винаги прозира неспособността на една толкова голяма страна да се справи сама с вътрешните си проблеми, поради което предпочита чрез военни действия да си оправя проблемите (да си вдигне ръката всеки българин, чувстващ се заплашен от Иран). Нова сила на хоризонта отслабва позициите на САЩ, наред с нарастващите й петролни нужди, които са другото извинение за лов на вещици по света.