146

ахмак

преди 11 години

Георги Жеков е доказан потомствен антикомунист.Той няма,а и не може да има нищо общо с: комунистически ***,съучастници, същества молели се да ги приемат в червената банда и с членове на БКП,с назначени от *** за антикомунисти като *** от С/ДС/,О/ДС/,ДПС,АТАКА,РЗС,БЗНС,НДСВ,АСП,НФСБ и всички останали комунистически бандички.Гледайте го в интернет на Безкомпромисно.блог.бг.

145

Л.В.

преди 12 години

Мартине, ти малък ***. Колко хора разочарова и излъга за тези години начело на СДС. Ти си огледалния образ на Станишев: можеш само да говориш и за нищо не те бива. Ти си най-голямото разочарование за СДС след Иван Костов. Мястото ти е до него в политическата гробница.

144

Анонимен

преди 12 години

СДС и НДСВ - ще бъде доста интересен и интелигентен проект ! Противовес на всичко, което се случва в момента ! Дано да се случи ! Стискам им палци !

143

БСП

преди 12 години

разочаровани интелектуалци от СДСвлейте се в редовете на партията!революция!венсеремос!

142

Анонимен

преди 12 години

Ха-Ха-Ха тоя Малтинчо тотално бавнозагряващ реотанСега ли го разбра Малтинчо - сега ако се сетиш кой го измисли плана за унищожаването на СДС - и кой го изпълни на 100%Явно гледаш в грешна посока -Ми да ти каже бате ти -Луканов го измисли плана - а тоя до теб го изпълни - колегата Костов Ве лапе фъфлещокакво се пулиш ? като порастнеш ще разбереш

141

Венелин

преди 12 години

Отдавна има такъв план (на лицето Иван Костов) и този план почти успя...

140

АНОНИМЕН

преди 12 години

ВРЪЩАЙТЕ ВСИЧКО ОТКРАДНАТО ГАДОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

139

Демократ

преди 12 години

Няма нищо демократично в мафиотските кланове на другаря Костов - политикономиста. За тази си лъжа *** ще плаща пред Бог! Няма да му се размине.

138

T.N.T.

преди 12 години

PRAV E,AKO KAZVA,4EIMA PLAN ZA RAZTURQNE NA DOMOVETE ZA IZVANZEMNI...AAABE BEKAPETO DO KOGA 6TE WI SPONSORIRA...GERB WAR6I SA6TATA RABOTA I SA PO--DOHODNI.PARITE OT EVROPA TEKAT,KATO REKI W SMETKITE NABIESIEPIETO!!!...

137

Анонимен

преди 12 години

До 151 приятна вечер има много какво да се направи ,а идеите никога не свършват стига да има кой да ги чуе.

136

Алекс

преди 12 години

на-полсле съм съгласен с нещо теб медиите за твърде поръчкови в България и твъред много всичок зависи от властта на монополите и картелите за да врявам че в България има Демокрация. в българия има олигархическа власт, не едрия капитал но това е е демокрация. демокрация ще има едво когато се изсмисил начин масите да оказват постоянен и чест контрол върху валтимащите (ако трябва - и чрез референдуми - както е в целия ЕС)

135

Анонимен

преди 12 години

Напротив Алекс ние сме 5 години в ЕС и резултати има , виждат се на всяка крачка , е нали сме марко тотевци не улучихмае момента на влизане , какво да се прави , а той няма как да ти излезе с решение защото ти и останалите българи не му давате възможност , повярваха на приказката за Царя благодетел , вярваха в измислени герои като Волен Сидеров ,а ББ направо си им харесва , явно нивото на народа е такова бойкоборисовско , за това мълча и пиша когато съм без работа подобни щуротии

134

Алекс

преди 12 години

Това което пишеш е доста спорно. По онова време имаше три абревиатури с оонова име. СДС-център,, СДС-либерали и СДС. Много е спорно, че ако костов не бе успял нямаше да има сдс. вероятно просот другите СДС-та щяха да погълнат първото. Но както каза много се разпростряхме върху Костов - малко върху идеите на сините. нядавам се съгласен си с мен поне, че те не нуждаят от нови идеи, за да бъдат конструктивна десница. С този по оптимистичен финал искам да завърша защото сега ще си ходя вкъщи.

133

Анонимен

преди 12 години

Истината е че Костов се опита да направи със ДСБ това , което направи на времето царя и по късно ББ , това което в момента се опитва да направи и Кунева , само че не успя , не успя защото първо срещу него беше впрегната цялата пропагадна машина в лицето на масмедийте, които на хартия са свободни но на практика обслужват тясно корпоративни интереси , а който ми каже че капитала в България не е червен , не знам , наистина ако си вярва че е така за мен е луд.

132

Алекс

преди 12 години

За стандарта на живот и дума не може да става. вярно е преживяхем хиперинфлация (не мисля да гто отричим) но сърбите преживяха няколко войни И СА ПОДОБРЕ ОТ НАС. Гърците водят граждансак война от две години и също са по-добре от нас. Само ние сме гетото. Заплатите са седемо осем пъти под европейските, а цените са като в ЕВропа. не обвинявам Костов, но очквам вече дванедесет години той да изезе с решение, защото той каза - влизаме в ЕС, за да променим нещата - е влязохме. Аз не живея по-добре.

131

Алекс

преди 12 години

помня много добре и опашите и манифестациите (в кърджали до 1992 вкл. си имаше манифестации) и как шпнехеме щом наблим къщата на М.БАлев. всичко това - хубаво. но имаше и хубави неща чувството за ред и стабилност. например. АКо ми днес посочиш десетима полицаи които не нямат връзак с мафията ти казвам БРаво. ще кажеш има Свобода да говорим. Не - имаме сболодия. такава жълта преса няма на Запада. Ако Сън си поозволяваше това което си позволяват шоу или Шок щеше да фалира от глоби за клевет....

130

Анонимен

преди 12 години

До 144 знам че ти е къса паметта , но СДС е създаде като съюз от партий и ако Костов в началото на мандата на неговото правителство не беше изградил от този съюз единна партия , днес изобщо нямаше да съществува такова словосъчетание в политиеския живот а партийте съствляващи го щяха да са на нивото на тези които излязоха от него .

129

Алекс

преди 12 години

Темата ес разпростря много върху Костов струва ми се - с извинение - че твърде много се персонализира синьото върух неговата личност. на мено личон отдаван Костов не ми е интересен. В ДСБ нещата са ясни. Ако той предаде на някой от по-малдите политици - П.Москов, например и остане в сянка от това ще спечелят и той и партията. Но ако е активна фитура негативна енергия към него - и респетивно към ДСБ ще се трупа. Идеите на костов са изчерпани, хората му - също. НЕКа говорим за дясното СЛЕД него

128

Анонимен

преди 12 години

До 140 а не трябва да си разочарован , защото на практика се реализира програмата на СДС , това което беше утопия 1989 година сега е реалност , влязохме в НАТО и ЕС , каза че си бил 14 годишен когато падаше Виденов , значи изобщо не можеш да си преедставиш какво значи опашка пред немското или гръцкото послство например , сега по новините тема номер едно е опашката на Кулата , а не дали има брашно / 1996 / или бензин / 1990 / или захар / 1988 /

127

Алекс

преди 12 години

ми всъщност чувал съм - АБрамович. градът на който той стана губернатор просприраше въпреки че богатството му е незакнонно но те викат нас това не ни грее. В българсик план - Галеви съживиха Дупница. хората имат работа. В магазина да влезе един бандит няма да купи за пет лева, а ще купи за 500. Хората не гледат бандит ли си или не, ако не ги закачаш а дали им правиш оборота. А в момента бандидите не са мутри, а бели якички - перат пари като купуват цели села и малки градове.