64

Анонимен

преди 12 години

HE-HE-HE, GERBERSTITE GRIZNAHA DRUVCETO V KUSTENDIL. 6TO *** VZEHA PARI I EDIN PO-DEBEL ZA TQH!!NEMA GO CECKO DA SMENQ BULETINI I ETO REZULTATA.GERB SI OTIVAAAAAAAAAAAA!!!

63

ЦЪРНИО

преди 12 години

МУТРИТЕ ОТ КЮСТЕНДИЛ СИ ИЗБРАЛИ МУТРИ ДА ГИ НАПРАВЛЯВАТ... НАЙ-МУТРЕНСКИЯТ ГРАД, КАТО ПОЧНЕШ ОТ БРАТЯТА ИЛИЕВИ ,КРОКОДИЛА, ПЕТЕЛА, ОСТАП , ШАМШАЛА И РЕД ДРУГИ ИЗКОПАЕМИ И СВЪРШИШ С ДРУГАРКАТА МАЯ... И ВСИЧКИ С ЕДИН ПОЗДРАВ... - ШО СТААА БЕ , ШО ПРАЙШ , ШО РАБОТИШ ???

62

Българин

преди 12 години

"За ГЕРБ са подадени 1917 гласа..."Толкова ли са *** в Кюстендил?!

61

до 3 от Кюстендилец

преди 12 години

Излез си хвани 1 момиче ,че комплекса който го избиваш ще те остави сам цял живот... , а и очевидно не разбираш от жени :D

60

Анонимен

преди 12 години

Избирателна активност 33,99% Близо 60% от имащите право на глас са решили да" убият врага с мълчание" мисля, че това ще е тенденция на изборите от тук нататък...Това защо никой не го анализира?

59

Анонимен

преди 12 години

I se pitam zashto Gerb sa broqli glasovete ????????????vazmojno li e tova ????

58

Анонимен

преди 12 години

AKo gi nqma CIAGNITE ne gi vijdam GERB kakvo shte pravqt .SEGA VE4E SE RAZBRA ZA KOI GLASUVAT *** .ZA TOVA BOLNICITE SA PALNI S *** KOITO NE SA PLATILI I ST ZDRAVNI .za tova edna *** MAIKA VZIMA V PATI POVE4E OT EDNA BALGARKA !!!!!!!!!!!!!!ZA TOVA *** SHTE GI PODKREPQT

57

любопитен

преди 12 години

ГРОБ прибрали 10%, при положение че те са броили гласовете :). Колко ли щяха да вземат, ако ги броеше някой друг :))). Май в Кюстендил са голЕми народни любимци :)))

56

...

преди 12 години

Всъщност нищо драматично и изненадващо не се е случило в Кюстендил. На местно ниво КК е далеч по-популярна от ГЕРБ заради антиромските лозунги на кмета. Кюстендил гласува срещу ***. А е безспорен факт, подкрепен и от БСП че основно *** са гласували за тях!На парламентарните избори обаче хората гласували за КК определено биха могли да гласуват за ГЕРБ, т.е. за един евентуален парламентарен вот ГЕРБ би могъл да спечели едно 30% от гласовете на кюстендилци

55

сеирджия

преди 12 години

Червените пчелички от кюстендилския кошер на БСП цъкат ли цъкат минуси...във форума.Ама народа им цъкна един голям МИНУС вчера на изборите.

54

анонимен

преди 12 години

Е за *** на ицо стоте манекенки що не намерихте местенце

53

до 54 от негербер

преди 12 години

Петима роми са задържани в ареста за 24 часа. При полицейска операция са открити и иззети 24 хил. лв., 2 къси огнестрелни оръжия, нарязан насипен тютюн без български акцизен бандерол. Притежателите на парите на са дали обяснение за начина на придобиването им. Служители на Икономическа полиция - ОДМВР, и РУП Кюстендил са извършили проверки в квартал "Изток" в събота, .... Работи се и по версията за подготовка за купуване на гласове, каза за Дарик дежурният прокурор в Районна прокуратура- Кюстендил Георги Константинов. Той допълни, че при полицейската акция от снощи е открит "избирателен списък", в който има имена изписани на ръка.

52

10%

преди 12 години

Това са *** гласове, малко-много - толкова.

51

До 53

преди 12 години

Ясно е ,че си заслепен герберос-прокурора каза ,че арестуваните са обвинени в държане на стоки без бандерал-какви не каза.Сигурно 2 шишета ракия и пет кутии цигари.Може и да ти е мъчно но дори и тези 10 % за ГЕРБ ми се виждат много

50

до 48

преди 12 години

ПРОПУСНА ДА ОТБЕЛЕЖИШ ТЯХНАТА ПОСЕСТРИМА МАЯ МАНОЛОВА И НЕЙНИЯ КУПЕН *** ЕЛЕКТОРАТ.А РАЗБРА ЛИ, ЧИИ БЯХА 24 000 ЛЕВА И СПИСЪКА С ИЗБИРАТЕЛИ, КОИТО ПОЛИЦИЯТА КОНФИСКУВА ОТ АРЕСТУВАНИТЕ *** В *** КВАРТАЛ - КЮСТЕНДИЛ???

49

Анонимен

преди 12 години

Тиквуняка да се качи пак на онзи балкон в Кюстендил и да се провикне - Цецо, оти ни биха на изборите?!

48

Анти

преди 12 години

Рапонят и Цецко-хазяйчето имат общинари, колкото Лидер на "пребития" Ковачки! хахахахах... Голяма партийка е туй ГЕЙрб!!!

47

грешка голяма

преди 12 години

Бойко не е бит на изборите в Кюстендил! Бити са властолюбивите некадърници, които му се набутаха в партията!

46

ИСТИНА

преди 12 години

В *** КВАРТАЛИ НЯМАШЕ ОТКРИТИ ИЗБОРНИ СЕКЦИИ И ГРОБАРИТЕ ЛОГИЧНО ЗАГУБИХА. СЕГА СЕ РАЗБРА КЪДЕ СА СИЛИТЕ НА ГРОБ- В *** , КОИТО ДАВАТ МИЛО И ДРАГО ЗА БОКО-МУТРАТА. ЛЮБОВТА Е ВЗАИМНА И МУТРАТА ГИ ПАЗИ И ЗАЩИТАВА, ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ БЕЗ *** ГРОБ Е ОБРЕЧЕН. НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧЕСТИТО , А НА ГРОБАРИТЕ - ВЕЧНА ВИ ПАМЕТ И ТЕЖКА ВИ ПРЪСТ, ВЕЧЕ СТЕ В *** НА ИСТОРИЯТА.

45

Анонимен

преди 12 години

ехе червените активисти се подмокрили от кеф днеска