107

Ахмак

преди 11 години

До член на БСП:Абе много са ви хубави кадрите бе.Ама тая ваша скъпа партия през цялата си 120 годишна история винаги е била е пълна с криминални типове и всякаква престъпна ***.За това много такива партий са на бунището на историята.И вас това ви чака.

106

NQKOI

преди 11 години

GRISHA GAN4EV E SIGORNO EDIN OT NAI GOLEMITE DANAKOPLATCI A TE GLEDAT DA GO O4ERNAT NQMAM DUMI VSI4KO E POKAZ I PARI

105

Видовден

преди 11 години

Наистина ''крадец'' е твърде нежна дума за тоя!

104

Анонимен

преди 11 години

Итази ли гоцева мутра е "ЧЕСТНА"?!

103

Гацко

преди 11 години

Пожелавам на електората останал в България, още по-мизерен живот и от година на година да ви става още по-тежко с ***, които сами си избирате. Сами си го правите, заслужавате си го. Такива, като Ганчев, които създават работни места и произвеждат, по-добре да са извън прогнилата държава, характеризираща се със завистливо, подмолно и некадърно население в големия си процент. Всички свестни българи, извън България а останалите да си сърбат мизериите, които сами си създават. Заслужавате си го!

102

Гацко

преди 11 години

Цената на захарта не зависи от Ганчев изобщо. Ганчев я произвежда, не ви я продава той, за да определя цената на дребно. Ама нали българина в големия си процент е *** и не може да разсъждава, затова говори колкото да каже нещо. Ганчев е създал толкова много за тази държава, колкото никой не е направил, но вие понеже повечето сте толкова кухи, елементарни и глупави, че сте манипулирани от банда некадърни *** в правителството а вие вярвате сляпо. Заслужавате си да ви мачкат. Нека ви !

101

съмняващ се

преди 11 години

Че си крадец , крадец си , но дали ще излезе нещо от тази пушилка .Много се съмнявам , че всичко е имитация на дейност пред европейските ни партньори .Гарван гарвану око не вади !

100

читател

преди 11 години

Гарантира с името си!Защото друго по-евтино няма....

99

Един

преди 11 години

Браво на ГЕРБ !!!!!

98

Един Българин

преди 11 години

Гришко, нечестно забогатя, но други изсветляха, а ти продължаваш. Дивият запад свършва. Парите от далавери се изпоизпраха и вече има "чисти" бизнесмени. Време е и за теб. Какво като си производител? Това пречи ли ти и ти да внасяш без ДДС и да премяташ през фирми като ***? Даже си имаш и складове и бази и всичко необходимо. Ако дойдат на проверка ще кажеш че си го произвел.Нещо повече защо захарта в сърбия е 1,53 ст (април ходих до Цариброд и Пирот), а тук тогава под 2лв нямаше?

97

Анонимен

преди 11 години

Поздравления за правителството.Никога никое предишно правителство не е подгонвало толкова много крадци, източващи държавата. Особено пък що се отнася до едрите спонсори на БСП.Ако не друго поне това ми носи някакво удовлетворение.

96

Анонимен

преди 11 години

не бил крадец защото вземал само това, което му позволявали да откраднекраденето с позволение и протекция не било кражба

95

Анонимен

преди 11 години

Класика в жанра крадецът вика аз не съм крадец!!!!!!!!!!!!

94

Анонимен

преди 11 години

да беше прочел драги ми пехливане че бащата на цецко е бил шофьор на генерала Григор Велков Стоянов Шопов Член на ЦК на БКП, Зам.-министър на МВР повече от 30 години и личен френд на Тато ако не си си платил еми ще трябва да плащаш отделно генералчето е ръководело външните операции демек убийства на неудобни емигранти и т.н. ако не си направил изводите с какви "хора" имаш работа значи с кака нора много сте се объркали рано или късно за всяко прасе идва коледа

93

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО ЦЕЦКО И БОЙКО НЕ ПРОВЕРЯВАТ ЛУКОЙЛ,ТЕЦ МАРИЦА,АВОАРИТЕ НА /КАРАГЬОЗОВА/БОРИСЛАВОВА,ДОГАН И Т.Н.??????????????????

92

777..

преди 11 години

ОЛИГАРХ =ПРЕСТЪПНИК!,,НЕ СЪМ КРАДЕЦ,, ХА ХА ХА ХА ХА ХА .................ВСИЧКИ СТЕ БАТКА, ВСИЧКИ!И НЕ САМО КРАДЕЦ ,А И УБИЕЦ И РЕКЕТЬОР!КАКВО СТАНА ?БОЦЕ ТИ СПРЕТНА ПАРТЕНКА И ИСКА ДА ТИ ВЗЕМЕ ВСИЧКО!РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕРИТОРИИ МЕЖДУ МАФИОТИ!

91

Анонимен

преди 11 години

За пореден път ГЕРБ токазва че си върши работата БРАВО ЦВЕТАНОВ всики равни пред закона и Ганчев е за това което муправи чест

90

Божееее..

преди 11 години

,,Честен,, престъпник,лелеее,тоя е честен у челото,щото нема дупка!

89

Made in Ловеч

преди 11 години

Брей, дребхави хорица - за 100 000 т захар ще закрият производството на прекрасните автомобили! Естествено, че крие ДДС, данъци и краде! Как иначе ще поддържа отбор и ще строи завод за автомобили при постоянно падащ пазар? Я по-дорбе да си затворим очите....А ако нещата се сговнясат ще предаде и синчето си, както предаде Ангел Бончев....

88

Анонимен

преди 11 години

takiva gadove v belene da xvashtat kirkata i lopatata predateli izmenici na rodinata .kradci moshenici .triabva vi neshto kato chervenite brigadi i krai s vas.