358

патладжан

преди 11 години

Не виждам никакъв проблем нито за пушачите нито за заведенията щом в *** има никотин. Просто заведенията ще продават *** (без акцизи и специялни разрешителни), а пушачите спокойно ще си ги завират отзад и непрекъснато ще са напушени и щастливи!

357

Анонимен

преди 11 години

Ха ха

356

Анонимен

преди 11 години

Това е то направихме с закона против пушенето и с това считаме ,че реформата в здравеопазването е готова Сега ще ви се увеличи живота още повече ,а ако това не стане вече ще е виновен Боко и неговият частен Герб

355

Gusterov

преди 11 години

na mene ne mi haresva s bg levovete ot bg budjeta da izdarjame tutunoproizvoditeli, pa setne i politzai, mitnichari da "lovyat" ujkim falshivi tzigari,puri....na mene mi haresvat malini,borovinki,kapini,yagodi,leshnitzi,orehi,bademi,zele,luk,praz,morkovi,kerviz,magdanoz,slivi,yabalki,kaisii,krushi, asperji, tikvi,piperki,domati,tzarevitza,jito,grah...iskam da ima subsidii za takiva proizvoditeli

354

Анонимен

преди 11 години

Неандерталци абсолютни сте вие, заклети пушачи! Има много разбрани пушачи, но има и такива, които ако могат, и докато спят ще пушат! Какъв е проблемът да си излизат на всеки половин час за по 1-2 минути и да си получават нужната им отрова навън? Не е нужно да тровят всички и да ни вонят дрехите (и душата) на цигари! Ами работещите в тези заведения (независимо пушачи или не), които прекарват цял ден на цигарения дим??? А това за оборота не е точно така - защо да не се увеличат клиентите непушачи?

353

ahahahha

преди 11 години

Е че то имали още някои,който да не е фалирал още?Освен ЛУКОИЛ, ЕНЕРГОПРЕНОСНИТЕ ДРУЖЕСТВА И ТЕМПОДОБНИ *** БЛИЗКИ ДО ВИСОЧАИШИТЕ *** В ПРОСТАШКИЯ ПАРЛАМЕНТ.АКО ИМА ДА ФАЛИРВАТ ВЕДНАГА ИНАЧЕ ПАК ЩЕ ФАЛИРАТЕ С ФЕЛАЦИО АХХААХАХА

352

Емил

преди 11 години

Браво бе! Има заведения за гейове,а за хетеросексуални пушачи няма.Тъй ли вашта....

351

лимонад

преди 11 години

не разбирам защо трябва да има забрана. да сложат просто налог както е и акциза. да сложат налог на заведения в които може да се пуши. от там ще се вдигнат цените в заведенията и който много държи да си пуши - ще си плаща за това 2 пъти - 1 път за цигарите, 1 път затова че е в такова заведение. където естествено и вентилацията трябва да е друга. и заведенията да са 2 типа - с позволено пушене и без, не да ми ги разделят на зали.

350

Анонимен

преди 11 години

ИМА СИ ХУБАВО РЕшЕНИЕ кръчми за пушачи и за не пушачи заведения разделени на две за едни те и за другите готвача е един и ястията са за всички.А сега къф ви е зора еко пацифисти да се завирате в заведение или част от заведение за пушачи?

349

Факт

преди 11 години

Забранява се тровенето на околните, а не се забранява пушенето.

348

ФАШИСТ

преди 11 години

вредата от "модерни" думи в българският речник - да се забрани ! вредата от "чалга" "изкуството" - да се забрани ! вредата от политически братвежи - да се забрани ! КОЛКО ОЩЕ ВРЕДИ ИМА , има и паразитни "хора" - АЗ ПУША и съм свободен да ПУША ! Сигурно ще ми забраните и да дишам ...

347

r4

преди 11 години

Здравето няма цена...*** ***!Аман от опушени дупки!

346

pure

преди 11 години

Значи, от думите на неизвестния ми апологет на икономическото свободно развитие, да разбираме, че болестите и смъртта на виновни и невинни, вследствие на най-гадния порок, завладяващ ниcкокултурните и безволеви представители на човечеството, са движещ фактор на икономиката и източник на национален продукт? Благодаря, обогатих се. А защо г-нът Рагин не допринесе за това развитие да пропуши и да приучи внуците си да дишат смрадта и отровата му.

345

Тя

преди 11 години

Не е причината забраната за тютюнопушене. Собствениците на подобни заведения биха могли да станат по-изобретателни в привличането на клиенти и така ще оцелеят,а може и да спечелят много повече,въпреки ,че в заведението няма да се пуши. Променете си гледната точка!

344

Анонимен

преди 11 години

А защо пушачите не си стоят якъщи? Зако да са непушачите?! аз не и преча като непушач и седн до теб- защо аз да не ходя в заведение?! ис ис този който вреди, не аз, ти ми осмърдяваш дрехите, кашлям, задавям се. Откъде накъде ти ще ходиш на зааведение, а аз не?!!

343

до 345

преди 11 години

Никъде по света не са симулира тютюнопроизводството- в ЕС няма и един цен субсидия, само тук от джобовете на всички ни, плюс непушачи, се дават пари на елекораа на ДПС да отглеждат тютюн, вместо да се дадат на овощари и зеленчукопроизводители, животновъди, и ядем чужди плодове и зеленчуци

342

до 345

преди 11 години

Май не можеш да четеш..НИкой не забранява цигарите, но и забранява да тровиш ези край теб, колеги, непознати, коио не искат с гаден цигарен дим..Пуши си у вас и се трови колкото искаш- никойе не забранява пушенео, но не може да омирисват и да причиняваш кашлици и пристъпи на другите, КОИТО НЕ ГО ИСКАТ...Ей, баси и неграмотниците, едно изречение като хората не разбирата, как работите да ви се чуди човек

341

до 340

преди 11 години

Почти няма заведения за непушачи, все са две помещение, но не се прегражда адеквано и димът се носи. Представи си, че има асматик в заведението?! Не ме инересува какви американски прочучвания показват някои о вас за вредата- не ме интересува дали са вредни или не, ваша работа. но не искам да ме оМИРИСВАТЕ НА ГАДНО, ДРЕХИ И КОСА НЯМАТ ОТМИРИСВАНЕ, КАшЛЯМ КАТО СЕ ДИМИ КРАЙ МЕН. Това не искам. Ако пия вино, не ви омирисвам дрехите и косата на ***, нали, че след това нямат изпиране дрехите?!

340

анонимен

преди 11 години

Аз не мога да отида в София да подкрепяпушчите,но ги подкрепям.Имав света много столетници които са пушили до последно.Не пушачите прекаляват с лигавщините си.Който не иска да го опушват да не ходи по барчета и заведения,да ходи в гората и на нивата на чист въздух.Дали ще пуша и ще си руша здравето това е мой личен избор,какви са тези забрани.Виждам как ГЕРБ на следващите избори ще духат супата.Ще гласувам за Андрей Слабаков ако оглави партия на пушачите.

339

Киркорчо

преди 11 години

Аз давам идеята - без пари за ресторатори, да не фалират.Трябва да имат за всеки клиент електрони цигари. Ако някой иска да пуши, моля - плашташ левче и пушиш електрона цигара, това не е забранено. А в електрона цигара може да има различни неща, не само тютюнов аромат.Те сами ще измислят, какво да правят понататък.