29

Анонимен

преди 12 години

21Плащането на интернета ти няма нищо общо със съдържанието му. Това не е конфликт.Същото може да се каже, че като си си платил автомобила и не трябва да плащаш за нищо повече по него...

28

РРР

преди 12 години

Има го и в БГ на няколко места този вид плащане, но не влизат случайни хора там. Аз лично съм бил на 1-2 места подобни преди време.Но там хората са подбрани и се познаваме ако не лично то визуално и поименно. А в момента живея в европейска държава в която си оставяме вратата отключена на къщата.Всеки може да влезне ако поиска и да ни обере. Слава Богу, преди 5-6 години са ги натоварили всички нашенски и румънски *** на самолетите и чао завинаги! Полиция почти не се вижда освен хилядите камери

27

53

преди 12 години

това няма как да просъществува в родното БГ,защото никой няма да си плаща или ще се оставят некви жълти стотинки :D

26

брб

преди 12 години

Заминал Василий Иванович Чапаев в Англия, опит да обменя. Връща се, на летището го посреща Петка. А Василий Иванович излиза от самолета в смокинг, след него 20 броя куфари носят, от багажния отсек Мерцедес подкарват... - Откъде толкова пари, Василий Иванович?! - Виждаш ли, Петка, седнахме с техните лордове покер да играем. Един ми вика: "Каре аса!". А аз: "Покажи!". А той ми вика: "Ех, Василий Иванович, ние все пак тук всички сме джентълмени!". И като ми тръгна една карта...

25

До 26

преди 12 години

Да в района на парламента е! И се казва: Бюфет към Парламента! Там са прословутите кюфтаци за по 30ст и шопска салата за 90ст!

24

batkata

преди 12 години

В Бг - абсурд.Пълен,абсолютен абсурд

23

Анонимен

преди 12 години

Дянков никога не би разрешил подобно нещо да се случи!!! Това са укриване на доходи! И ще е прав защото във всяка прилична или интересна идея в България ще я изродим до нещо гнусно и непочтено!

22

Анонимен

преди 12 години

Ресторанта в София май беше някъде в центъра, в района между парламента и Граф Игнатиев. Не си спомням къде е точно, не съм ходил, обаче четох за него в едно списание преди 1-2 години. Не знам дали още го има

21

:)

преди 12 години

В Бантустана касата щеше да е пълна със стотинки :)

20

@22

преди 12 години

ти си мноо *** бе! да не си *** в тоя сайт?

19

Анонимен

преди 12 години

Ще каже ли все пак някой, къде в София се намира ресторантчето?!

18

хуйСмъде

преди 12 години

"Тук водещият принцип е лоялността - ако клиентът иска ресторантът да просъществува, той си плаща."А братята роми, дето си къртят дограмата за подпалки, дали ги интересува бъдещето на вашия ресторант?

17

Анонимен

преди 12 години

Идеята е много добра, но за развитите държави, уви тук е неприложима. Виртуалният и реалният свят са 2 различни неща, дори и от гледна точка на реалния свят има конфликт, защо хората трябва да плащат за нещо след като веднъж вече са платили за достъп до него(достъп до интернет)

16

тихата_стъпка

преди 12 години

Хахахах по сходни причини е да. Ако някой тарикат *** ме прави на балък ще го изпързалям бе з да се усети на момента.

15

браво

преди 12 години

Тихата стъпка, сега си обяснявам защо си се спрял на този ник нейм :)

14

тихата_стъпка

преди 12 години

До 9, не е нужно, но там където съм получил прилично обслужване и продукция, отговаряща на това което очаквам, то там си плащам. Ако се държат с мене като с натрапник и ми сервират изброените по- долу неща по споменатия начин, то тогава сам определям цена от 0 лв. Същото се отнася и когато повече от 3 пъти съм помолил за сметката, докато сервитьорката си лафи с бармана, седнала на стола. Позна- гори.

13

Някой си

преди 12 години

До Анонимен:И къде по-точно се намира този ресторант? Поясни. Мерси предварително.

12

Някой си

преди 12 години

И къде по-точно се намира този ресторант? Поясни.

11

Красна поляна

преди 12 години

Божееее, ако се направи такова кафене в Красна поляна, бас ловя, че касичката ще е празна!

10

Анонимен

преди 12 години

Всъщност в София, доколкото знам, има такъв ресторант, просто не сте чували за него. Иначе примера с Radiohead не е показателен, защото да си свалиш безплатно музика от вас и да си станеш от ресторант без да платиш не е едно и също от психологическа гледна точка.