71

bbbb

преди 11 години

Чета и не вярвам на очите си някои хора какви глупости са написали.На Преслава песента била с чалга аранжимент,пък тази на Кат Де Луна бил с поп аранжимент.Пълни глупости.Аранжимента е един и същ.Единственото,което е различно е текста.Защото Преслава записа песента и на английски.Именно английските текстове се различават между двете песни,но не и аранжимента.Колкото и да се иска на някои хора тук да отрекат факта,че тази песен е хубава и не е чалга това не минава.Песента си е чалга в 2 варианта.

70

jena

преди 12 години

прекрасен глас

69

Анонимен

преди 12 години

В изпълнение на Преслава това е чалга, в изпълнение на Кат си е просто поп-песен, аранжимента е различен.

68

Анонимен

преди 12 години

Пояснение: Когато се промени аранжимента вече не е чалга. Всяка песен може да бъде направена във всякакъв вариант, въпросът е че чалга аранжимента е пълен *** и поврежда хората - след като си слушал чалга ти се замърсява слуха и вече не можеш правилно да чуваш музиката, физиологично е изследвано :) Чалгата е нещо като работата на конвейер - от нея се затъпява.

67

LELE...

преди 12 години

TAZI PUK IZTRESHTQLA NAPULNOO XAXAXAXAX :d

66

Анонимен

преди 12 години

kolko li e platila preslava za taq reklama

65

M'dolla

преди 12 години

Голяма врява...Един румънски аграр с една припяваща не толкова зле латина...и?

64

hypocritical

преди 12 години

ха-ха , в сравнение със тази не чак толкова невероятна певица , която все пак е истински професионалист , Преслава си е просто една селска вресла . Надявам се че разбирате че това че нямаме световно известни изпълнители с изключение на някои оперни певци съвсем не е случайно. Не подценявам нас българите , но докато това да се занимават с музика е почти задължително за американските деца , нашите тук мятат гюбеци

63

Tedi

преди 12 години

suglasna sum da se vuzvurne Todor Jivkov no,jivei sega ne jivei predi 50 godini !

62

t

преди 12 години

Бе какъв факт, че американката пеела по-хубаво, луди ли сте? На Преслава й отива повече - това е чалга, тя има такъв глас, такъв тембър!

61

Анонимен

преди 12 години

kat deluna e mn golqmata A CHALGA BOKLUKA PRESLAVA NA BOKLUKA BEEEEE

60

Анонимен

преди 12 години

ЧЕРНА *** *** ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД!

59

В

преди 12 години

Тоя Кости е *** простия ***, честно! Само му вижте аграрната физиономия! :D

58

Pld

преди 12 години

Много жалка статия! Някаква *** щяла да пее песен на някаква спермогълтачка! Е.. и?! Егати утрепките има по тоя свят да слушат толкова долнопробна и първосигнална музика...

57

Ани

преди 12 години

абе ритъм няма ли припев от типа алейлейля не ми го хвалете :D

56

Кат

преди 12 години

Tulski, прав си! Мисълта ми беше, че простотията и глупостта в последно време са световно явление. Хората какво ли не правят за пари. Аз слушам каквото ми е кеф, пък всеки да прави каквото си иска и да се мисли за интересен!

55

Ани

преди 12 години

ориенталски или не, няма значение важното е че по-фолка се харесва и се слуша от много хора!

54

Анелия Донева

преди 12 години

Алееееееее, няма по-голяма глупост от тая..... заразихме с гюбеци и щатите. Най-много никога да не отпаднат визите за там......Факт е, че американката по-хубаво пее песента.

53

Хейтър

преди 12 години

Преслава има и английска версия, "I cant deny"..а тук доколкото чух е "I dont know why" :D

52

PD

преди 12 години

Поредното доказателство, че Преслава си е най-добрата. Даже мога да кажа, че тя пее и английската и българската версии много по-добре от Кат ДеЛуна, поне на мен по ми харесва.