126

сашка васева

преди 12 години

късно е либе за китка

125

Анонимен

преди 12 години

цецо лъже че много работа са свършили но фактите говорят друго. на 26.03. турски кораб бяга от гранична полиция-ако бяха румънците щяха да го надупчат яко от тях бягане няма. Братя Галеви избягаха зад граница пак с помоща на цецовата гранична полиция. това за свършена работа ли го имаш цецо. Престъпност *** ежедневно 30 *** нападат дискотека в Троян полицията гледа после пази *** махла от българите. ВЕЛИКИ ДЕЛА НА МВР И ЦЕЦО. ТИ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО С ГЕРБ И БОЙКО.

124

дупничанка

преди 12 години

Защо има толкова омраза в хората? Какво толкова са направили , че така да ги нанавиждате? Според мен , просто им завиждат! Има толкова мнооооого политици и публични личности, които заслужават наказание 100 пъти по голямо от това , определено за Галеви, но ...тях никой не ги пипа! Ставаме все по - лоши и по-лоши!

123

ннс

преди 12 години

хахахахахааааа, веска медиджиева,малкия маргин избегалевите правят правителство в сянка в юар...

122

Вестникаря

преди 12 години

ти май въобще не си наясно какво говориш .. приближени до *** били правили подписка вземи отвори вестник капитал от миналата седмица и спри да пишеш глупости

121

Ben Gan

преди 12 години

Ама нека бягат бе. Да им вземат цялото имущество. Закакво са ни ? Да ги храним в затворите?

120

nar

преди 12 години

Прави ли ви впечатление безупречната граматика - и правопис, и пунктуация - в написаното във въпросните постове /гледах и други от вчера в други сайтове, там също/. Не познавам въпросния Галев и нямам преки впечатления от интелекта му, но тези, които имат, лесно могат да разберат дали това не е партенка. Само от словореда и начина на изразяван дори може да се разбере!

119

Анонимен

преди 12 години

КАКТО ОСЪДИХТЕ ГАЛЕВИ ПО СЪЩАТА ЛОГИКА ТРЯБВА ДА ОСЪДИТЕ И АХМЕД ДОГАН СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЦАРЯ И ОЩЕ МНОГО ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ МАФИОТИ.........

118

Анонимен

преди 12 години

ХАХАХАХАХАХ МНОГО ЗАБАВНО

117

съдия

преди 12 години

Ние ги съдим, вие ги изпускате! (контролирано, при това)

116

CIA

преди 12 години

Какво се правите на "ощипани моми" в МВР, особено пък министъра?!

115

ДО 160

преди 12 години

ЗА ВСИЧКО СИ ПРАВ ОСВЕН ЗА ***. ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА СТРОЯТ СА СОФИЯНЦИ. И СЕГА КЪЩИТЕ КОИТО СА СТРОЕНИ ТАМ СА НА СТОЛИЧАНИ НЕ НА ***(ТЕ СИ ИМАТ ПАЛАТ НАД ОКОЛОВРЪСНОТО) *** ИСКАТ ДА УКРЕПЯТ СКАТА И ДА СЕ СТРОИ САМО обществени сгради и 2 хотела където сега е заринато с капанчета.СЕГА ПРИБЛИЖЕНИ ДО *** ПРАВЯТ ПОДПИСКА ПРОТИВ СИНИТЕ ЗОНИ И ЗАСТРОЯВАНЕТО..НАПРАВЕТЕ СПРАВКА И ВИЖТЕ НА КОГО СА ИМОТИТЕ В МОРСКАТА И СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ С ПЛАНА НА *** ЗА АЛЕЯ ПЪРВА.

114

/d,fle[d

преди 12 години

Башибозуци / нови ли са или възродени" /?!!

113

IQ146

преди 12 години

Ибо Господи, доживях! Да видя дупнишките дерибеи, които от 20 г. тормозят почтените граждани в околията, а и в цяла югозападна България, ОСЪДЕНИ и УКРИВАЩИ СЕ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО! Че преди ТЕ БЯХА ПРАВОСЪДИЕТО!!! Изводите всеки да си прави сам, според IQ-то...

112

до к.156

преди 12 години

Как така прокурорът да поиска задържане на двамата под стража след обявяване на присъдата - та те не са били на съдебния процес, воден във ВКС! Разбрали са за присъдата и са фъснали. Друг е въпросът, ако след произнесената осъдителна присъда от САС двамата са били арестувани и сетне, когато същата е разглеждана във ВКС, те са били в ареста. Просто се е задействала за пореден "съдебната вратичка" за ВИП обвиняеми. Нали така стана с Малкия Марген!

111

Анонимен

преди 12 години

Ние ги съдим , Вие не може да ги хванете!

110

до 160

преди 12 години

Явно Бойко ти е виновен за всички проблеми в живота. Живота си е ваш хора ... не е на партията, която ви управлява.

109

Анонимен

преди 12 години

Бойко, видях, че разреши проблема с бонусите. Благодаря, за което. Сега ще вземат същите пари, че и повече ама няма да се крият, защото всичко е легално. Както и легализира управлението на *** във ВАРНА и строежите в Морската градина.Благодаря, че легализира престъпността.А тия Галеви не знам защо ги оставихте? При произнесена присъда и възможност за укриване от тяхна страна, чакахте да им връчите официална покана за затвора ли?Респект.

108

всичко кос

преди 12 години

България - абсолютна патология.

107

съдия

преди 12 години

Ние ги вкарваме в затвора,МВР ги пуска.Г-н Цветанов,подайте си оставката.