8

Анонимен

преди 12 години

Не не е страшно да правиш бизнес в БГ. Но трябва да се зима комисионна от Б.Б и си приоспял бизнесмен нямам нищито против да зимат комисионна но не може всички да се сваржат такаче,ОБРЕЧЕНИ СМЕ

7

Анонимен

преди 12 години

Стига държавата да излезе от комунизмът и хората да си променят малко мисленето.А относно държавата - в момента е така устроена, че да пречи на бизнеса. Да не говорим за стартиращият бизнес. Наскоро 50% от фирмите бяха обявени за невалидни. А единствените наистина стабилни предприятия са от комунизма. Време е това да се промени. Държавата трябва да инвестира безвъзмездно. 1 от 10 предприятия ако се окаже успешно ще изплати в пъти парите загубени от предишните 9.

6

доди

преди 12 години

Трябва да си луд да правиш бизнес у нас. Всичко е против теб и най вече държавата. Когато има да ти дава се спотайва, когато имаш да й даваш ти взема всичко. Чиновниците мразят хората с бизнес, те са бездушни, готови да ти навредят и това им прави удоволствие. При сегашното управление работят само приближените им фирми. Всичко друго да мре.

5

Анонимен

преди 12 години

Бизнес в БГ е да имаш сергия на пазара. Много смотана държава ей!

4

абсурд

преди 12 години

Само мазохистите си го причиняват.Държавата е срещу бизнеса.

3

Анонимен

преди 12 години

.... " както и че не е толкова страшно да се прави бизнес у нас" ... Дааа, въпросът е колко е старшно, сащото си е страшно! Направо невъзможно! Това е "голата" истина! А момченцата от снимката ще си поиграят на разпределители, които в истински пазарни условия, с ниски лихви и минимум съгласувателни и разрешителни режими, са абсолютно излишни! А и са "борсите", *** печалби, нещо са се засилили... Лъже икиномически подход е това!

2

Анонимен

преди 12 години

Абе що не си говорим направо на английски, щом сме толкова безсилни да се изразяваме на роден език...

1

чичо Тиквичка

преди 12 години

Не само трудно, но и опасно...Съгласуване първо с мутрите, после следват още 40-50 инстанции.