53

Матейко Европейко

преди 12 години

До 62Истината е, че Испания преди 20 год. беше дори по-добре отколкото е сега. Основите на испанския икономически бум бяха поставени от Франко, колкото и да се омаловажава днес този факт. Тогава бяха поставени основите на такива двигатели на испанската и европейската икономика като Repsol, Cepsa, SEAT, Telefonica, Banco Santander..., и на редица средни и малки предприятия. Франко даваше възможност на всеки кадърен и предприемчив човек да успее, а у нас тези хора са смазани от олигархията.

52

1111 до 55

преди 12 години

Същите тия дето печатат пари са със социалистически нагласи. Каква е целта на печатането на пари - да направи хората "по-богати" и управляващите да се издигнат в очите на т.нар "обикновени хора". Но когато зад тези пари стои същото количество стоки и услуги става интересно :)

51

Анонимен

преди 12 години

Ами те се оляха???То бива да говорят за криза,ама наистина да е криза.За богатите не е криза все по-скъпи и по-скъпи глезотии а за народа криза???Е стига вече наиграхте се сега е ред на народната власт.Мизерията поражда революции,а при революции има счупени глави нема как.Следете историята,след едно идва друго,но винаги се сменя

50

64

преди 12 години

Както казах вчера в новината за невероятните 60 кила кока...Легализацията на трева още на първата година ще докара половин милярд. Само трева. Не включвам печалбата на хотели, заведения и т.н Ще се отворят и нови работни места. Но *** просто няма да го направи защото той самият е наркотрафикант и държи амфетамина и хероина.

49

До 45

преди 12 години

Не знам дали ЕС ни хвърля трохички, но преди 20 години Испания беше една ***. Колко много си помогнаха с парите от ЕС и възможностите които отворя.Естествено само с лапане не става, тябва бизнес и износ, нали няма мита. Но досега нито едно правителство не е стимулирало бизнеса освен с глупости. Кажи ми к'во изнасяме? Розово масло и други малки работи. Даже пластмасови чаши внасяме от Китай. Няма как нещата да тръгнат след като внасяме всичко, а после компаниите изнасят печалбата.

48

Анонимен

преди 12 години

"...хората не възприемат мерките за икономии..."

47

Анонимен

преди 12 години

като се обърна назад във времето и погледна костов, станишев, доган, симеон, виденов, лилов, първанов...като гледам и в бъдеще: яне, бойко, волен, костов, кунева, симеон, доган, станишев.. все по - симпатичен ми става онзи клоун жорж ганчев...той ще се окаже единственият, който май наистина държеше на България..Боже, Боже, колко мъка има по този свят...

46

Анонимен

преди 12 години

Другарки и другари!Обезценяване на дадена валута означава само едно: НЕДОВЕРИЕ!Недоверие произтичащо от изборите във Франция и Гърция.Недоверие от социалпопулизма на въпросния президент и от разпада на полит. с-*** в Гърция.Обаче имам една лоша новина за нашите другаре:независимо от това как се именува, президентът на Франция ше следва само една политика и тя няма да е тази от речите му :) Този тип държави имат приемственост на най-високо ниво!

45

Ризка Цветанова

преди 12 години

И у нас догодиа власта ще се смени. но какво от това. Саркози оставя на Оланд страна с 10% безработица/реална 4-5%/ друдото са нежелаещи да работят хора с 600-700 евра месечни помощи и 33000 евро БВП на човек -по висок от този на Германия и Англия. А какво ще остави Боко на Кунева, Парванката и Доган -следващата управляваща троина коалиция? Една магистрала за богатите и глад и ситни въшки за останалите.

44

Анонимен

преди 12 години

Много голяма стана дистанцията между бедни и богати.Човешкият живот не значи нищо.Законите важат само за бедния.

43

до 55

преди 12 години

Един факт и от мен.Когато правителството на ГЕРБ дойде на власт България вече беше в криза,това че тогавашните управляващи не го споменаваха не означава,че не е факт.

42

ФАКТ

преди 12 години

А изборът на мутрата от СИК-Бойко Методиев Борисов и неговият мутро-милиционерски ГЕРБ,срина България. ФАКТ пп.България вече няма пари да си обслужва кредитите и търси нови заеми. ФАКТ След ГЕРБ и потоп. ФАКТ

41

Земеделец

преди 12 години

Спомням си до преди 3г. как Европа ни спря парите,заради корупция и липса на прозрачност в управляващите.Аз на това казвам некадърност.

40

ха сега

преди 12 години

Саркото го отвяха франсетата,сега е ред на нашето Шарко да му бием дузпата....бау,бау!!!!

39

Анонимен

преди 12 години

Пичове, има доста странни коментари. Гърците тепърва ще гризнат дръвцето. Всеки грък с пеленачетата и 90-годишните старци дължат по 35-40000 евро и сумата продължава да расте. Въпреки орязванията с 20-30%, в момента все още живеят доста по-добре, но помислете как ще бъде като почнат да ги връщат. Най-лошо се пада отвисоко. Проблемът е, че сега не искат да си платят сметката, това искат и социалистите - и това води до инфлация, от която ние ще си изпатим. Ако искате бензин на 4лв - подкепяйте ги!

38

Крокотам

преди 12 години

А ти бюджета гледал ли си го, знаеш ли колко точно пари са усвоени от колко възможни?Провери сам и ако това не те убеди в некадърността на тия управляващи не знам какво ще.

37

Анонимен

преди 12 години

днес е много тъжен ден за ционистките глобалистчета банкерчета .изборните резултати в Гърция, Сърбия и Франция и за капак на всичко Путин отново президент на Русия мъкаааа ционистка,мъкааааа ,а че светът се променя вече и децата го разбраха и скоро на ционистката глобалистка ,юдео-масонска измама ще и се сложи край

36

Анонимен

преди 12 години

????????

35

Анонимен

преди 12 години

Един свестен коментар да прочета.По-евтина валута,по-голям износ,по-голямо потребление.

34

бг

преди 12 години

Всички са корумпирани, ама май "демократите" навсякъде грабят тотално с оправданието за частната собственост и "кризата", а социалистите поне оставяха нещичко - затова сега се връщаме към тях !