123

ЕРТУИ

преди 12 години

Върбан Асенов Борисов Е ТОЗИ ЧОВЕК ОТ КОЛКО ГОДИНИ ЖИВЕЕ В ДРУЖБА ,И ОТ КОЛКО ТГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВА С ЛИХВАРСТВО,НАРКОТИЦИ,ОБИРИ РЕКЕТ,ЗАПЛАХИ И ПОБОИЩА,ПИЯНСКИ СВАДИ И КУП ДРУГИ КРИМИНАЛНИ РАБОТИ ,Е ЗА 15 ГОДИНИ СЕ НАМЕРИ ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ДА ГО СПРЕ ИЛИ ПОНЕ ТАКА ИЗГЛЕЖДА Е ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ МОГА ДА КАЖА АЗ А НАЧАЛНИКА НА ПОЛИЦЕЙСКОТО РПУ В ДРУЖБА И КМЕТА ДА СИ ВЛИЗАТ В РОЛИТЕ ЗАЩОТО И ТЕ СА В ИГРАТА МАЙМУНКИТЕ ИМ ДОЛНИ ЗА 15 ГОДИНИ НИКОЙ НИЩО НЕ НАПРАВИ И ИМА ОЩЕ ГРУПИЧКИ В ДРУЖБА ДОКОГА ПИТАМ АЗ ЩЕ БЕЗДЕЙСТВАТЕ АМА ЩЕ ДОЙДЕ И ВАШИЯТ РЕД

122

Анонимен

преди 12 години

tozi na snimkata li izdirvat

121

Videk

преди 12 години

Много добра новина.Истина ли е!?

120

Анонимен

преди 12 години

Защото работи старата идея - *** народ се управлява лесно. Образование имаме ли? НЕ! Дечурлигата са изпростели зверски. Здравеопазване имаме ли? НЕ - народа измря. Който можа - забягна. Останаха страхливците и тъпанарите, дето се управляват с кебапчета веднъж на няколко години.

119

Анонимен

преди 12 години

За всеки, който лови бандюгите съм ЗА! То на тоя свят всеки си намира майстора.Ще си го намерят и БКП-йците, и всички представители на партийки и партийчета, произведени от БКП-то и мафията.Чудя се само що си натискаме задниците пред мониторите. Навремето напълнихме и Цариградското, и площадите. Тогавашните престъпници не смееха толкова да вилнеят.Сега сме едно нищо...

118

Анонимен

преди 12 години

И тука някакви платени *** се хванали да хвалят престъпника на снимката. Нещо много сте късопаметни, гербави комуненца! Не беше ли той, дето извърши престъпление срещу Конституцията, и то от трибуната на парламента, четейки неразсекретени СРС-та? А когато разкриха връзките му с бандити, осигурявали дарения за МВР? А най-неморален е случаят, когато куфееше на концерт на Веско Потното в Бургас, докато в Катуница погребваха Ангел? Това последното е сравнимо само с Виденовия МВР министър Л.Начев

117

Анонимен

преди 12 години

Военния май го изловиха на празника му - 6 май. Какво ли ще каже Анев за кадровия подбор? Веднага да изловят и този, който е лобирал за назначаването му :)))))

116

Анонимен

преди 12 години

Не знам кой за какво е мислил, и кой кого ненавижда, но до преди няколко години съвсем спокойно се извършваха безобразни престъпления в такива размери, които е трудно да бъдат наречени "особено големи", защото са не "особено", а БЕЗОБРАЗНО големи.Сега поне почнаха да хващат този - онзи. Може да са бушони, но това май е началото на края за престъпността, генерирана от партиите.

115

Анонимен

преди 12 години

E, просто социалистическият елит реши да живее по капиталистически. Само че взеха само лошото на капитализма, което ще ги облагодетелства и ще им осигури подобър живот. Ако бе друго, да не сме на опашката на Европа по всички критерии:стандарт, образование, престъпност. Живков мислеше за държавата поече от тях!

114

до 160

преди 12 години

Само можеш да си мечтаеш БСП да има такъв вътрешен министър.Румен Запалката си пиеше кафето с Братя Галеви,снасяше им за операциите на полицията,делкаха си парите от контрабанда и всичко това пред очите на народа.Как да не го обичаш.

113

–––––––––––>

преди 12 години

На снимката - АЛ БЪНДИ !

112

Анонимен

преди 12 години

Този на снимката ли е закопчания? Браво, най-после си получи заслуженото крадливия ***, синчето на шофьорчето на БКП изверга Григор Шопов! Ако случайно не е той, веднага го хващайте и право в панделата!

111

.

преди 12 години

ЛОЯЛЕН ( регистриран )06.05.2012 04:33Организираната престъпност я създадоха комунистите (по мое мнение по предварително разработен сценарий) като естествено включиха гръбнака на партията - половината спортни клубове бяха военизирани, ченгетата от ДС, част от престъпния контингент, като ръководството на формированията беше поверено на партийни и комсомолски величия, кадрови военни, полицаи и ексадминистративни величия!! Финансово бяха обезпечени с "куфарчета", безскруполно и най-важното безнаказано заграбване на НАРОДНО имущество и включване в арсенала на НЕЗАБРАВЕНИ от преди 1944, но изгубили актуалността си по времето на тоталитаризма прийоми като: рекет, изнудване, отвличане, премахване на конкуренцията чрез убийства, взривове, корумпиране на ВСИЧКИ ОРГАНИ НА ДЪРЖАВНОСТТА (прокуратура, съдебна система, МВР, МНО, МВнР) и програмирано и вещо ръководене и налагане на политики водещи до таталното обедняването на народа.За 22-23 години това реално създаде и ни завеща БКП/БСП!!Извинявам се излъгах - големите бюджетни излишъци, за които постоянно се тръби (нагло откраднати от Багдатския пардон от Мадридския крадец и неговите юпита и после от СтаниШЕФ и Гоцевата банда) бяха генерирани всъщност чрез поголовното бетониране на Черноморието и планинските ни курорти - нито един завод, нито една магистрала, нито един национален обект със стратигическо значение НЕ БЕШЕ построен!!За сметка на това бивши партийни величия и техните потомци и наследници оглавиха всички класации за незаконно забогатяване, заграбване, "заменки" и формираха червената капиталистическа класа у нас!!

110

още по-нагоре

преди 12 години

За да имат СМЕЛОСТТА и НАГЛОСТТА ДЕЙСТВУВАЩИ полицаи и военни да КРАДАТ, УБИВАТ, да се знимават с ДРОГА, това НЕ Е БЕЗ ЧАДЪР от много ВИСОКО място.Този Върбан Асенов Борисов на 31 години не е ОРГАНИЗАТОРА. той е изпълнител. Да се видят ВСИЧКИ КОЛЕГИ-полицаи, колеги- ВОЕННИ ( всички сме гледали филми, а и те-също). За никого не е било тайна!Много стана! Като се разнищи- все са деца на видни дейци на БКП/БСП,ченгета, военни-преди и сега ( както и онзи,който се уби заради случая Мирослава), митнич

109

Анонимен

преди 12 години

От всички държави в Европа ЕДИНСТВЕНО ние, сме най-зле на международната научна сцена. Факт!

108

Анонимен

преди 12 години

Ето например, Бойко каза няма пари за научни изследвания...върнете се назад в историята и ще видите кога е имало разцвет на държавността, точно когато е имало разцет на книжнината. И при турско-това ни е спасило. Че критериите паднаха, и то много. Истина е. Но вдигнете тези критерии и стига сте действали като щраусите. Това не харесвах на нито едно правителство. Че даже и комунистите го виждаха, а десните? Наистина защо изгониха елита на нацията?

107

до 149

преди 12 години

Сега пък поклон пред Борисов. Ето това е останало също от миналото. Че Бойко се старае, старае се, че има още какво да учи и не е стигнал до нивото на управление на развитите демокрации- не е. Но пък поклон? Why?

106

Анонимен

преди 12 години

*** Е ТОЯ ИЛИ ТИЯ ДЕТО ПИШАТ ТУКА ЗА СТОТИНКИТЕ КОИТО ИМ ДАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ПОЗИТАНО.МАФИОТСКИ ПЛЮНКИ.

105

Анонимен

преди 12 години

ТОЯ САЙТ Е НЕЩО КАТО ВЕСТНИК "ДУМА"-----ТРИБУНА ЗА МАФИЯТА БСП И НЕНОРМАЛНИТЕ И ФЕНОВЕ-***.ТУКА НОРМАЛНИТЕ ХОРА МОГАТ САМО ДА СЕ ПОСМЕЯТ ОТ СЪРЦЕ....ДРАСКАЧИТЕ(ПЛАТЕНИ ОТ БСП) СИ МИСЛЯТ ЧЕ СЕ НАМИРАТ В НАЧАЛОТО НА МИНАЛИЯ ВЕК КОГАТО УСПЯХА ДА ИЗЛЪЖАТ С ПРОПАГАНДА ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ НАРОДА.НО СЕГА Е ДРУГО.НЯМА ГИ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ.БЕЗ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ИМА СОЦИАЛИЗЪМ.НИКОГА.ЗАЩОТО БЯХА ЕДНА ШЕПА ХОРА..ДИВАЦИ.АРМИЯТА ЩЕШЕ ДА ГИ СМАЖЕ ЗА ДВА ЧАСА.САМО ГЕРБ И БОРИСОВ

104

Анонимен

преди 12 години

124ти слагам ти минус само защото си поставил всички под общ знаменател(употребил си думата "всички"), като отбелязвам, че си до голяма степен прав.