344

Минаващ

преди 12 години

Наскоор Р.Плевнелиев отива на официално посещение в САЩ, разбира се, без съпругата си. Айшето (Юлияна) категорично не желае да придружава мъжа си при официални посещения До тези, които свалят шапка на позицията на жената на президента да не й завират микрофони и камери под носа. Юлияна, като иска да бъде самостоятелна жена (мисля че се води администратор в медията Дневник), да освободи от брачните задължения Плевнелиев за петте години президентство. Това е възможно най-добрият и печеливш изход. Да се надяваме,че П.ще си намери по-отворена и по-уважаваща го жена, а тази да си клечи в Дневник, където непрекъснато се пишат коментари срещу ГЕРБ, президентството и самия президент. Мисля, че такава дива история е достойна за перото на автора на Диви разкази. Г-н Плевнелиев трябва да намери в скоро време изход от тази криза. Няма да бъде първият държавен мъж, който в интерес на работата си сменя жената. Пожелавам му по-млада, красива и умна жена, уважаваща съпруга си и избирателите на съпруга си.

343

ФАШИСТ

преди 12 години

до ЯСТРЕБ - мъдро изказване имаш , не се срамя пред фактите които излагаш и това е истина ! в мисъл от изминало време и съпоставяне на 45разумна динамика на интелект , каква е "лихвата " на изостаналост о 500 години ТУРСКО РОБСТВО ? нека приемем тотилитарното робство като приспаднем 100 години пещерно съществуване - чакам мъдро обяснение ???

342

Кабули

преди 12 години

И какво от това ако президентът не е българин по произход? Нали е българин по гражданственост. Френдсия президент не е французин, а е унгарец +; президентът на САЩ не е бял; Кринтън е наследник на шотландски ***; Путин е с български гет... Е, и, какво от това? Само *** могат да съдят за качествата на личността по нейния етнически произход. Плевнелиев е гражданин на Република България. Друг е въпросът дали става за президент или не.

341

хехехе

преди 12 години

ще спечелят ....правилно....а после....2 %.. тяхноходил ли си на събрание..*** ......сд сари...бсп пари....ндсвари...ужассст......стоят и клечат за работа.....

340

Alex

преди 12 години

Тома,Президента на РБългария е българин и по произход и по рождение.Заставам зад думите си и не мисля,че е нужно да се коментира вече това.От района на Гоце Делчеве съм и съм запознат затова казвам,че съм сигурен в думите си!!!

339

Пешо

преди 12 години

Помака е талибан и президент на всички талибани!

338

sho taka be Rosice

преди 12 години

na snimkite niama nito edno Bulgarsko, nito edno tursko zname, kakto i pomashko zname ne se vee.ma to zastoto organizatorite na mitinga naro4no zlepostaviat efendi Plevnia i niakakv BG bairak ne se vee. Turcite ne mileiat i za tui turskia parcal go nema nikade.e, ponee umniti pomaci ne sa si napraili bairak zatuj i pomasko zname nem iz balkoniteprezedent smeshnik i nikakavec. Jena mu kade e, tutun li lije ili ia nijat na kerestakisa

337

Тома Неверни

преди 12 години

Росен Асенов Плевнелиев. Как ви звучи името? На мен ми се струва някак си лишено от българска идентичност, макар и привидно да не е нещо необичайно като име и фамилия.Но такова съчетание плюс регионален произход, плюс премълчаване на родово минало и плюс, абе много "плюсове" още...Ама, гоцеделчевци най-добре могат да ни отговорят и да ни разсеят съмненията. Неврокопчани, кажете ни истината, моля!

336

do baba mjeza

преди 12 години

Ciganskata baba mjeza, skoro shte ya klecat vav gazeca!

335

baba mjeza

преди 12 години

mi sas tos *** sa president lele wie ste jiwi sa oplakwane . edno wreme po toschowo wreme schto isselwaha pomazite ot planinite i gi saselwaha wa wgradowete saschto te bijaha protiw balgarite. toi presidenta kato e pomak snae kakwo imam w predwid.

334

do 395

преди 12 години

A kak go krastiha vnuka na NEGOVO VELICHESTVO TZAR SIMEON.

333

До Василев

преди 12 години

Василев, злобата и завистта са ти изкривили възприятията!Рекетьорите и контрабандистите са точно тия , които най-много реват срещу сегашните управляващи! А освен това и се изкарват ''мъченици'' пред платените им медии!Те са ония, които министри от ''тройната коалиция'' защитаваха пред прокурорите, че били ''наши момчета'', същите които президентската ви двойка помилваше, те фалираха банките и спетяванията на хората, те отвличаха, разстрелваха и чет нямат престъпленията им през т.нар. преход!

332

Do 411

преди 12 години

Zada te chukat na FATME li se preimeni ,niama nujda de...

331

AnaLGina

преди 12 години

EДНА нещо много си се объркала мила , явно неси идвала нито в това село нито в околните , *** нема какво да ти обяснявам ще ме разбереш толкова колкото ще ме разбере и магарето като му говоря....

330

AnaLGina

преди 12 години

За пореден път се убеждавам колко скапан и гнусен народ има в форумите (386 ,Фатме ) и още бая такива , абе хора спрете се с тия ваши просташки прояви из форумите ако имате толкова смелост и кураж направете клип в който показвате лицето си и кажете за нещата които ви сърбят за да може като ви срещтнем другия път на улицата да ви пооправим, като не искате да дадете коментар то4но по темата спестете ни просташките си прояви и варвете *** някаде...

329

Анонимен

преди 12 години

Може, и аз съм низал тутун, но съм далеч от Дундуков. За това се иска да те изхвърлят от ЗИТ, като некадърен програмист, да имаш за приятелка Цветелина, да отидеш в Германия по времето на далаверите, да дадеш малко чужди пари като рушвет за апетитен общински имот, да се обявиш за топ строител без да си иззидал и една тухла, да те назначат за министър в министерството на магистралите и накрая поради липса на друг да те назначат за президент. И най-важното да си под чехъла на жена си, в сянката и.

328

духа на Караибрахим

преди 12 години

Моето дело продължава.

327

magiv1

преди 12 години

Мале,*** ли сте избрали за президент?

326

СССР

преди 12 години

Абе *** това , Росенчо онова ама ви го слагат как си искат на всички избори. А няма по хубаво нещо на тоя свят от опънат комунист и псевдонационалист. Да са ни живи и здрави и двамата още много години да опрашват червената ***.

325

До666...

преди 12 години

Ама добре си усвоил родния език на твоите деди - БЪЛГАРСКИЯ! Добре се справяш, някои може и да не разберат, че си наследник на ВЕЛИКИОТ МАКЕДОН :О))))!