52

''невинен

преди 12 години

Воят е много силен, значи пътят е правилен!Крайно време е да свършат безобразията на феодалите на ''прехода''.

51

Манолова

преди 12 години

абсолютна комплексарка, има нужда да се доказва публично, но и липсват в светското възпитание не само първите 7 години.Отдалеч лъха на профания и простафелство.Не знам от образование до къде го докарва, да не би и там да е до кюстендилската юридическа школа и големи другарски връзки из съдилищата.:)))))))))

50

РЯЗАНИТЕ СЪЮЗНИЦИ

преди 12 години

Убавицата на снимката е дълбоко закомплексирана провинциалистка на сексулна почва!"Напада" микрофонът за щяло и нещяло.Мислели с *** бурги,какво да правят.Ами те *** ви отсвириха като чужда антибългарска партия за АЕЦ та за това юридическо недоносче на герберите ли?Манолова,Манолова а не питаш анадолските си съюзници за кожените микрофони...Комплексите нямат лечение кюстендилка уйбавице!

49

хе хе

преди 12 години

кратуня бил, тиквуня бил, цвъ.цвъ.,на майка ви тъщата,червени борсуци, ББ добре ви го предложи вие даже не се усетихте и го приехте целия...........фуй.....Сега вече и бабите ще гласуват за ГЕРБ, като видяха какво крадливо племе сте, не че не са знаели, но наадеждичка все пак

48

Анонимен

преди 12 години

Както се вижда, днесбегето е рай за ***, ***, злобари, ***, ***, платени драскачи и прочее ***, което е в унисон с общата тенденция на пожълтяване на това жалко сайтче.

47

Анонимен

преди 12 години

При мен са и двете, Марк! Добре мачка Бойко, но теб няма нужда да те мачка.Достатъчно си смачкан от Господ и магарето на дядо ти.

46

Джандар Ваньо

преди 12 години

Опааа, усетиха се но късно. Бойко ги цакна с "лява мярка", а те "центристи" и "социалисти" по навик оспорваха... Манолова, не става само с плямпане иска и акъл!

45

Анонимен

преди 12 години

Дори идеята да не е реализирана перфектно, желанието за някакво развитие заслужава похвала. А протестите на БСП(БКП,ДС) и ДПС са доста съмнителни, явно тези формации имат нещо за криене.

44

yi4o

преди 12 години

taya 6to ne e na 4ere6ata

43

до 48

преди 12 години

Дрън-дрън, теория на конспирацията.

42

до К,ум

преди 12 години

Абсурдно е точно наглеците и мошениците, както казваш, да раздават правосъдие.Но от времето на ФБР има един пророчески израз: ,,Ти си следващия!"

41

Не на недосегаемите

преди 12 години

Хайде, стига с тая крокодилска "загриженост" на червените хайдуци за имуществото на "обикновените" хора. Който не може да докаже законността на придобитите от него и семейството му пари и собственост, не е "обикновен" човек ! Той е мошенник ! А една нормална демократична държава трябва да е в състояние да респектира организираната престъпност, мошенниците и крадците и да не допуска незаконно обогатяване ! Абсурдно е да твърдиш, че се нарушават конституционните "човешки" права на мошенниците !

40

до 41, защо ли?

преди 12 години

Защото точат зъбки да прилапат отнетото ти имущество.Не е за правда и свобода.

39

пътник

преди 12 години

На българина толкова му е позволено. Получиш ли наследство и ставаш съмнителен! И като се досетим, че няма икономика и тази цифра излиза прекомерна. А БСП и ДПС сега се издадоха, че все сеира на някого гледат. Нали сме търпеливи и глупави, та все чужди сметки да ни приписват за плащане... Вече всеки служител има власт да ни натопи да си спомняме какво ни е завещано и къде сме били преди 10 години, защото ... са ни черни очите.

38

Крум

преди 12 години

Хайде, стига с тая крокодилска "загриженост" на червените хайдуци за имуществото на "обикновените" хора. Който не може да докаже законността на придобитите от него и семейството му пари и собственост, не е "обикновен" човек ! Той е мошенник ! А една нормална демократична държава трябва да е в състояние да респектира организираната престъпност, мошенниците и крадците и да не допуска незаконно обогатяване ! Абсурдно е да твърдиш, че се нарушават "конституцчовешките човешки права" на мошенниците !

37

до 35

преди 12 години

Това твоето не е казус, а словоблудство.

36

От 35

преди 12 години

Абе, вместо да ми пляскате минуси, отговорете ми на въпроса щом сте толкова фенове на закона и партията! Или компетентността ви се изразява само до познаването на знаците за елементарните аритметични действия! Казусът ,който поставям е съвсем реален! И ще се случи на много хора,които нито са червени(зелени и тем подобни),нито са олигарси и т.н!

35

изотзадзе

преди 12 години

примката все повече се стяга около червените ***.бб пак им сипа да ядат та даже и ще ги опъне изотзадзе.всичката червена *** реве неистово .а сега дгд

34

Вагнер

преди 12 години

Бойко ги награби.Само Герб.

33

ЗАЩО ЛИ ?

преди 12 години

Вчера на дебатите в пленарна зала са присъствали представители на 14 държави - членки на ЕС