26

До 25

преди 12 години

Пич, говорил ли си някога с иракчани, избягали от Ирак по времето на Саддам и защо са го направили? Да си чел или чувал неща за иракските затвори по негово време? Да беше ти поживял под крилото на БААС.

25

Макето

преди 12 години

хи хи хи кога ще стигнем иракчаните по заплати за несведующите баси сложната дума там заплатата е над 1000$ месечно

24

Komune

преди 12 години

Червенопрашко, кой викаш, празнувал годишнинара на правешкия каскет? Ей... Нагло, по-нагло, бг пишман ***.

23

Честито

преди 12 години

Добре дошли в демокрацията, иракчани. Ще го търсите Саддам със свещ и ще му празнувате годишнините, както ние на бай Тошо, ама няма вече кой да мисли за народа.

22

до 17

преди 12 години

Човека от 8 ти говори за нова кола, а ти му говориш за трошките по родните пътища. Ей много *** народа по тия земи затова никога няма да ни бива.

21

До номер 19/3

преди 12 години

Айде пък да си живял там и да знаеш.Първо не си цитирал достатъчно, второ то си пише, има доста намаление зависимост каква е колата, какви системи за сигурност има, вредни емисии и тн. При това, тези цифри са в роля само ако си купиш чисто нова кола, т.е хората си внасят коли на по няколко години и си свиркат ;).Не става дума за първа регистрация на колата в Дания, а за регистрация на нова кола. Фактури се издават ;).

20

Анонимен

преди 12 години

ние сме невероятно добре в сравнение с тях.

19

бай Шано

преди 12 години

сега ако някой ми каже че в чечения след 150 год. война плащат по 5000? за номера на Нов автомобил ще откача , кво излиза ,че промяна (към по добро ) без революция (война) няма ,а ни е си живуркаме пфу ,бах тая крива нива

18

:)

преди 12 години

А който си мисли, че хората си регистрират колите в чужбина жестоко се лъже :) и за това е измислен лек :) Весело да ви е

17

От номер 3

преди 12 години

Хайде да съм прав пък :) The Danish registration amounts to 105% of that part of the value of a new passenger car that is below DKK 62,700 and 180% for the rest. The basis for calculation includes 25% VAT, custom duties and profits to the retailer. Vehicles equipped with air bags and ABS systems are entitled to a reduction in the tax level to encourage safer cars.Който може да си го преведе да си го преведе, който не може да гледа само цифрите ;)

16

Анонимен

преди 12 години

Сега разбрахте ли защо беше войната в Ирак - за да могат Дженерал Моторс да си продават ***.

15

Анонимен

преди 12 години

8:Да за това всеки "бедняк" има кола и я ползва редовно, дори за да отиде на пазар. А много "бедни" български семейства имат по две коли. Не споря с теб това са си чисти факти.

14

до 8

преди 12 години

Айде стига си се оплаквал, какви три условия, каква рядкост ходи да поработиш малко.

13

Анонимен

преди 12 години

Браво, естествено че политиката е правилна. Да имаш кола значи да имаш пари за застраховка, гориво, поддръжка, място за паркиране. Много е хубаво, че ги спират с такива "скъпи" номера. Защото тук виждаме че *** и пульо имат коли, нито плащат гражданска, нито нищо. Карат без светлини, без брони, както им падне и за капак препълват градовете с бричките си така че хората с достатъчно пари няма къде да паркират. И у нас трябва да измислят нещо да се очистим от стари таратайки на хора без пари..

12

до жоро

преди 12 години

абе атакистко ***! много си жалък, и *** си ти, полу-човек..........жалък комплексар!

11

до 11

преди 12 години

И кво ше ми кажеш ве..........Че някой ако си купи S класа примерно S 63 която е 200 хиляди евро магазинска цена,да си регистрира колата ще му вземат още толкова така ли ?Това трябва да е изключително *** държавник ,защото лишава държавата от приходи......и освен ,че човека няма да си регистира колата в държавата ,ами няма и да плаща данъци в държавата с големи данъци...Щото колкото по мошна е колата толкова по големи са данъците...

10

2

преди 12 години

Що не кажете ,че има значение от водача ? От шофьорския стаж от провиненията на пътя.......от двигателя на колата...........мн.ясно че когато изхвърля много вредни емисии ,данъка за колата ще е по висок.......Кое правителство в държава на ЕС би искало от гражданите си 180% от колата на цената за регистрация? Мн.ясно ,че всеки нормален човек ше си регистира колата където услояита са по добри....Както при нас идват румънците и гърците защото имаме по ниски данъци...

9

Danmark

преди 12 години

Do Stoqnov.....3 hich ne e lud ami mnogo prav dori. Picha kazva istinata...nu fra København

8

Анонимен

преди 12 години

То и в България която е Европейска държава си е лукс да си купиш кола. Трябва да имаш работа, да си взимаш заплатата редовно да е достатъчно добра ей тия три условия са си рядкост.

7

Стоянов

преди 12 години

ДО:3 Ти луд ли си бе?