26

Az

преди 12 години

Ами, не е лесно да живееш на такива обороти и да задържиш някой до себе си, но тя е щастлива с това, което прави! Аз също! Go Gaga! You ROCK!!! <3

25

fen tazy

преди 12 години

Майкъл, много съм си щастлив. Не бери грижа. Кой е ***?! Ти не виждаш по-далече от дългия нос на Гага.Танцьорите на г-жата НЕ са най-добрите. Хореографите й са ПЪЛЕН провал-поне в това "шоу". На моменти плейбекът й се чува ясно.Прочутите й напъни да свири на писано и китара? Комична е.Нека да дойде в БГ,няма лошо.То и Цеца Ражнятович щяла да идва тези дни. Както виждаш всякаква пошлотия идва, какво й пречи на Гага.Други факти:Гага е грозновата и не може да танцува-обратното е перверзия.

24

премествач

преди 12 години

Честно казано не помня дали го преместих по повод тая чудна новина и за по сигурно ще го мръна в другия крачол, дори и с риск да повторя.

23

ГРУЮ ДО МАЙКЪЛ САЙЛЪ

преди 12 години

а теб да йебним барабар с таз офца искаш ли !?? такава хореография щи заформя у заднио дворо , че ши носиш памерси 1 месец....

22

ГРУЮ

преди 12 години

таз върши идиална работа за бустаня- да плаши гаргити... макър я тя... и тя една гаРга...рошава илюминатна слифа...

21

Анонимен

преди 12 години

мъ ту туй гулема рабутъ бъх мъмамау и ся квошъ прайм шъ зем си изям таратара с филицъ и на боса нога скасан чорап шъ убуа

20

Писна ми от вас, ей!

преди 12 години

С тази разлика, че той нея е зарязал, но има по-слаб ПиАр и истината се изопачава. Причината да я напусне е страхът, че тя ще го убие, разфасова и изяде на парти с приятелите си от Измерението Х. :)

19

Анонимен

преди 12 години

Чакай да си го преместя,от единя в другия

18

Гошо Тъпото

преди 12 години

До моят...хамерикански приятелот Пловдифф :Ретро-кадилака който ми изпрати с...наложен платеж,наистина ми върши много важна...работа и в него...релаксира не само Гага.Сега ти поставям задача да ми намериш един оригинален Форд-Т кабриолет,от 20-те години на 20-ти век.Докарай ми го на...самоход в Кривунделово,като си идваш лятото до Филибето,защото...митничарските такси,много нараснаха.

17

Анонимен

преди 12 години

Защо пишете за тая *** никой не се интересува от нея хората я мразят. Това е *** жена с неопределен пол която може да радва с глупостите си само някои тинейджъри.

16

Sameca

преди 12 години

Айде стига сте ни занимавали с тази гурла!!!

15

Анонимен

преди 12 години

Голям прас лук !!!!

14

Сър Гарван

преди 12 години

Гаргата, кат ти свърши турнето се обади, веднага та земам, ша знаш, и на лизинг та земам!

13

Анонимен

преди 12 години

колко пари дават да отидеш на концерт

12

garga

преди 12 години

ne mi dreme za ga ga

11

Drug

преди 12 години

A mozhe i gadzheto da se e razdelilo s neia, dori e po-veroiatno.

10

Гитлер

преди 12 години

Може да се е разделила с един чифт топки, но за собствена утеха си има собствени.

9

STARBUCKS-USA

преди 12 години

До моя приятел,Гошо *** !Гошо,кажи кой ти прати розовия Кадилак :)) И кой те препоръча на Гага :)

8

свидетел

преди 12 години

Пък аз току-що бях в тоалетната...

7

Гошо Тъпото

преди 12 години

Защо й е...гадже.Лейди Гага знае че по...традиция,след края на всяко турне...идва в Кривунделово за да се зареди с...енерги.Тук я чакам аз,с моя розов кабриолет Кадилак Елдорадо на който я...качвам и отпрашваме в близката...горичка.Спирам в най...затънтеното място,гася мотора,тя ляга на задната седалка и...дълго слуша славеите.Не й преча,даже не я...гледам;затова ме...търси и предпочита.