49

123

преди 12 години

Отишъл в затвора и станал човек, както е казал Вапцаров.

48

free

преди 12 години

Това,което той ще ви го каже,може да го каже всеки средно интелигентен човек,успял в живота:А то е:амбиция,много труд,трезво мислене,точните хора,вяра в себе си и късмет.Ценете времето си!То е най-ценно след здравето!Благодаря за вниманието!

47

1

преди 12 години

Просто не е възможно всеки човек да притежава частен бизнес. А такива като него правят много лошо, надъхвайки хората колко е лесно човек да си направи фирмичка и да я отгледа до могъщ и богат бизнес. Не, не е лесно. И много лесно се пада в капана на безкрайните потребителски и бизнес кредити. Следват фалити и разорения... Отделно хората си променят мисленето, че те не са средна работна ръка, че всеки може да стане мутра и т.н. А такива *** като вас му пълнят джоба, като му купуват книжките...

46

Анонимен

преди 12 години

Бивш затворник, настоящ милионер, бъдещ депутат

45

Крис

преди 12 години

Чета ви коментарите и се чудя дали да се смея, или да плача... То, първият милион не се прави лесно, изисква се време, а не да седим по 8 часа на мястото което мразим, с колегите, които не навиждаме, за пари, които не ни стигат. МЛМ може да развие доста неща от начин на мислене, до цялостна промяна на живота ти. Плюйте по Р.Г. , отидете и изпийте още една бира след работа ;) Аз ще отида да направя нещо полезно за себе си. Ама, после да не ми кажете, че в БГ няма място за реализация.. ;)

44

Гост

преди 12 години

Тук се е събрал българският милионерски елит и всеки коментира с думите "Просто е " , "Ясно е" , "Да, да , знам" :) . Типично , може би средата ни е направила такива , не знам...

43

Коко Д

преди 12 години

Навремето даваха по телевизията интервю с един измамник, който пътува на автостоп и разказва някакви тъжни истории на водачите и после иска да му помогнат с пари с обещанието, че ще ги върне. Питаха го: "Не ви ли е съвестно, че мамите хората?" А той отговори: "Не. Те си плащат за театъра, който им играя."

42

Анонимен

преди 12 години

Пича в случая не е на гребена на вълната - този период в България с мрежовия маркетинг и схемите на Понци поотмина вече, освен ако не става дума за жълти стотинки.

41

ггггг

преди 12 години

най-вероятно в момента прави първия си милион с тея "семинари", които също вероятно не струват малко :D...

40

мафиозо

преди 12 години

И как викате е направил първия милион ?

39

бай Петко

преди 12 години

Драги ми Ранди, ако беше в България щеше всеки месец да се записваш на борсата, а сега сигурно се чудиш как българите получават 300 лв. а харчат 600. Ето затова сме по-велики от вас хамериканците или кой знае какъв си ! Такава еквилибристика вие не можете да си представите даже и на сън. ГОСПОД е българин !

38

lisygera

преди 12 години

Поредната пирамида...

37

st.anger

преди 12 години

позитивен позьор позира позитивно... блях...

36

Гого Идиото

преди 12 години

Добре, че Уолтър Бентли не е ходил навремето по семинари за мрежов маркетинг, че иначе тоя маркетьор нямаше да има пред какво да се снима....

35

Обезпокоен

преди 12 години

Един от най-ефикасните начини да забогатееш е да учиш другите или да напишеш книга за това как се става богат :) Човека така си изкарва парите. Както се казва кажи ми къде има дефицит на нещо за да ти кажа как се става богат :)P.S. Искрено се надявам да каже нещо стойнстно , но на деждите ми все по-бързо се топят.

34

Анонимен

преди 12 години

Промяната е вътре в нас.Глупакът си остава *** независимо дали е в Интернет или на улицата.

33

Анонимен

преди 12 години

Чакам да дойде някой руски милярдер да ни научи как се правят пари. По начина на Ранди Гейдж тука няма как да стане.

32

До 32

преди 12 години

Попитали магарето защо реве на събора -"Е как защо, ако тук не си покажа магарията къде?" Та и на Гошко работата същата. Иначе независимо от професията, докато разменяш време за пари богат няма да станеш. Пример плаща ми се по 100 лв/на час, та кажи ми Гошко -умното как да искар 2600 за един ден като деня има 24 часа. Ако на този въпрос отговориш има шанс за те б :) . Поздрави на всички с които ще се видим на семинара с Ранди утре в зала 1 на НДК.

31

сд

преди 12 години

Българина е особена порода *** на нищо и на никой не вярва,човека е прав за едно след интернет света няма да е същия по добре да дам 100 лв и да науча нещо ново което може да ми бъде полезно някой ден но и да не бъде съм сигурен че има какво да науча от този човек,Има една Англииска поговорка неможе да си направиш омлет без да счупиш яйцата

30

Гого Идиото

преди 12 години

@whiskey Не ми остава друго, освен да ти пожелая успех в забогатяването. Когато и ти почнеш да правиш семинари, обещавам да ги посетя. Честна пионерска!