54

Анонимен

преди 12 години

Пълна бъркотия. Може ли ЦЦ да даде пример от по-развитите държави. И как Министерство на вътрешните работи ще ръководи външното разузнаване.

53

Анонимен

преди 12 години

Цялата работа е, че изцоцаха фискалния резерв, Здравната каса и какво ли още не. Пари няма откъде да дойдат. ГЕРБ се боят, че хората може да се вдигнат на масови протести, ако се стигне до състояние 1997 год. Тука ги стяга шапката, а не изборите - те са още далече.

52

коко

преди 12 години

НЕма такава държава!!!Пожарникаро-физкултурническо-милиционерска олигархия???Браво Цуце!

51

Анонимен

преди 12 години

Хора, пред очите ни ГЕРБ възкресяват най-лошото от комунизЪма и тоталитаризЪма, а ние само пишем из форумите......

50

Мунч0

преди 12 години

Даеее мама ви проста. Да сложат ръка и на космодрума в Байконур ако искат. След поредната простотия вече наистина няма национална сигурност. Разни нереализирали се даскали от школи на Пожарната и МВР ще ми стават ръководители на служби. Ясно е че целта е замазване на доказателствата ама айде няма нужда.

49

men

преди 12 години

цуцана е сложила ръкавиците на *** и бърка сериозно в дупето на борисов, представяте ли си за момент някое СРС за някакви амфетки от дупница, за едни убийства, за един хероинец...

48

коко

преди 12 години

Като гледам стегнатото дупе на една колежка главата ми се изпълва с престъпни мисли...Дано не ме усетят и да дойдат да ме убеждават да не гледам разни красиви неща.

47

Анонимен

преди 12 години

Жална ни майка!!! Толкова власт, толкова сила съсредоточена в ръцете на съвременния гестаповец - Цвъко фон Апартаментен, граф дьо Шенген! Нещата отиват от зле на по-зле... Явно ще се бяга от тука, докато съвременните арийци-гробаджии не са почнали да ни вкарват по лагерите и не са превърнали площадката на Белене в нов Освиенцим!

46

cucko

преди 12 години

цуца да вземе да си сложи ръка в гащите първо и да си начеше крастата. после и на жена си да не хойка много че не можем и изхраним кукувичетата. после да вземе и да сложи огради пак, кпп-та, бодлива тел, електричество, че скоро ще остане съвсем сам с братята "роми". цуце, не помисли ли бе жена, че едно време не са те взели за ръководен кадър защото са видели бейби че за *** за зеле не ставаш.

45

МФК

преди 12 години

До 50Или си си с много промит мозък,или ти плащат много добре ,за да пишеш глупости.Омръзна ми от ***-заради такива заслепени като теб сме на това положение.

44

Анонимен

преди 12 години

Прекалено много власт ще се съсредоточи в ръцете на един посредствен даскал по физическо, който пък от своя страна ще "пее" всичко на Рапона.

43

НФБ

преди 12 години

ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ ЛИ НАЯВЕ ЗАДГРАНИЧНИТЕ ИМОТИ НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ПРЕДИ И СЛЕД ПРЕХОДА?ДОКОГА ЩЕ ИМА ЗАТЪМНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА?ИМА ЛИ ЖУРНАЛИСТИ КОИТО ДА РАЗСЛЕДВАТ И ДА ПОКАЖАТ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ...ВСИЧКИ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА МОЛЯ ДА СЪДЕЙСТВАТ ЗА ДА СЕ ОСВЕТЛИ ТАЗИ СТРАНА НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК ПРЕДИ И СЛЕД ПРЕХОДА!КОЛКО МИЛИОНЕРИ СЪЗДАДЕ МВР ЧРЕЗ ЛЪЖЕДЕСИДЕНТИ И АГЕНТИ?

42

ДОЛУ БКП !

преди 12 години

всички свързани с Гоце-мафията - ВЪН ОТ СЛУЖБИТЕ !Ако трябва да сложат млади хора на тяхно място или да ги закрият !

41

do arhar

преди 12 години

Логично ще стане тогава,когато Цветанов падне от власт и излезнат на яве сметките и имотите му.Тогава ще видиш каква е логиката на независимият Цветанов.Такива като мен и тебе, които виснат по форумите ще стоят,гледат и цъкат с език на постиженията на такива като него.Друг е въпроса в това ,че да гледаш хората в очите и да ги лъжеш нагло се е превърнало в религия на твоя идол,но какво му пука наслага негови хора навсякъде ,не може да бъде разследван и съден .Какво му пука.Такъв е народа-*** !

40

НФБ

преди 12 години

как се ставаше шофьор на главореза от ДС Шопов?бащата на дон цецо обикновен шофьор ли бе?дон боко не бе ли преподавател в школата в симеоново..и член на Бкпднес и двамата първи критици на партията която ги откърми!1933г хитлер завзема властта2012 цялата власт в ръцета на дон боко великолепни!култа към личността през 21в!ОПОЗИЦИЯТА Е ФОРМАЛНА!ДЕПУТАТИ СЕ КУПУВАТ!ДЕМОКРАЦИЯТА Е В ОПАСТНОСТ!ЗАПАДНИТЕ ПОСОЛСТВА ДА СЕ СЕЗИРАТ!ВСИЧКИ ЗАЕДНО СРЕЩУ ТОТАЛИТАРИЗМА И КУЛТА НА ЛИЧНОСТТА!

39

слава

преди 12 години

Кои ***/анадолци/ ми слагат минуси....я си скрийте резашките ***.Слава на Българският войник-разгромил армията на 5 вековният поробител!!!!!

38

Анонимен

преди 12 години

Аз съм ЗА Бойко да контролира всички служби, защото оставени на самосебе си, единственото което правят е далавера и мръсотия ... още - повече, като знаеме какви дърти комунисти ги управляват.

37

arhar

преди 12 години

Логично е Цветанов да координира всички служби , защото той не е зависим от Гоце и ДъСъ, а е човек , който се ползва с доверието на европейските и международните служби, занимаващи се с разкриване и предотвратяване на престъпления !

36

НФБ

преди 12 години

ще бъде ли задължително да имам прическа ала дон боко и дон цецо....ще попадам ли в списъците на службите ако не слушам веско маринов и подобни...1933г и култа към фюрера....!

35

Сенека

преди 12 години

До ГЕРБ"Iniqua nunquam imperia retinentur diu." "Несправедливата власт не е дълга."