225

муспи

преди 12 години

Барса не може да е голям отбор след като в него е играл онзи *** стоичков.

224

Мен

преди 12 години

A Барса са оля ..... але ала але ... А Меси са на*ра але але але ... А меси са на*ра , а Челси на финал але але але .......

223

Az

преди 12 години

Стига вече. Челси си заслужи успеха. Било антифутбол и така да е, но симулациите, съдийската подкрепа и непрекъснатато гонене и натиск върху съдиите сигурно е всш футбол. Колко отбора изреваха години наред - Арсенал, Милан, Челси, Валенсия, Севилия и т.н. Това поне се признава от всички фенове по света. Кога бил основан Челси, какви успехи имал и т.н., а откога са успехите на Барса от 70-80 год. и сигурно и са мачакали през това време цяла Европа. Жалки сте в тези напъни - приемете загубата.

222

с.

преди 12 години

Ние сме Челси от Лондон и не се страхуваме от никого!Така се пее в химна на отбора!Просто го цитирам!Не мога да разбера какви комплекси те гонят,ама айде!Относно Дрога ти написах и преди няколко дни,че симулациите му не ги одобрявам!За разлика от БарцилонЪ обаче при нас симулира само той!При тях е целия отбор!Дузпата за Барселона беше абсолютно измислена!естествено за такива като тебе е 100% де!Виж играта с ръка на Жерар Пике през 2009-та е друга бира!:)Както и да е!Тъпкано си го върнахме!

221

до с.

преди 12 години

аз мога да кажа "ние" на Черно море, щото съм тренирал в отбора, живея до стадиона. Ти можеш единствено комплекси да избиваш наричайки се "ние от челси"

220

до с.

преди 12 години

да кажеш че дузпата е пресилена е абсурдо, гледа ли изобщо повторението? Свали си анти-барселонските очила и гледай малко по-трезво. Най-ми е смешно обаче като прочета приказки като "НИЕ СМЕ ЧЕЛСИ ОТ ЛОНДОН", както и за всеки отбор ... кои сте Вие и как допринасяте за отбора ? Не е ли лицемерно да се оприличаваш на отбор за чието съществуване не си дал НИЩО?!?

219

до с.

преди 12 години

честита победа и честит полуфиналда говориш за симулации, при положение че си фен на Челси е смешно обаче. Малък пример... с кого сравниха Бускетс? Кой беше избран за симулатор No.1 на англия 2 години поред ? Та той остави ДОРИ Роналдо зад себе си в тези постижения. Вчера на мача отново се превива на терена защитавайто името си на симулант ... Още преди ди написах да не ревеш за подпирания тъй като точно с побутване стигнахте дотук, нали ? Не съм фен на Барса, нямам предпочитания за отбор!

218

Анонимен

преди 12 години

само реал мадрид

217

konsa

преди 12 години

Каталунските *** толкава наляха гипса,че забравиха да пуснат пръскачките.

216

Анонимен

преди 12 години

Аз на всеки закучен мач на Барса залагам,че ще има червен картон и доста пари съм спечелил.Не ги обичам ама пък са с дежурен залог.

215

с.

преди 12 години

Присъствието на отбори като БърцилонЪ на полуфинал вече сериозно е уронило престижа на футбола!След толкова съдийски аванти и многократното ощетяване на много отбори заради тия *** дискредитирането на ШЛ,УЕФА и съвременния футбол изобщо е факт!Снощи червения картон на Тери беше заслужен безспорно,но за пореден път беше свирена абсолютно измислена дузпа!Наглите и надменни *** бяха наказани заслужено накрая!

214

Анонимен

преди 12 години

В УЕФА трябва сериозно да се позамислят дали за в бъдеще да бъдат разрешавани футболни срещи между *** ОТ ПЪРВИ РАЗРЕД(Маймуни и Полумаймуни) ,като футбалерите от Челси и Висши *** (ЧОВЕЦИ) ,като футболистите от Барселона!!! В двата полуфинала се видя ясно ,че такива срещи водят само до уронването на престижа на футбола!!!

213

с.до 232

преди 12 години

Е,убеден съм,че фен на извисени личности като Пуйол,Дани Алвеш,Масчерано и подобни е със сетива и душевност много отвъд обикновените!Както вече казах безсилното ви *** злобеене само подсилва и без това невероятното ми удоволствие от изритването на ***!Ти внимавай да не си докараш инфаркт или да не си посегнеш!Жалко ще е да не ме радваш повече с *** си писания!Направо от сърцевината на жлъчката ти излизат!Сигурно си позеленял!Cheers!

212

-

преди 12 години

като всеки друг втори полуфинален мач в който барса е единия отбор. Червен картон за противника им още 1вото полувреме, дузпата закъсня малко, но и тя е редовна. Ако не ги подпираха съдиите съмнявам се да бяха взели шампионската лига.

211

до с. (селтака)

преди 12 години

Дерзая аз ,дерзая ,ЛОНДОНСКИ ЗАСПАЛ БАБУИН !!! От доста време ,така се понагалваме с *** в малките часове!!! .Но ти нали понеже си полузаспал примитивен МАЙМУН ,като любимците ти от челси и сетивата са ти на първично ниво не си забелязал ,че *** ражда за 10 път извънбрачно ***! Какво се чудиш? Да не си и ти едно от моите копилита?!?

210

TonyM

преди 12 години

Отдавна дойде краят на един добър отбор. Барселона. Много хора у нас бяха запалени по него и по Бълхата Меси. нека си припомним за Дънди Юнайтед какво направи с прехвалените тогава барселонци. И така идва краят на една слава. Тони Малинов

209

с.до 227

преди 12 години

Постиженията на Барса са основно в театралното изкуство!А Челси са анонимници само за *** като теб!Тичкай да си купиш менте екипче на БарцилонЪ защото за истинско нямаш пари!Да се фукаш с него в кварталното кръчме докато гледаш финала!Може и някоя мадама да забършеш за пръв път от години за да ощастливи поредната ти самотна нощ!Дерзай,***!

208

Dimitrov

преди 12 години

Безличен Многоличен постигнаха си целта Челси и заслужено продължават,система АВТОБУС ТАНК важното,че победиха ако ще и система КОЛЕЛО да използват,имат перфектни Футболисти както и Барса,но бяха максимално концентрирани,минимални грешки,пефектен вратар,добра защита,контраатаки просто си свършиха работата,Барса си мислиха че на Камп Ноу ще им вкарат 3,4 гола ама ДОБЪР ДЕН.

207

с.до 226

преди 12 години

Ами наистина останахме без доста основни футболисти за финала,но имаме Торес,Дрогба,Кейхил,Луис,Чех,Лампард и така нататък!Все кучета!Без *** падания и симулации за оскар!Наслушах се как щели да ни поцепят Наполи,Бенфика,БарцилонЪ!Кой кого нацепи се видя снощи!Никой не ни слагаше в сметките,но сме на финал!Ние сме Челси от Лондон и не се страхуваме от никого!Ще излезем на финала с чест и ще се бием докрай!И имаме сили да го спечелим!А на вас приятно гледане по телевизията ***!

206

до с. (селтака)

преди 12 години

Абе Селендурин,ако Барса са *** ,то челси какви са бе ? Все отбор МАЙМУНИ И ПОЛУМАЙМУНИ ,всякакви видове *** и *** -цяла менажерия(Сбирка от редки птици и животни, показвани пред публика или дресирани за участие в представления).Така че си мери думите ,да не ти сипа пумийца ,да угасиш страстите си! И не се напъвай да сравняваш Барса с челси ,че ставаш смешен! Анонимниците от Лондом немат и 1/10 от успехите на Барса! И виж там ,айде ,че кокошките си лягат вече в курника ,прибирай се!