7

Анонимен

преди 12 години

..и след завършването на поддържащата инфраструктура , ще плащаме данък "София" и при продажби на стоки и при внос на такива! Парите от него ще хранят руснаци иранци американци или англичани. Зависи от кого ще внасяме горивата за колите си! Що за икономически корифеи съветват правителствата ни не знам ама по *** стратегия за развитие на държава трудно може да измисли човек! МНОГО се радвам иначе за софиянци! да са живи и здрави!

6

Анонимен

преди 12 години

Нищо станалото станало! Принудиха хората да се съберат в поле оградено с планини а сега инфраструкурата за изхранването на това население , за логистиката която трябва да донесе стандарт ще плащаме скъпо и прескъпо! Така де Солун че е едното пристанище на София а другото някъде по Дунава. Е и Бургас...трябва и плаж да има!:))) Проблема е естествено разстоянието и планините които трябва да се преодолеят. Но вече няма как в обозримо бъдеще да се върне населението на правилните места!

5

Софийка

преди 12 години

Да развиваш град в една долина?! Вие сте луди! Де що има развит град по света, с индустрия, инфраструктура... е все с пристанище! Освен пожарникаря да ви пусне корабоплаване по Искър. Смешна държава, ей!

4

:))

преди 12 години

Ами рядко е да . това с планината! Повечето държави развиват градове до речен или морски път! Това е най евтиния транспорт и и е предпоставка за по поносими цени! Само умните Българи искат от чужденците да инвестират в едно плато оградено от планини та да се чудят как да докарат или изкарат произведените от тях блага!:))) ООООХ ЧЕ СА МИ СМЕШНИ ПОДОБНИ ТВЪРДЕНИЯ че София била добро място за бизнес! Ако това е така и София е най доброто ни място за бизнес.. жална ни майка:)))..

3

:)

преди 12 години

боже..планина имало и това било предимство!:))))) Може ако поне има руда в нея и града е миньорски

2

2

преди 12 години

stiga biznesmeni 4e 200 hilidi milionera i oshte drugi banditi biznesmeni jiveiat na gurba na 3miliona bulgarini koito rabotiat postoiano ne sezono i gi osigoriavat. Da hranai pensionerite i *** u kup danaci da palshtat.

1

Анонимен

преди 12 години

Много са ни високи комисионните за управляващите преди да ти разрешат да правиш бизнес.