82

Анонимен

преди 12 години

Когато се е запознавал с магистратите "не е знаел" какво работели и го разбрал от медиите.Бива тъпотия ама чак пък толкоз?Оправдан!Как не като им е кадровик!Смях в залата или по-точно в държавата.

81

Dimitrov

преди 12 години

Какви секретни документи при този *** ?Кажете си чист подкуп ,както това става за всички мутри под опеката на изпълнителната и съдебна власт! Докога ?

80

Предварително

преди 12 години

беше ясно, че е "невинен". Как да си обясним скъпите и лукзозни имоти на съдиите и на техните родственици. "Независимата съдебна система" цепи мрака.

79

До к.82

преди 12 години

Напълно сте прав - когато съдиите, които са призавни да бдят за спазването н законите и оттам - на държавността, започнат да съдят както си искат, това означава,че бГ не е държава, а съдийството е станало държава в държавата. Единственият начин това да се оправи е да постъпим както в Унгария: първо да си сменим съдиите. Иначе оправия няма - поколението съдии, навлезли в Темида 5-6 годни след началото на Прехода, свикнаха непрекъснато да злоупотребяват със своята независимост, имунитет и безконтролност. В Унгария вдигнаха ръце от тях и започнаха реформите. Пак повтарям: РЕФОРМИТЕ, А НЕ САМОФОРМИРАНЕТО!

78

За гьола и жабите

преди 12 години

Очевидно съдия Христинка К. все още се рее в съдебните среди с някакъв ореол на млада, все още неопитна съдийка и докато стане Христина още много хляб има да яде. Ама направи съдебния процес "секретен", изгонвайки журналистите и публиката. Тя вече е усвоила един от първите уроци на съдийството: слушай началниците и прави това, което ти наредят... И не усложнявай живота си с присъствие на журналисти: гониш ги и край - никой нищо не може да ти направи: слагаш пердето на очите и процеждаш надменно и злобно : Махайте се! Така де, всяка жаба да си знае гьола и всеки гьол да си знае жабите!

77

Мнение

преди 12 години

Независимостта на дадена власт е вменена, за да бъде тя в услуга на хората и да бди за спазване на законността , а не да се крие от хората и в името на зле разбрана независимост нейни блюстители да правят каквото си искат, когато си си искат и по какъвто начин си искат. За замазване на нелицеприятни, за да не кажа незаконни неща, се подбират подходящи послушковци: днес една, следващият път - друг ; важното е да се смачка делото и обществеността да не разбере кое как е станало, защо и по какъв начин. А такива послушковци за такива цели винаги се намират.

76

qwer

преди 12 години

Най-голямата *** в Б-я са съдии и прокурори,тяхната вина е с пъти по-голяма от ***-убийци. Пиночет или Хитлер е нужен на тази държава,за да ги вкара тези *** по стадионите и мигновен разстрел,тези *** (съдии и прокурори) са байрактарите на ширещата се корупция.

75

Анонимен

преди 12 години

BOLUZIi

74

micki

преди 12 години

Koi sa sadiite? MILITE DE4IZA NA 4ERVENATA ***.

73

Наблюдател

преди 12 години

Този *** цял Плевен го знае какво е ***.Как е възможно,човек без ден трудов стаж да парадира с автомобили,имотно състояние и високи финансови възможности,а държавата,да си затваря очите...срам,срам,за пореден път.Никога няма да бъдем европейци.

72

Анонимен

преди 12 години

Ха-ха,тези освен кокошкари не съдят никой.Превърнахме се в държава от Латино -Американси тип.Бог да пази България и нищожествата живущи в нея.

71

Анонимен

преди 12 години

То въобще във БГ има ли съд изобщо?????

70

4oko

преди 12 години

Сашо църния НЕВИНЕН!!!!!!!!

69

Патриот

преди 12 години

Това бе един черен ден за българската демокрация! Макар чи всъшност за каква демокрация говорим. На български преведено това значи АНАРХИЯ, БЕЗЗАКОНИЕ, СВОБОДИЯ! А има ли съдия в България, който да не е за затвора?! ПРЕДЛАГАМ ДА ИСКАМЕ СЪДИИ ОТ ЕВРОПА! ИЛИ МАТЕРИАЛИТЕ ДА ОТИВАТ В БРЮКСЕЛ И ОТТАМ ДА ИЗЛИЗАТ СЪДИЙСКИТЕ РЕШЕНИЯ! ИНАЧЕ НЕ СТАВА!

68

ани

преди 12 години

Магда сигурно му е подготвила гала вечеря послучай оправдаването.

67

Светльо

преди 12 години

Този само като го гледаш трябва да му дадеш 20 години затвор и от тук нататък да почнеш да го съдиш!!!

66

666

преди 12 години

ТО И БРАИВИК ДА МИНЕ ПРЕЗ НАШИЯТ ''СЪД'',ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НЕВИНЕН,ДОРИ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ,ЧЕ ПО НЕГО Е СТРЕЛЯНО...

65

Анонимен

преди 12 години

ДОЛНО

64

Анонимен

преди 12 години

Няма такава държава.

63

?+"

преди 12 години

ПАК ИМАМЕ ПРАВОСЪДИЕ..