116

Анонимен

преди 11 години

budi nostalgia

115

Саргалето

преди 11 години

С тая разлика,че вече сме били там,но май пак ще се завърнем!

114

До sevtus

преди 11 години

И понеже съм те виждал, да ръсиш мозък и в други теми, вземи си прегледай постовете и ако намериш поне един, оценен положително, тогава продължавай в същия дух. Ако не, събери си записки от АОНСУ, навий си ги на фунийки и си ги натикай в едно тъмно място. ***!!!

113

До sevtus

преди 11 години

Ти си от тази скапана *** на некадърници, мизерни голтаци, калпазани и простаци, на кратко казано, комунисти, които след 09.09.1944 побързаха да откраднат всичко което можаха от нормалните, честни, работливи и прогресиращи хора, като обявиха пладнешкия обир за "национализация"/колкото удобен, толкова и циничен термин/ а всъщност прилапаха всичко за себе си. На народа оставиха "привилегията", да гласува с 99.9% "болшинство.

112

ФАШИСТ

преди 12 години

добре , че прочетох текста , мислих , че е в България

111

Анонимен

преди 12 години

Натам вървиме и ние начело с Великия бащица от Банкя

110

bylgar

преди 12 години

anonimen dai link

109

Анонимен

преди 12 години

Терминаторе, а виждал ли си истината за масовите разстрели?поразгледай реални клипове в ютуб.Снимани със скрити камери.Виждал ли си мизерията на живеещите по улиците деца и възрастни!Вярно ,че и ние сме подложени на геноцид, но такъв ужас като там няма никъде!Магазините им са празни.Нямат дори храна!

108

TERMINATOR

преди 12 години

Всеки случай КНДР са много по добре от нас. Аз съм параходчия, с кораба съм бил 3 пъти там, особено последния път престоя ми беше около месец. Е да вярно е че режима е строг, навсякъде щъкат военни те са си милитаризирана държава, но... това е държава където във всяко село има училище и болница, висшето образование е безплатно, здравеопазването е безплатно, и от 1972 г. не се плащат никакви данъци там. Тука нека да ни смучат с данъци, и сега със саниране на панелки и др. глупости.

107

Анонимен

преди 12 години

това там е цвете пред нас можешш да си го завреш знаеш къде!

106

галактика

преди 12 години

Подкрепям коментар 110, а що се отнася до филма, мисля че става дума за "Ирис" - страхотен филм. И по темата - да оставим на мира севернокорейците - съвсем не са толкова зле...

105

там е цвете пред нас

преди 12 години

много прилична гара, обработени парцели, не видях стресирани хора, явно пропагандата лъже за Сев.Корея.Чистота и ред.Дърветата белосани няма разхвърляни ***.Във Варна за да влезеш с влак се минава покрай *** махла Максуда-смрад и мизерия,*** навсякъде и сковани талашитени колиби-това е първото впечетление на чужденците за Варна.Влаковете ни пълна мизерия.Един познат ходи на екскурзия в Сев.Корея-във влака се ходи с чехли по абсолютно чисти пътеки.обувките прибрани в шкафчета-чисто

104

Hansens

преди 12 години

Ми не виждам нищо ненормално.Ако снимаме през прозореца на влак пътуващ през родната ни "демократична" България кадрите ще са далеч по-шокиращи и мизерни!!!

103

феномен

преди 12 години

Имам чувството че гледах от прозореца на влак пътуващ през България. Да и там имат магистрали и то перфектни но няма кой да минава по тях освен партийните лимузини. Това е и бъдещето на родните магистрали по които ще се движат управляващите - мутри, престъпници и всичката друга ***. Бог да пази народа.

102

до 119

преди 12 години

Ти в Емирствата бил ли си поп ринцип ?

101

Анонимен

преди 12 години

същата каринка е в близкият изток при арабите с тая разлика ,че северно корейците се занимават с работа а не с джихад . и не правят далавери като *** и арабите мюсюлманите .

100

коко

преди 12 години

Ако някой снима нашите ман...пардон роми как грабят из селата или ***,нападащи жена или изяждащи професор ще обере точките.

99

ккк

преди 12 години

А това е ЮГА youtube/watch?v=nIHnSRyQr4o&feature=related сами си правете изводите.

98

...

преди 12 години

Вие с влак между Стара Загора и Ямбол пътували ли сте ?

97

Анонимен

преди 12 години

Режима в Северна Корея е крайно ненормален, но какво толкова ненормално видяхте във видеото? Знаете ли какви филми може да се направят за някои наистина развити икономически сили? Ако дойде журналист в БГ такива кадри ще запише от монтанско, че ще но ожалят по света.