184

Анонимен

преди 10 години

Та нали именно под команда на израел, бе извършен арменския геноцид!

183

Цветелина

преди 12 години

Господари на ефира са слуги на властта. Имат наглостта да говорят за цензура от Първанов, който е никой в България, като в същото време изпълняват политически поръчки на Бойко Борисов. Миришете много силно, Господари на слугинажа. И сте много много глупави, вие изобщо не сте на нивото на най.голямата телевизия че да водите война с нея. С вас и без вас - все тая. И сериалчето ви не струва, съгласна съм че съсипахте труда на добрите сценаристи, като долу някой коментира.

182

Анонимен

преди 12 години

Толкова сте жалки Халваджиян изобщо да се опитвате да се наричате журналисти. Халваджиян са едни беззъби дребнави псевдорепортерчета, които както разбрахме, даже нямат професионализма да вземат ДРУГАТА ГЛЕДНА ТОЧКА, когато си пускат поръчковите материалчета. Вие не сте нищо повече от едни търгаши и никой няма да страда нито за вас, нито за жалките ви предавания. Най-голямата смешка е, че накрая ще идете в Нова ТВ, която СЪЩО обвинихте в цензура преди 3 г., когато помирисахте милионите на БТВ :-)

181

1

преди 12 години

Стига са ни занимавали!

180

do 172

преди 12 години

Правилно! Написах коментар, че жената на Халваджиян е измислена, има 1 тон претенции и нито грам класа и взеха, че го изтриха за нарушение на правилата. Хубаво, но самият факт как ще изтриете?

179

Ало, бТВ-то..

преди 12 години

Ало, бТВ-то...А нещо за г-н Инджев да кажете...Милите те.. цензура нямало.. ай сиктир :)Онзи непрокопсаник от Сирищник ще ви разгони фамилията.. *** като сте абдали и му се вързвате.. ай де ви е честито

178

Искаме

преди 12 години

само Куролюба бенатова и др. *** от *** бтв да ни лъжат за Катуница!!!

177

прасчо

преди 12 години

Те те,т'ва щях да питам Халваджиян сам ли си ги е подписал тези договори? Значи дали са му милиони,ми всеки ще ги вземе....Славунчо я корми тая телевизия сума ти години що не разкрият неговите параметри,въобще като са почнали,да изуват *** та поне сеира да е пълен..........

176

Анонимен

преди 12 години

Магардичо, спри да плюеш телевизията във форумите бе, гледай си там продуцентството, ако изобщо скоро имаш работа и поръчки. И си оправи сериала, звънни на Митовски и Гочев за някоя консултация, че вече стана негледаем, а е толкова интересен сценария, само един продуцент и режисьор може да съсипе труда на талантливи сценаристи

175

Анонимен

преди 12 години

Красигерговците буквално счупиха глупомера, опитвайки се да изнудват доскорошния си партньор с призив да разкрие финансовите параметри по договорите им отношения, които всъщност са формирани със съгласието и на bTV. Нешо повече - телевизията демонстрирта желание да отнеме от зрителя още две от най-хитовите продукции - "България търси талант" и "Седем часа разлика", само и само да забие нож в гърба на най-новите си врагове.

174

Анонимен

преди 12 години

Bolkan Turkish Television

173

Аладар

преди 12 години

Ей голем ПиАр си правят тези от " България търси талант" ! Браво ! Поне могат да направят една рекламна агенция.Големи са !

172

анонимен

преди 12 години

Стига му толкова гушене на този арменец , има и други по кадърни от него.

171

Анонимен

преди 12 години

Халвата го закъса тоя път.

170

БГ

преди 12 години

Не гледам БТВ, защото обичам България.

169

Да, да

преди 12 години

БТВ не е телевизия, а помия !

168

Реалист

преди 12 години

Отдавна не глeдам bTV и изобщо не знам за какви предавания става дума. Какво ме интересуват - май целия спор е да си направят реклама и да си върнат някой и друг заблуден зрител.

167

Анонимен

преди 12 години

Телевизиите все повече се обезкървяват.Зрителите имат богат избор и много източници на информация.Не гледам предаванията *** Халваджиян.Лежи на стара слава и не прави нищо стойностно.Почти всички предавания по нашите телевизии не предлагат нищо добро.Пошлост,показност и просташко поведение.Където пък се опитват да бъдат по-възпитани нещата стават захаросани и елементарни.Телевизиите имат дефецит на добри професионалисти.От всички телевизии на куп има едно две предавания,които струват.

166

Анонимен

преди 12 години

Голяма част от телевизиитени са машини за пари, като дори и "новините" ни са купени, а в "журналистическите разследвания" се избягва да се говори с имена на фирми или марки (щото така ще изгубят евентуални рекламодатели).Техните журналистически разследвания само отразяват, без да има някакъв резултат, като например:- защо цената на горивото/тока/газтта и т.н. се вдига постоянно, въпреки че международните цени падат/инвестиции не се правят (освен на думи) и т.н., че ми свърши полето за писане..

165

Анонимен

преди 12 години

Хвани единия, па удари другия!