116

127

преди 12 години

ТИ КОЙ БАЛЪК

115

Данчо

преди 12 години

Какви хора сте,що тъй бе чоджум?Та това са гласоподаватели,елехторат!Бъдещето на България!Плодят се като ***!Само ДДТ,извинете ТТ е решението.Думата ми е за ***.

114

Анонимен

преди 12 години

Кои?

113

ББ

преди 12 години

Ей големи балъци

112

Анонимен

преди 12 години

Анонимния от 123 "баба " ли се оказа :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

111

Анонимен

преди 12 години

не бе, ***. Ако имаш да казваш нещо - казвай. Що се правиш на депутат. Аман от приказвалници.

110

до 122

преди 12 години

Ти май си от МВР или ГЕРБЕР то е се едно

109

до 121

преди 12 години

Айде стига глупости де. Тури една снимка, та да видя как гледаш тиАко има да казваш нещо - казвай. Заради такива като теб сме на това дередже.

108

баба

преди 12 години

Гледа като *** дете майка си

107

Анонимен

преди 12 години

20+ години гледаме всякакви идиотии. За мен ще е страшно забавление някой политик да излезе и да каже, че политиците до сега не са крали. Мисля, че още след турско са почнали да се упражняват на това. И причината е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЛИКВИДИРАН КОНТРОЛ!!!Та какво да искаме от хора, които са се сложили тук да ни управляват и то с велики обещания, ако очакват да спечелят от това, че са в политиката.Ако сегашните почнат да ловят престъпниците - вечно ще гласувам за тях.

106

б-с

преди 12 години

Снета глава цяр няма

105

Анонимен

преди 12 години

А може и да почнат да учат... знае ли човек... Социализирането на такива групи никога не е ставало с четене на лекции...Я четете лекции на нашите управници - как не трябва да крадат... Нали си е безсмислено занимание...

104

Анонимен

преди 12 години

Затова - всеки престъпник да РАБОТИ в затвора, докато НЕ ВЪРНЕ ВСИЧКО С ЛИХВИТЕ на тези, чието имущество е откраднал или повредил. Виждате ли колко е лесно. Бас хващам, че *** повече няма да крадат. Щото не обичат да работят. И ще се запасяват с коприва и лапад.

103

Анонимен

преди 12 години

"Извършителят е рецидивист с 6 престъпления, осъден 4 пъти на пробация и два пъти с условна присъда." :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Абе, тоя какво прави на свобода? Оставен е да упражнява наученото в затвора ли?

102

ivza

преди 12 години

Оправията е само една-личната собственост да е неприкосновена както е в истински демократичните държави.Да имаш право да си я защитиш с всички средства и начини.Ха да видя сега ГЕРБ ще имат ли политическа воля да приемат такъв закон.Ще ги видя тогава крадците и посегателите ще смеят ли да влязат в двора и къщата на някой.Има една приказка -страх лозе пази.Вярно е че ще станат бели но нещата ще си дойдат на мястото.

101

Бай Киро

преди 12 години

Защо президента не иницира референдум за промяна на законите при самозащита с оръжие в рамките на дома и имота . Ще видите тогава нито *** нито българи ще припарят до имотите като знаят какво ще им се случи.Ще видите някой ден хората ще се въоръжат сами и ще си решат сами проблемите.

100

до 107

преди 12 години

Ти къде си видял *** да копае, сее, жъне?Да ги оземлят?хаха-вица на деня...Онзи ден в рейса се качиха тумба *** - приличаха на някакви от филм на ужасите, косите им бяха толкова сплъстени, сигурно от половин година *** не са видели. Да не говорим за аромата, които носеха със себе си тези волни души. Иначе явно са идвали от търлата, най-голямата *** в Русе в момента, пари за търла намерили, ама за *** и вода нямат.Тези *** си не могат да обършат сами, ти земеделци ще ги правиш...

99

милиционер

преди 12 години

Каква липса на пари в МВР, к'ви 5 лева? Има 63 000 милиционери (официално) и поне една трета от тях не знаят за какво получават пари от данъкоплатците. Да изхвърлят непотребните кадри и пари ще се намерят и то не малко! Не знам дали има друга държава, в която близо 1% от населението да са полицаи. А като добавим и разните им служби и службички , пълни с щатни и нещатни безделници (агенти), например ДАНС. Толкова много пари се изразходват от тва глупаво министерство, а никаква работа не вършат!

98

Анонимен

преди 12 години

NA TEB TRQBVA DOGODINA DA TI OSIGORIM EDNA KILIQ S *** NALI SA TI PRIQTELI I POEMASH GOLQM ANGAJIMENT KAM TQH

97

Anonimen

преди 12 години

Не липсата на пари е причината.Щом поари има за толкова грандиозни мпроекти/няма да ги изброявам,всички ги знаем/трябва да има и за защита на населението.Обаче няма да поставите патрули защото ви е страх!Страх ви е да замръкнете в тези села,защото озверялата глутница може да се справи и с вас.Тези хуманоиди не признават закона и не се страхуват от наказания.И вие много добре го знаете.Затова няма да отидете.А вие братя българи вземете нещата в свои ръцеТова е единственото ви спасение.Или вие или