73

Mr,Daina Lambert

преди 11 години

До ДедВНИМАНИЕ:Ние сме сертифицирани кредит Кредитор със седалище в световен мащаб. Ние изключите всички видове на заем, както лични, така и ипотечен кредит за хората по целия свят. Заинтересовано лице да се свържете с мен чрез: info.globaloaninvestment***gmailПоздравиГ-н Диана LambertФинансирането Manager.о Йоцо

72

психо

преди 12 години

"Ще ги избия всичките":)

71

помнещ

преди 12 години

Не знам дали българските турци които живеят в Норвегия си спомнят вече нещо от ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС в България, но съдейки по действията на Брайвик, ако и последователите му са като него и както са решили и заканили, предприемат да правят истински НОРВЕЖКИ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС, този път със сигурност ще го запомнят и българският ще им се стори, като невинна разходка и безобидна екскурзия!

70

hunt

преди 12 години

Както казва най-известният българин на всички времена, виш'ся, драмата с Брайвик е в това, че няма как да разгърне потенциал за нов Хитлер. Действа на дребно и опищява орталъка, та чак е досаден. Не седемдесет или шестотин души, ДВЕ ТРЕТИ от населението на света трябва да се избият. И това не е защото аз го казвам, а просто защото се налага. Иначе към 2100-та година ще газим един върху друг, ще си ядем карантиите и ще си пием кръвта, защото и вода няма да има. Спешно ни трябва война/катаклизъм!

69

:)

преди 12 години

Избрал си си много подходящо ник-а обаче. Респект!

68

с теб сме

преди 12 години

да го пускат в листата за министър, има моя глас!

67

Анонимен

преди 12 години

Ха ха, анти-ислямист, вдъхновен от Ал Кайда, да го тикват в някоя дупка тоя, и да изхвърлят ключа и да се приключва с цирка...

66

Темерут

преди 12 години

В този индивид няма нищо човешко! Няма достатъчно сурово наказание за постъпката му, норвежец да се вдъхновява от Алкайда! Каквато и ще да е идеологията му, този не би трябвало изобщо да живее!

65

Анонимен

преди 12 години

до 81 *** си като *** и ще продължиш да си гниеш в балканското блато на мързеливостта.

64

обстоятелствен

преди 12 години

В изкуствено създаденият бърз висок жизнен стандарт в СКАНДИНАВИЯ след 2 СВ с чисто определена цел, на малко известните и политически незабележими преди това, периферни държавички, с пропагандният модерен трик и мит за "северните икономически тигри" на Европа и изиграли вече своята роля, са задействани същите изпитани механизми и процеси довели до разрушаването и ликвидирането по обясними причини и от създателите и съвремените унищожители и на бивша Югославия !

63

Анонимен

преди 12 години

Дали Брайвик е рожба на ЦРУ, както предположи един? Знам ли! Знам, че лицемерите от Западна Европа, които наложиха и на нашите лицемери отказ от смъртното наказание, тихо гризат нокти. Брайвик до края на гнусния си живот ще употреби еди-колко си хиляди кубометра кислород, хиляди кубометри вода, еди-колко си храна, с която биха били спасени от гладна и жадна (!) смърт хиляди дечица. Някой *** ще каже "да, ама черни дарфурчета, сомалийчета". Е, този някой заслужава презрение и наказание свише!

62

Анонимен

преди 12 години

ei,pich triavashe da doidesh v bg tyk ima mnogo za trepane v parlamenta.

61

Анонимен

преди 12 години

тоя брайвик, що не каза две хубави думи за Тодор Живков. ,човека имаше смелост да изгони турците . в турция . колко хора са го правили .

60

Анонимен

преди 12 години

някой да е видял китайски гроб? няма и да види . обаче квотите си ги държат един китаец умира друг заема неговото място . затова знаят на правителствено ниво но си затварят учите . И проблема не е китайците а схемата арабите и турците .

59

Анонимен

преди 12 години

Не го защитавам тоя,ама за да накара нещо човек от Скандинавия да извърши нещо подобно,нещата не отиват на добре.Аз лично съм изкарал доста време в Швеция като гост на роднини живели там 27 години и за пръв път ги посетих 1998г,ако знаете сега каква разлика има в хората.Така наречените бежанци са превърнали страната в ***,колкото и да са практични шведите с тия не могат да се справят.

58

Анонимен

преди 12 години

а хан КРУМ е бил езичник арабина никифор геник покръстен патриций такива неща са ставали в европа 811 година .

57

me

преди 12 години

да беше дошъл в нашия парламент

56

Анонимен

преди 12 години

то и ХАН КРУМ е обезоглавил арабина никифор ГЕННИК И Е ПИЛ вино от неговият череп 811 година

55

Анонимен

преди 12 години

КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ *** ... ПРАТЕТЕ ГО В АДА ...

54

Дедо Йоцо

преди 12 години

Дедовото, не съм пенсионер бре, и ази имам дедо пенсионер дори! :))) Не съм и реститут, живея обаче криво лево, хич да не е...За живеене се иска мерак, дедовото, не само алтъни!