8

Анонимен

преди 12 години

Временно отстъпление, после ново законче, и така, докато накрая не успеят да ни измамят и да прокарат тоталния контрол над мрежата. Затова - отпор, винаги и без спиране.

7

???

преди 12 години

По интересно ми е с какво ще я заменят, щото контрола лесно не се изпуска. Видяхте ли какво стана в арабско заради тоя нет, а всички управници от това се страхуват. Макар че българите са станали като овце, та бат Бойко няма от какво да се коси.

6

.........

преди 12 години

До там води симбиана и само те не го разбраха това.

5

Deja

преди 12 години

Е, евала, имало и умни глави в ЕС. Иначе какво ще си докарат на главата само ако знаят... На време са се усетили.

4

dred#

преди 12 години

Тикваря ви излъга с АКТА, както и с хиляди други неща ... той е слугинаж на хамерика само в ЕС ни е надеждата, иначе ни вкарват директно в МАТРИЦАТА.

3

Анонимен

преди 12 години

Не бързайте да се радвате че ще се откажат от АСТА ! Това няма да стане лесно както я мислите. Новият Световен Ред не се дава така лесно. Ще изчакат, ще видят, ще поправят, ще изменят, ще променят името й, но целта е една: КОНТРОЛ НАД НЕТА и страх от това, че всеки е СЛЕДЕН В НЕГО! А когато си следен ти не казваш истината и мълчиш, не се бунтуваш, не си свободен! Ще се опитат да го подпишат ТАЙНО също! А къде остава нашата Конституция? За какво я имаме?

2

Анонимен

преди 12 години

Браво, браво, а дано!

1

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ту го замразяват, ту го размразяват, но ГЕРБ не плащат.