19

do 19

преди 12 години

Te sa britantzi i sa rodeni na ISLE of MAN-tova e ostrov mejdu Anglia i Irlandia.

18

Съвременник

преди 12 години

Велика група!През 70-те пишеха романтични балади, през- 80-те направиха едни от най-популярните дискохитове в света... Още помня "Треска в събота вечер" / по една случайност гледах филма в чужбина - тук не премина през цензурата /.Що се касае до тези, които не познават групата - жалко за тях! Все пак не Азис и не Преслава са поканени в "Ройял Албърт Хол ", като ги поканят, тогава да говорим!

17

Аз

преди 12 години

След като знаете как се сърфира в интернет, моля вземете инфо от Google относно това "Кои са па тези Бии Джийс", и ако не ви допадат - просто НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ НИЩО. За съжаление е ясно къде отива човека, но пък ще остане завинаги с музиката си при нас.

16

Анонимен

преди 12 години

Дано да има дни човека. Сещам се за облъчването по повод по късното пенсиониране как се вдигала границата на продължителност на живота. Като гледам какво се случва ми става ясно, че това въобще не е вярно. Като наближат 60 г. и хората окапват, което говори много за начина на живот. Самоунищожаваме се. Живота който се налага в цял свят е унищожителен.

15

Анонимен

преди 12 години

I v tazi novina li uspiahte da namesite politikata, be? Uzas! Dano se opravi choveka!

14

Анонимен

преди 12 години

ne e britanski muzikant, a e avstraliec...

13

време за реклама

преди 12 години

"Японско е да щракаш с фотоапарат,българско е да щракаш с пръсти..." :)

12

до Петко и всички,

преди 12 години

които са му наслагали плюсове!Баба ви е австралийка!Братята са родени в Англия, от родители англичани! В 1958г., когато са над десетгодишни, семейството емигрира в Австралия, но не са австралийци! Хайде малко да четем, преди да се обаждаме!

11

Анонимен

преди 12 години

Какво се чудите, че има ***, които през живота си не са чували за Bee Gees? Сещам се за един кръгъл *** от група "Кафе", който дори не беше чувал за Deep Purple. И това е музикант, който поне от обща култура трябва да знае нещичко за групата (все пак не свирят чалга "Кафе"). Все пак не свири чалга и не хвърля гюбеци. Що се отнася до Робин, едва ли ще последва нещо хубаво тъй като все пак е на години и е малко вероятно да се пребори, но ще му стискаме палци.

10

mark37

преди 12 години

Фен , тук има хора, които мислят също като *** Азис ..., когато го питали за Pink Floyd, той учудено погледнал и запитал ... кои са тия ??? Така , че тук ако питаш някои от драскащите , кои са Bee Gees , сигурно ще ти кажат че са подгряваща група на преслава ... probably...

9

анонимен

преди 12 години

хм..те тия момченца..са яли и пили и са се веселили..за 100 години на пред..така че не ги мислете тях..а гледайте себе си

8

Анонимен

преди 12 години

това вокалиста им ли е ???ако е той много жалко...има извънземен гласдано се оправи

7

Анонимен

преди 12 години

Anglichani sa Petkoooooooooo

6

до Ретко

преди 12 години

А ти се изказваш неподготвен... Австралийско-британска група са...BEE GEES са легенда! Моля се Робин да се оправи... :(

5

Анонимен

преди 12 години

Дано се оправи!

4

член вътре в ГЕРБ

преди 12 години

още щом видях новината се зарадвах , че оная зъбата проста *** Фандукова е изпаднала в кома...но за жалост ....това е друг човек...но все пак... чакаме с нетърпение *** тъпата селска даскалица

3

Жоро

преди 12 години

Дано Бог му помогне.Зарадвал е много хора с песните си.

2

PETKO

преди 12 години

НА ВНИМАНИЕТО НА ЧАЛГАДЖИЯТА НАПИСАЛ " новината ":BEE GEES СА АВСТРАЛИЙСКА ГРУПА. Робин Гиб ЖИВЕЕ В АНГЛИЯ. АВСТРАЛИЙСКА,АВСТРАЛИЙСКА....

1

член на БСП

преди 12 години

оште като прочетах новината и веднага разбрах че ГЕРБ са виновни. ето отрудените хорица вече и от рак взеха да измират заради герберския геноцид штото им спряха лекарствата на болните от рак. оставка цветанов оставка веднага ние честните комунисти искаме да доидим пак на власт за да оправим балгария както я оправяхми 65 години.