48

гурбетчия

преди 12 години

В Бразилия вече българските граждани попадат в графа "опасни престъпници"! И познайте заради *** ,заради турците или заради българите ?

47

Анонимен

преди 12 години

Олеее тези много *** бре :) да правят такива глупости в държава с валидно смъртно наказание. В тази страна за нищо дават смъртно наказание. Ще пия няколко ракии за момчетата, че май нема дълго да са на тоя свят.

46

капитан морган

преди 12 години

*** сте вие че веднага скачате срещу момчетата-каквито и да са ама си харчат парите в българия.всички големи империи сас се създали отчасти и с пиратството което е било покровителствано от крале и кралици-но вие *** с тези долни душици ви е яд че вие не можете нищо да свършите и се правите на праведни и плюете.тези хора ли опетниха и безтова грозния ви имидж на роби и пещерни хора които не могат една шепа държава да си оправят.кой ще ходи да краде ако има шанс за достоен живот тук...

45

гурбетчия до 51

преди 12 години

Българки са бе брат ,ела и виш ,дори и студентките ви заработват допълнителни парички ! Ела на Курфюрщендам и виж какво представлявате ,внимавай да не срещнеш случайно сестра си тук !

44

гурбетчия

преди 12 години

Българи ,що крадете толкова много бе ,що жените ви идват тук да работят като "сервитьорки" а пък се ч..... с шефовете си ?! Защо ме карате да се срамувам да кажа ,че съм роден в Бг.?!

43

видяхте ли се за

преди 12 години

пореден път какво представлявате ! Не са виновни *** ,че не сте желани в чужбина ! Не ми говорете нищо хубаво за народ,който издига престъпници като нац.герои :Левски ,капитан Петко и др.,прави паметници на престъпниците ,дори на Батето му направихте паметник дето поиска 1 000 000 долара рушвет за олимпийските игри и стана такъв голям международен скандал,че българите ако имаха чувство за срам трябваше в дън земя да се скрият ,а те паметник на Батето направиха ! КРАДЦИ И *** !!!

42

цигани са

преди 12 години

не са българи ! Само *** ни подриват авторитета в чужбина ! Заради тези *** никъде не ни искат ,представят се за българи с защото са с бг. паспорти !

41

Пак Аз

преди 12 години

Люлин пречи на София да се развива!

40

До34 и не само!

преди 12 години

Баце, Маце, Брадчед, Браточка... като ви чета ми се повръща.Споко, Чат ли си, Братле ... и мога да подължа до безсъзнание.Ти (вие) All сте НАКАЗАНИ! Ограничени, скапаняци Люлински!

39

До 42

преди 12 години

След като ти прочетох коментара и виждам начина ти на мислене и културата ти, силно започвам да се съмнявам че *** май е останал в България. Това обаче не ме прави щастлив!

38

Едно хубаво нещо

преди 12 години

Хубавото на демокрацията, че се чисти нацията. Всичкият ***, дето бърза да се напечели се изнася от България. Най-хубавото е, този *** там да си остане, никога да не се връща в Родината ни. Лакомо дупе, кръв ***. Дай Боже и всичкото *** да се изнесе навън, че много станаха, а пък много от тях са разбойници, мързеливи, крадливи, гладни.

37

From New Zealand

преди 12 години

Браво 40, много си прав за всичко!

36

до 39

преди 12 години

Аз ще ти кажа каква е разликата-*** е кокошкар на дребно,без претенции че е умен а българина е кокошкар на дребно с претенции,че е най-умния,най-работливия,най-красивия и всичко най което се сетиш.До 37-глупаво е да се намесва БСП в случей като такива.Напротив точно този случей ни показва,че не комунистите са ни виновни,че сме калпав народ.Ела в Нова Зеландия и ще разбереш колко смотан народ сме,няма единност,само се плюем един друг и на 17000км-*** работа сме...***

35

Анонимен

преди 12 години

kakva e razlikata mejdu bulgarin i tsiganin nyakoy moje li dami kaje

34

фф

преди 12 години

Ми как източиха наще пари и парите на бащите ни никои не пита

33

Анонимен

преди 12 години

*** народ сме българите, брал съм ядовете на такива "българи". Който и да отиде в тая държава ще го сочат с пръст и ще му викат "българин" символ на нещо мръсно и крадящо... като комунистическта партия бесепе - символ на кражби и убийства за честно изкраваща прхраната си част от народа!

32

Niko

преди 12 години

Не исикам да ги мисля завалиите.... В мюсюлманските затвори ще им скъсат задниците.... Засужават си го....

31

777

преди 12 години

Тази вечер ще пия за тези 9 бг индианци.Голям кеф

30

До 33

преди 12 години

Мани баце, нищо 4удно да по4нат скоро да ни събли4ат и голи по летищата като видят БГ паспорт да носим. Вси4ки ще минават с дрехи с костюми, ние ще минаваме проверките по бели *** и на бос крак.

29

topor

преди 12 години

Спокойно, ребята!Единстнвената новина за България днес по финансовите пазари, е че днес са хванали некакви шемети с напечатени1-2млн фалшиви вносни пари. Е те това гради имиджа ни. Не че не е изграден от времето на атентата по Папата де.