25

Всичко се връща

преди 12 години

Когато атовете се ритат, магарето си пати. Батков, волът рие, камъните падат върху него. Който гроб копае другиму, сам пада в нея. Изглежда доста проклятия си изял с твоята ненаситна омраза към другите отбори, та всичко тръгна срещу ти.

24

A

преди 12 години

Този дебелак с мустаците съвсем се е пропил.

23

chicago

преди 12 години

Процеса е в Лондон.Като гледам с какви индивиди се е забъркал,може"изненадващо"да го топнат. Ей богу,щото и той е в доклада на Уикилийкс,заедно с Ганчев,Гигов,Златев,***,Дончев и други видове"бизнесмени"начело с Борисов.У нас бизнесмен в Лондон - ще видим.

22

xaxaxax

преди 12 години

Борат първо беше адвокат по това дело, но май е оплескал нещо и ще помага по друг начин

21

Анонимен

преди 12 години

Стойчо Младенов се превръща в истински кошмар за вечния съперник на ЦСКА . Той обича да припомня как би Левски с 3:0 на Армията, а после стана шампион на техния стадион. Малко по-късно прибави в актива си и 16 точкова дистанция на върха. Освен всичко друго той на два пъти е причината Наско Сираков да бъде уволняван от Герена. В тази връзка не е трудно да се сетим, защо Младенов е толкова ненавиждан в сините среди. Самото му присъствие в ЦСКА внася смут и паника при съперника.

20

maki

преди 12 години

Свидетел,ама сухиндолски.

19

Анонимен

преди 12 години

Само да не го гръмнат, че ще плачем всички цесекари.

18

Делчев

преди 12 години

А така, - Батков в поза - Венсеремос. само така.

17

Анонимен

преди 12 години

Тоя не е никакъв уефскар, пардон фенче на Витошка, а си е един мазен перач на пари. Не знам как прокуратурата не се е самосезирала още, но изглежда бута стабилно пачки пароперачката.

16

Киро

преди 12 години

Абе, тая статия за Левски ли е или за делото? Или някой не знае как се пише статия или не знае как се озаглавява статия. Има 1 изречение относно делото и всичко останало е за Левски... Не останаха свестни драскачи (копи/пейстъри) и в този сайт!

15

велика

преди 12 години

да не му спукат само шкембето .....

14

Анонимен

преди 12 години

абе на тоя ще му *** куче на мустака, ама де да видим!когато конете си ги мерят, да не си вре гъ*за там!

13

Геренбахче

преди 12 години

Нередовното картотекиране на Гонзо за сезон 2005/2006 моментално дискредитира "синята приказка" в ЕКТ - четвъртфинала в ЛЕ и участието в ШЛ.

12

Геренбахче

преди 12 години

Днес свидетел, утре обвиняем. Агент Тара шеф на ЛС-ДС-МВР.

11

Бам Бам

преди 12 години

Чорни, Дерипаска, КГБ, агент Тара ... Подуенски пасторал - комунистическо-милиционерско змийско гнездо!

10

redordead

преди 12 години

Седефчо, аре вие да каже как първо 2006 сре играли с неправилно картоткирано ***, па после ще говорим за тази година...Сега си пусни новия български сериал - 11 точки разлика, и се надявай в следващите няколко кръга да не вземат да станат повече...

9

CSKA

преди 12 години

Искаме си титлата от 2006 :)))ФК Батков не заслужава тази титла :))))

8

Стефано

преди 12 години

До redordead: Хахахахахаха...развесели ме обаче, не може да ти се отрече!! Я сподели някоя друга гениална мисъл, която очевидно е плод на единствената ти мозъчна клетунка! Да ти кажа честно сигурно и тази година пак ще ви открадне лиценза...заблудени прасенца! Изчистете си мизериите в кочинката, преди да грухтите наляво и надясно подобни затрогващи слова! :)

7

Тара

преди 12 години

Ей Богу ъ бъдиге бъдиге

6

някой си

преди 12 години

А сега да познаем - какво може да се случи със зелката на един паталогичен лъжец, когато свидетелства "безпристрастно"?